Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4321 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מחפש רכב שני לבית. מדובר ברכב שיעשה עד 10 ק"מ עירוניים ביום.

הכיוון העיקרי הוא ג'ימני - מספיק טוב לעשרה ק"מ בעיר בפקקים ופותח אחלה אפשרויות כיף לסופ"ש. אני אוהב שטח ואני אשמח לחזור לזה אחרי כמה שנים יבשות.

חשבתי על ג'ימני כי אני מחפש משהו קצת יותר רציני משבילי כורכר. אני אוהב שטח יותר 'אמיתי', לא אוהב את הג'יפונים העירוניים עם הנעה קדמית ויותר קישוטים מיכולת - לא מחפש פוזה. ומצד שני אני רוצה משהו כמה שיותר קטן שיהיה קל לחנות בעיר כל בוקר ולא ידרוש תחזוקה רצינית וגם יהיה זול ואמין. אני לא חושב שיש רכב יותר מתאים אבל אם למישהו יש רעיונות אני אשמח לשמוע.

בסכום הזה אפשר למצוא רכב מתחילת שנות האלפיים ככה, מה צריך לדעת? מה בודקים בג'ימני, יש כיוון? ברור שלוקחים לבדיקה ונוסעים קצת להרגיש מה המצב אבל יש משהו ספציפי ששווה לדעת לפני שקונים ג'ימני? דברים מסוימים שרצוי לבדוק, להתעמק?

תודה

פורסם

הג׳ימני הוא בחירה מעולה אבל השוק שלו לוהט ורכבים טובים מחליפים ידיים לרוב ״בשושו״ ולא מפורסמים בלוחות. מה שכבר מגיע ללוחות נחטף תוך מספר שעות אם הוא במצב צבירה סביר ומעלה (ולפעמים גם אם לא).

מה לבדוק? בסך הכל זה סוזוקי לטוב ולרע כך שאין המון מחלות. בדוק נזקי שטח, את תקינות מערכת ההנעה הכפולה והעדר נזילות כמו בכל רכב שטח. לדגמים האוטומטיים יש רגישות מסוימת בגיר, במיוחד ברכבים שעבדו קשה בשטח.

אהה, כן... ותכין רכב מהיר, רצוי עם דלקן. תכין את עצמך לנסיעות ארוכות מעכשיו לעכשיו רק כדי לראות רכב ולגלות שעד שהגעת הוא כבר נמכר.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם
יש משהו ספציפי ששווה לדעת לפני שקונים ג'ימני? דברים מסוימים שרצוי לבדוק, להתעמק?

קרא כאן: http://cars.walla.co.il/?w=/4700/1640863

היום: ג'ימני 2024

בעבר: סיוויק 2002, פיקנטו 2011, בורה 2001, פאביה 2011, ייטי 2013, ג'ימני 2000, גטס 2008, ג'ימני 2008, סנדרו 2016, ג'ילי גיאומטרי C 2023

פורסם

אני בספק כמה הייבוא המחודש יעוזר :/

ידעתי שהרכב מבוקש אבל לא חשבתי שזה ברמת דירה במרכז ת"א. בסדר, נתארגן בהתאם....

תודה למגיבים.

• תוכן חדש...