Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4286 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

בערך חודש עבר מאז שקניתי את הרכב, הצמיגים שיש עליו הם מפוקפקים ואני רוצה להחליף.

מידה 195\65\R15

דרישות: אחיזה טובה ביבש ורטוב, שקט ורצוי גם אורך חיים מכובד. לא נוסע הרבה, כ10K בשנה.

יש לי נסיון טוב בעבר עם קונטי פרימיום קונטקט, אבל מאז עברו כבר כמה דגמים ועכשו יש פרימיום קונטקט 5 שאני לא מכיר.

מה דעתכם על הנ"ל או על יוקוהמה C DRIVE? כל הצעה והמלצה אחרת לצמיג טוב שעונה לדרישות תתקבל בברכה.

אם יש למישהו המלצה גם על פנצ'ריה בירושלים שמחזיקה צמיגים נורמליים אני נורא אשמח, כי הרוב פה מחזיקים רק זבל סיני.

V5

פורסם

שבוע טוב,

באתר טייר קלאב תוכל למצוא מבחר צמיגים במידה שלך העונים לדרישותיך.

בין היתר יש את ה-Hankook K-425 המגיע כהרכבה מקורית על מגוון רכבים כולל פולקסווגן בעלות של 341 ש"ח כולל מע"מ והתקנה.

בנוסף יש את ה-Toyo CF2 המדובר בעל אורך חיים גבוה, אוחז מצויין ברטוב וחסכוני בדלק בעלות של 365 ש"ח כולל מע"מ והתקנה.

נשמח לעמוד לרשותך פה בפורום, בהודעה באתר או במוקד הטלפוני.

פורסם

אצלי ביונדאי מורכבים היוקו, צמד כבר כמעט שנתיים וצמד שנה וחצי, אין כמעט סימני בלאי והאחיזה מעולה, גם הנוחות טובה והחיסרון היחיד הוא קצת רעש.

במאזדה שלי יש רביעייה של גודייר אקסלנס ואני מאוד מרוצה מהם, אוחזים שקטים ונוחים.

פורסם

צמיגאים (ככה אומרים?) בירושלים רק האחים דודי או אייל נאסה. הראשון בגבעת שאול השני בתלפיות. יש להם הכל מהכל דור שלישי לצמיגאים. נסה אצלם.

seat leon 1.8 20v

• תוכן חדש...