Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4270 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בקיצור אשתו לא מרשה לו:brickwall:

סתם..הקליאו מאוד יפה לדעתי, ומי שרגיל למאזדה 2 , ככל הנראה יתרגל גם לקליאו ואף ישמח בה. זה כמו שמישהו שיצא עם כוניפה, ישתדרג כשיצא עם מישהי חמודה, ומי שבעבר יצא רק עם בחורות איכותיות, עכשיו, גם בגיל 40 לא יצא עם "חמודה" אלא יעדיף מילפית בת 35ולא חמודה בת 25 ...וכן, בשבילי מאזדה 2 היא כוניפה :lol:

מקווה שיצא לי בסדר :-)

יש רק דרך אחת לשחות 100 מטר בשביל להביא מדליה;

אתה מתחיל הכי מהר שלך, ואז לאט לאט אתה מגביר

• תגובות 91
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

האמת, החלטה קשה. אני מבין את מה שאתם אומרים, השדרוג ממאזדה 2 לקליאו עם 120 כ"ס כנראה לא יהיה משמעותי. קבעתי נסיעת מבחן ביום שישי הקרוב על הקליאו דגם ה 1.2 טורבו אוטומט. אני אלך, אתרשם ונראה מה הלאה, אולי באמת זה לא יעלה לי חיוך על הפנים, באמת שאני לא יודע. אני בינתיים מסתכל על דגמי הג'ולייטה שנמצאים ביד2 והמחירים די גבוהים. בינתיים אני לא לחוץ לקנות ומעדיף להמתין ולעשות קניה בלב שלם ולא משהו שאתחרט עליו מאוחר יותר.

אגב, ראיתי בלוח המכירה כאן בפורום OPC למכירה ב 95K, נראה רכב מדהים אבל אני לא בטוח שהוא ממש יתאים לי, גיר ידני, 3 דלתות. בהמשך לזה, הבנתי ש 80K כנראה לא יספיק לסוג הרכב שאני מחפש, לכן התקציב גדל לאזור ה 90+-.

תודה לכל מי שעוזר.

פורסם

עשיתי חושבים 2. חזרתי לג'ולייטה, דיברתי עם מישהו שמוכר והעסקה נשמעת לי טובה. התקציב המקורי כמובן נמתח כלפי מעלה אבל אולי זה מה שקורה כשבא לך רכב מהנה ו 80K פשוט לא מספיקים.

בואו נחזור רגע לג'ולייטה 2011, כמה שאלות:

1. יש דברים שאני צריך לדעת על הרכב הזה? בעיות מסויימות?

2. דברים שאני צריך לבדוק בזמן נסעית המבחן?

3. שאלות ספציפיות לגבי הדגם שעלי לשאול את המוכר מעבר לשאלות הרגילות?

4. הרכב הזה עם שרשרת או רצועת טיימינג?

5. הבנתי שעלות ביטוח חובה+מקיף הוא באזור ה 4000 ש"ח

6. עלות טיפולים היא סבירה? הבנתי שע"פ הוראות יצרן טיפולים כל 30K, לי אישית זה נראה יותר מדי

7. דגם דיסטינקטיב 170 כ"ס אוטומט שנת 2011 - מישהו יודע מה המחיר הריאלי שלהם בשוק, בכמה נמכרו?

8. במידה ואני כבר כן מתכנן להוציא 100K+ ש"ח על רכב, יש רכב במחיר הזה שעלי לשקול בנוסף?

תסלחו לי שמדי פעם אני משנה את דעתי, יש הרבה שיקולים בקניה כזו.

תודה.

פורסם

אני עדיין חושב שגולף GTI מכונית טובה יותר. נכון שאם אתה רגיל למאזדה 3 אז הג'ולייטה תהיה מיוחדת מספיק בשבילך, אבל אם אתה כבר רוצה רכב מהנה לנהיגה, ספורטיבי ומהיר - הגולף עדיפה. קשה לי לדעת אם דור 5 או 6 בתקציב כי אני בחו"ל ויד2 משום מה לא פתוח (והממשק של winwin כל כך גרוע שזה פשוט מדהים).

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם
אני עדיין חושב שגולף GTI מכונית טובה יותר. נכון שאם אתה רגיל למאזדה 3 אז הג'ולייטה תהיה מיוחדת מספיק בשבילך, אבל אם אתה כבר רוצה רכב מהנה לנהיגה, ספורטיבי ומהיר - הגולף עדיפה. קשה לי לדעת אם דור 5 או 6 בתקציב כי אני בחו"ל ויד2 משום מה לא פתוח (והממשק של winwin כל כך גרוע שזה פשוט מדהים).

אני חושב אחרת ממך. הבנאדם בא ממאזדה 2 , לעבור לגולף GTI לדעתי זה מעבר חד מדי. הטיפולים בה לא פשוטים , צריכת הדלק לא מזהירה ובסה"כ מדובר במישהו ( לפי מה שהספקתי להבין מההודעות שלו) שרוצה לשדרג את חווית הנהיגה שלו וליסוע ברכב עם יותר נוכחות , לא לקבוע זמנים בהקפות בנס הרים .

