Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4313 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

אני עומד לפני רכישת רכב יד שניה. (קורולה RUNX 2007)

הרכב מיועד לי ולאשתי בת ה 22.

ביררתי באתר של אחת מחברות הביטוח,

ובמידה והביטוח הוא עבור כל נהג, ללא נהג צעיר, עלות הביטוח (חובה + מקיף) הוא 3929

במידה והביטוח הוא עבור כל נהג, כולל נהג צעיר, עלות הביטוח הוא 6998

ברור לי שנהגים מתחת לגיל 24 מועדים יותר לפורענות, יוצאים, שותים, נוהגים בשעות מאוחרות,

אבל אשתי לא כזאת, והרכב ישמש אותה בעיקר לנסיעות לעבודה/לימודים, ובשעות נורמליות.

האם יש דרכים שבהם ניתן לצמצם את עלות הביטוח במקרה זה? אפילו בעלות של מגבלות כלשהן? (איסור לנהוג בשעות מאוחרות לדוגמא...)

פורסם

יש רק דרך אחת - והיא לבקש הצעות מחיר נוספות.

השבוע למדתי שיש רכיב חשוב נוסף - ותק הרשיון. אם הוא עולה על 4 שנים יש הפחתה של כמה מאות ש"ח בביטוח החובה גם מתחת לגיל 24 (לפחות בביטוח שעשיתי - אני יודע מי הסוכן, בשנה שעברה הביטוח היה באיילון, אני מניח שמחר או מביום א' אקבל את תעודת הביטוח ואדע מי המבטח כעת).

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

מחירו של הרכב כארבעים אלף ש"ח. (טיפה יותר)

אל תעשה ביטוח מקיף.

ביטוח חובה + צד ג' לנהג צעיר עולה כשלושת אלפים ש"ח.

תקנה מנעול הגה טוב וזהו.

ארז רונן

פורסם

קנה רכב קצת יותר זול ופחות גניב ובצע ביטוח חובה+צד ג' בלבד.

חובה+צד ג'+גרירה+שמשות לכל נהג מגיל 21 עם לפחות שנה רשיון זה כמעט 4000 שקל, לא 3000. אבל עדיין משמעותית פחות מה-7000 של המקיף...

אילת-מצפה רמון: שעה ורבע. (דרך עובדה)

20 ליטר דלק הכי מהנים ששרפתי עד היום.

צריכה 1:8.

פורסם

אני גם נהג צעיר וחדש. למזלי יש לאבא שלי הסדר עם מקום העבודה, על פיאט פונטו 2011 הוא הוסיף 700 שקל בערך ולהונדה סיויק 2005 הוסיף אפילו פחות לא זוכר בדיוק. טויוטה זה רכב יקר יחסית ובמחיר שלו וגם של הביטוח אתה יכול להתקדם שנתייים בכיף ולא לרדת באיכות. אני יודע שיש לי חברים שהביטוח יזם התקנת מכשיר ביפר כזה שמצפצף שעוברים נתיב בלי לאותת, לא שומרים מרחק או סוטים. לא יודע מי שילם על המכשיר אבל זה נחמד ומוזיל רציני את הביטוח, שחכתי את השם שלו אבל יש אותו כל הזמן בפרסומות.

• תוכן חדש...