Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

חוות דעת על רנו קליאו דור 4

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4293 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אשמח לחחות דעת מבעלי קליאו דור 4 לגבי צריכת דלק האם ביטוח יקר יחסית

נוחות ואיכות נסיעה?

בנוסף עד כמה זריזה

תודה

פורסם

כדי שיגידו לך אם הרכב זריז, רצוי שתציין באיזה שילוב מנוע/גיר אתה מעוניין.

לגביי נוחות הנסיעה ואיכות הנסיעה - נהגתי ב0.9TCE הידנית, הרכב נוח יחסית, לדעתי פחות מהדור הקודם, הרכב יחסית מורכב לא רע בפנים, קח בחשבון שמעל 100 קמ"ש יש רעשי רוח חזקים.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

צערך הוא שמחתנו... :wink:

בכל מקרה, לגבי רעשי הרוח, הם לא כל כך מורגשים בנסיעה מהירה, אלא אם אתה אוהב לנסוע בלי רדיו בכלל. וגם אם כן, השד לא נוראי כל כך ביחס לחבילה שאתה מקבל.

ממליץ לבצע נסיעת מבחן

פורסם

לי אישית הרעשים לא הפריעו גם לא ב120.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

אחלה רכב, יש לי את ה0.9, לגבי זריזות זה תלוי לאיזה רכב אתה רגיל. אני הייתי רגיל לרכב עם 190 כוחות סוס ועדיין אני נהנה.

בדיוק השבוע עשיתי ביטוח חדש, אני בן 24 והביטוח יצא לי 3700 מקיף +חובה, מחיר ממש טוב!

בשנה שעברה שילמתי 6100.

פורסם (נערך)

משום מה הייתי בטוח שצייני מנוע

מדובר על 1.2 120 סוסים

אגב אני גם בן 24 מקווה לקבל הצעהה דומה :p

אגב אני כרגע עם העגלה 307 ויש גם אצלי רעשי רוח מעלה 100 קמש בלי רדיו

עם רדיו גם ב140 לא שומעים =]

עריכה אחרונה על ידי nzxt
פורסם

קודם כל, אתה מוזמן לקרוא את הסקירה שלי, כאן: http://bit.ly/1nV2RTz ואז כאן: http://bit.ly/1s5mW1M

בגדול, דעתי עליה:

יתרונות

עיצוב מדהים, אבזור טוב (בעיקר קיפול מראות חשמלי, בקרת אקלים טובה), צריכת דלק תיאורטית טובה, התנהגות כביש (מהמעט שחוויתי)

חסרונות

האצה מעמידה איטית להחריד, פלסטיקים מצועצעים ונוטים להיסדק מחום (כבר פורסם בפורום מקרה כזה) בקונסולה ובהגה, מרגישה קצת צפופה, מפתח "חכם" שעלול לעלות ביוקר, אין מצלמת רוורס.

יש סיבה שאתה בוחן דווקא אותה או שאתה פתוח להצעות אחרות בקטגוריה ובמחיר? כי יש שפע של אופציות מודרניות, אם תספר לנו מה הדרישות שלך נוכל להמליץ. ובכל מקרה, תעשה נסיעת מבחן על הקליאו, כל הטקסט שבעולם לא יחליף את זה.

Chevrolet Sonic RS 2014, 1.4T

פורסם (נערך)

יצא לי לעשות נסיעה ברכב המדובר והאמת שאחרי קריאה של שלל מחמאות בפורום כנראה שבאתי עם ציפיות קצת גבוהות מידי.

לוקח לה קצת זמן לצאת מהמקום, בנסיעה שלי המנוע התנהל בסל"ד קצת גבוה ממה שציפיתי ממנוע טורבו.

לגבי האבזור, לא התרשמתי מהבקרת אקלים. אחרי שהתרגלתי לבקרת אקלים דיגיטלית ומפוצלת לנהג ולנוסע בפונטו שנת 2010 לקבל מזגן רגיל עם שנתות של מעלות (ולשלם על זה תוספת מכובדת) הפתיע אותי. הפלסטיקים מבפנים נראו מאכזבים קצת, מצועצעים ולא יושבים בצורה מושלמת ברכב חדש, דבר שגורם לתהיות לגבי ההזדקנות שלהם. הפלסטיק שה-כ-י עיצבן אותי היה הפלסטיק שהודבק להגה, אם אתה נוהג כאשר הידיים שלך במצב 3-9 זה מעצבן, לעומת זאת, אם אתה מקפיד על 2-10 אתה נהנה מציפוי עור נהדר.

באופן כללי, אחרי שהרכב יוצא מהמקום הוא זריז, מאוד רך וקצת קופצני בכבישים משובשים.

עריכה אחרונה על ידי Murzilka

Mini Cooper S R56 - לכיף

פורסם

יש סיבה שאתה בוחן דווקא אותה או שאתה פתוח להצעות אחרות בקטגוריה ובמחיר? כי יש שפע של אופציות מודרניות, אם תספר לנו מה הדרישות שלך נוכל להמליץ. ובכל מקרה, תעשה נסיעת מבחן על הקליאו, כל הטקסט שבעולם לא יחליף את זה.

אכן פתוח להצעות לא בהכרח גם אוטו חדש

חשבתי על כיוון יותר זול מכיוון ש"המבצע " שיש עליו כרגע ממש לא מבצע ויוצא יקר ...

בכל אופן חשבתי על

1.פיאט בראבו

2.גולף

3.פולו בתור אופציה אחרונה כי אחרי הכל הוא הכי קטן

כל אלה במחיר של עד 60K. משום מה מאוד קשה למצוא את הרכבים הנל בחברות

אם יש עוד רכבים בקטגורייה הזו תציעו =]

פורסם

אני דווקא כן ממליץ על הקליאו. לא שהיא מושלמת, אבל היא מציעה חבילה מודרנית ואטרקטיבית ובעיקר מדהימה ביופיה. תבדוק גם את הפיאסטה: קצת יותר מיושנת, אבל איכותית וזריזה יותר מהרנו

פורסם

אפשר להסתדר ללא מצלמה,אבל אם יש השחרה מאחור בשעות הלילה זה מאוד עוזר.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם
באמת שאני לא יכול לחשוב על משהו יותר מיותר ברכב כזה קטן...

נהגת בקליאו? החלון האחורי שלה פצפון והראות מאוד מוגבלת.

לחניה זה פחוץ נחוץ (יש חיישנים) - אבל לתמרונים ברוורס, כמו יציאה מחניה, זה נותן המון בזכות העדשה הרחבה שיש על המצלמות האלה. עד שתשווה את חיי היום-יום עם ובלי, לא תבין כמה זה תורם. מיותר זה לא.

Chevrolet Sonic RS 2014, 1.4T

• תוכן חדש...