אי לכך ובהתאם לזאת הג'ולייטה ללא ספק היא המועמדת הבכירה. גם עיצוב מרשים , גם ביצועים ובמידה והאקזמפלר שהוא ירכוש יהיה במצב טוב - גם טיפולים יהיו משהו תקופתי וסדיר ולא השתעבדות כמו בGTI .

פורסם

בדיוק, אני לא מתיימר "לקרוע" את הרכב בהקפות. חשוב לי עדיין אמינות, צריכת דלק וטיפולים במחיר סביר. מדי פעם להעביר את הרכב למצב ספורט ולהנות.

פורסם

לא קראתי את כל השרשור, רק כמה הודעות אחרונות.

מה דעתך על פוקוס 2 ליטר? 170 כ"ס, 20 קג"מ. מבחינת התנהגות היא לא ספורטיבית, אבל טובה יחסית למשפחתיות אחרות.

ב 108,000 ש"ח אפשר לקבל אחת חדשה מליסינג.

לדעתי עסקה טובה. היא גם די מאובזרת.

להשכרה: חתימה בפורום הרכב המוביל בישראל!

פורסם (נערך)

אני גם חושב שג'ולייטה תתאים לך יותר מ GTI (קשה מאוד למצוא משושמת במצב סביר).

תקפיד למצוא אחת יד ראשונה עם ק"מ נמוך, כשתלך לראות את הרכב צלם את הרישיון ושלח לשרל"ק של סמל"ת והם יחזירו לך את טבלת הטיפולים של הרכב.

תוודא שהטיפולים בוצעו בזמן ושלא היה תיקונים חריגים.

אחרי זה אתה יכול להמשיך לבדיקה רגילה.

קח בחשבון שהאבזור על הפנים, אין חיישני חניה, אין TPMS, אין AUX USB או BT.

לגבי הביטוח תבדוק אצל אריק מביטוח אלמוג. הג'ולייטה תילתן עולה לי בביטוח רבע ממה שאני משלם על ה GTI וגם פחות מהמיטו תילתן שקדמה לה.

באוטו-דיל אפשר לפעמים למצוא אקזמפלרים שמורים והרבה פעמים המחיר סגירה הרבה יותר נמוך ממה שמבקשים מוכרים פרטיים ביד2.

עריכה אחרונה על ידי `Infinity

VW Golf GTI 2006 Manual

פורסם

מצטרף להמלצה על הגולייטה, בדגם ישנם 3 מנועי 1400, כולם מודגשי טורבו בהספקים: 120/135/170 כ"ס.

כמובן שישנן מספר גרסאות אבזור, כאשר יש הדגמים הבסיסיים מגיעים ללא גג נפתח, דגם המילנו הוא המאובזר ביותר.

דגם התילתן ירוק נדיר יותר ומגיע עם מנוע 1800 עם 235 כ"ס

רכב נוסף שכדאי לשקול הוא לנציה דלתא. לא רכב נפוץ אבל נסעתי על דגם ה-1800 עם 200 כ"ס ובהחלט יש לו כוח. נוחות נסיעה טובה עם אבזור גבוה בדגם היקר יותר.

דרור

פורסם

ברכב שעל הכוונת מותקן צג מגע, יש קישוריות BT ויש מצלמת רוורס. בעל הרכב התקין אצל מתקין מורשה. את רישיון הרכב יש לי, הרכב הוא עם כ 50k ק"מ, מה שאומר שהוא עשה טיפול אחד.

מה הסיפור עם הפוקוס 2 ליטר? יש טעם להשוות בכלל לג'ולייטה?

פורסם

לא מכיר את הג'ולייטה, את הפוקוס אני מכיר טוב מגרסת ה 1.6, כמו שאמרתי זה לא רכב ספורטיבי, אבל מתנהג יפה. הייתי שמח אם שלי היה יותר כח.

הצעתי אותו כי זרקת פה רנו קליאו, ככה שחשבתי שירדת קצת ברמת הדרישות.

להשכרה: חתימה בפורום הרכב המוביל בישראל!

פורסם
מצטרף להמלצה על הגולייטה, בדגם ישנם 3 מנועי 1400, כולם מודגשי טורבו בהספקים: 120/135/170 כ"ס.

אין ג'ולייטה 135 כ"ס, אלא רק מיטו TCT. חבל שאין, יכול היה להיות דגם ביניים מעולה וגם עם TCT, אבל עדיין אין כזה דגם.

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

פורסם

הפוקוס 5 דלתות 2 ליטר טיטניום נהדרת. יש לגיסתי 2012 ופרט לכיול מצמדים פעם אחת בחברה באחריות, הרכב מצוין ומאוד מאובזר. נהגתי עליו הרבה והוא מאוד נוח. אמנם הרגיש לי טיפה צפוף וחסרה לי בעיטת הטורבו, כי אני בא מאוקטביה, אבל זה עדיין רכב חזק וממאזדה 2 זה כבר עולם אחר

יש רק דרך אחת לשחות 100 מטר בשביל להביא מדליה;

אתה מתחיל הכי מהר שלך, ואז לאט לאט אתה מגביר

פורסם (נערך)

אפשר לקבל לינק לדגם הפוקוס המדובר? איפה ניתן לקרות שחדש מליסינג עולה 108K?

עריכה אחרונה על ידי adidas1

• תוכן חדש...