Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

עכשיו זה רשמי, ג'ימני 2014 עם ESP

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4307 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מקור ראשון זה אישימוטו (או איך שלא קוראים לו) שאחראי על PR בסוזוקי יפן, והנה הם שחררו הודעה רשמית ב18 לחודש.

יכול להיות שבמכשירי תנועה ידעו משהו על זה והדליפו מידע off the record אע"פ שהם חתומים על NDA רק כדי לייצר קצת באזז ו"רשימת המתנה" לרכב? ייתכן, לעולם לא נדע.

בכל מקרה, למי אכפת? שייקחו ממני כסף כבר, נו!

היום: ג'ימני 2024

בעבר: סיוויק 2002, פיקנטו 2011, בורה 2001, פאביה 2011, ייטי 2013, ג'ימני 2000, גטס 2008, ג'ימני 2008, סנדרו 2016, ג'ילי גיאומטרי C 2023

• תגובות 32
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

חבל שבהזדמנות זו לא מצאו לנכון לחזק מעט את המנוע.

במיוחד בכבישים הבין-עירוניים ובעליות זה מורגש, בטח ובטח כאשר מזוודים אותו לשימוש שטח כמו שצריך. :-D

DSC_0048-3-6.jpg

DS 7 CROSSBACK 2019

RENAULTSPORT CLIO 203 2010

פורסם

לחזק? תגיד תודה שבארץ אתה מקבל את הגרסה הבכירה עם מנוע ה-1.3 ל' ולא 1 ל' :)

1.3 ל' בשביל היפנים זה די והותר, ושהישראלים יסתדרו עם מה שיש :)

פורסם

אם אני מבין נכון את הכתבה של "אוטו", רמת האבזור הפנימי לא תשתנה?

ככל הנראה רשמית רמת האבזור החיצונית לא השתנתה אבל השאלה האם הפנימית כן.

ובהחלט סוס מנצח.

Seat Mii 3Doors

פורסם

האוטו הזה לא רק צריך מנוע חזק יותר אלא גם חסכוני יותר. כמו כן שיפור הבולמים היה מתקבל בברכה. חוץ מזה בובה של רכב

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם

אם עד 2010 הוא לא שווק עם הדיזל, נראה לך שעכשיו? עוד אחרי כל המיסוי ה"ירוק".

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם

אני לא רוצה להיות עוכר שמחות, אבל אני ממש סקפטי בנוגע להצלחת הג'ימני בארץ בשיווק הנוכחי.

גם בגלגלו הקודם, הוא נרכש בעיקר ע"י אנשים שהם בפרוש לא אנשי שטח (אליהם הוא הגיע כיד שניה והלאה) שבחרו בג'ימני כי הוא היה פחות או יותר ברמה של כל הקטגוריה (ספורטאג', טריוס וכו').

היום הוא מרחק שנות אור מהקרוסאוברים המתחרים בסגמנט, נראה ומרגיש כמו אוטו מלפני 30 שנה והגרוע מהכל, ממש לא זול.

אני ממש לא רואה את הספרית/בת של.../ ושאר רוכשי הסגמנט שירכשו ג'ימני ולא ג'וק/קאפצור וכו'.

אם יבוא הדאציה במחיר הגיוני הוא בכלל יעלים את הג'ימני מהשוק.

בכל מקרה, נאחל לגימני ברוך הבא ובהצלחה.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

bagira אתה צודק, אבל עכשיו יש לו נישה אחרת.

פעם לג'יפונים הייתה יכולת שטח מינימלית כלשהי, אם זה הטריוס עם הסרן החי או הספורטאז' עם הילוך הכח.

היום ג'יפון ב100K זה בפירוש סופרמיני עם מרווח גחון מוגדל, אפס יכולת שטח.

הג'ימני יפנה לנישה של אנשים שרוצים שטח אבל לא יכולים לקבל אותו אצל המתחרים, ולא רוצים לקחת מאתיים רכבי יד 2 לבדיקה ולגלות שאף אחד מהם לא הגיע מרופא, וכולם נשברו בשטח ע"י נהגים לא מנוסים.

הדאסטר ימוקם בין קיצון אחד לשני וייתן מענה למי שמוכן להתפשר קצת על שטח בתמורה למשהו קצת יותר מודרני.

ולכל השאר כאמור יש 2008/קאפצ'ור וכו'

יש בכלל סיכוי שישווקו אותו עם מנוע דיזל?

באירופה הוא שווק עם מנוע 1.5 דיזל של רנו, זה שקדם לDCI.

אם באנגליה, ארץ זבת חלב וסולר הוא לא משווק כרגע עם הdCi אז הסיכוי שלו להגיע לארץ שואף לאפס.

בעבר: סיוויק 2002, פיקנטו 2011, בורה 2001, פאביה 2011, ייטי 2013, ג'ימני 2000, גטס 2008, ג'ימני 2008, סנדרו 2016, ג'ילי גיאומטרי C 2023

פורסם

שטח זה הדבר היחיד שהוא טוב בו.

תבדוק מה הרכב הכי זול בארץ שמצויד בשני סרני חיים, שלדת סולם והילוך כוח. (ושוק שיפורים ענק)

(רמז: פי3 מהג'ימני)

פורסם (נערך)

אני יודע שזאת כפירה בעיקר - אבל האם דאסטר 4X4 עם מיגונים רלוונטיים לא יעשה בשטח 90% ממה שהג'ימני עושה, עם הרבה יותר נוחות ביום-יום, פחות צריכת דלק ועלות רכישה (ככל הנראה) נמוכה יותר?

ועוד שאלת כפירה - כמה אנשים בישראל באמת, אבל באמת מנצלים את אותם 10%?

עריכה אחרונה על ידי Doc Slow
פורסם

אני איתך דר.לאט, בדיוק בגלל זה לא משנה לי מה לקנות (דאסטר דיזל 4x4 או ג'ימני), מבחינתי מה שיגיע לאולם התצוגה קודם..

(כמובן בתנאי שהמחיר דומה)

• תוכן חדש...