Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

קניית BMW MINI ONE

michael12345
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4327 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בדיוק רכשנו לפני שבועיים מיני מהסוכנות במסגר.

אמנם, זו המיני השלישית ברציפות (לקוח חוזר...) ואמנם מדובר על קופר S (המחיר גבוה יותר מלכתחילה ולכן יש מהיכן לחתוך) - ואולם בהחלט ניתנה הנחה המחיר + אבזור רב ללא חיוב.

אני מניח שנפלת על איש מכירות לא כל כך טוב ו/או חסר סמכות לקבל החלטות. בקש את מנהלת אולם המכירות במסגר. היא בסדר גמור.

מאחר ומדובר בדגם ONE - קח בחשבון שהמחיר הראשוני נמוך יחסית (לא למתחרות, אלא לדגמים האחרים של מיני) ומכאן הפער הקטן ביכולת המיקוח.

תהנה.

---

פורסם

טוב

מיכל לא היתה היום, היה בחור בשם מאור אני חושב.

קיבלתי הנחה די קטנה ואחרי כמה דקות של שכנוע עצמי בעיקר שילמתי מקדמה.

אז מזל טוב לאשתי, ותודה למגיבים. עזרתם לי קצת!

מיכאל

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם
אבזור טוב? העדר בקרת אקלים, חישוקי ברזל, מערכת בידור בסיסית (אלא אם שינו משהו בשנה האחרונה אז גם בלי שליטה מההגה), העדר קיפול מראות חשמלי.

אבזור והנדסת אנוש, איכות חומרים - חבל על הזמן. יותר ממרסדס לדעתי.

מערכת מולטימדיה עם דיבורחת מובנת וספר טלפונים, תאורה

ושוב - הנדסת אנוש.

מזדה - זה לא :)

פורסם

ברכות על הרכישה!

האיכות הגבוהה היא מהדברים הבולטים ביותר ברכב הזה. ניתן לראות זאת גם ע"י בחינת הדגמים הראשונים של המיני המחודשת שעדיין שפנים הרכב נראה בהן עדיין טוב.

נשמח לראות תמונות של הרכש החדש!! (-:

פורסם

תודה.

אני נלהב אולי כי לא כזה מומחה ברמת האבזור הנוכחית, אבל רמת החומרים בכל זאת אפשר לראות.

אשתי בינתיים נוסעת, אני לא יכול לתת חוות דעת חוץ מצליל של המנוע - מאוד מעניין :) כמו טרקטור קטן.

DSC_0005.JPG

פורסם

המחיר קפץ משמעותית מהדגם הקודם וחבל, אני מקווה שבקרוב תיהיה ירידת מחיר או משהו כזה והם יחזרו למחיר של הדגם הקודם שהיה שפוי הרבה יותר.

cla 250 amg 2014 חבל שלא עם ההנאה הנכונה :roll:

פורסם

אשה בינתיים מאוד לחוצה :)

נראה לי שכן. צריכה להתרגל

לגבי האבזור, רציתי להגיב כאן בפורום לאחר קבלת הרכב. וזאת לא בדיוק אבזור, לא ששמו לי מראה נוספת. יש הרבה דברים נוחים, תאורה, כפתורים. ממשק ידידותי, כיסאות נוחים וגם הריפוד. לנהג יש די הרבה מקום. מאחורה המקום כעיקרון מיועד לילדים.

לגבי המחיר שקפץ, אני מבין שדגם הקודם היה מאוד ספרטני. דגם של 2014 חדש לגמרי גם מבחינת מנוע ושלדה של BMW וגם מבחינת מערכות פנים. כרכב נוסף קטן במשפחה זה נראה לי אחלה. כרכב משפחתי - זה לא

הקופר באמת יקרה, וההפרש באנגליה לא מצדיק את התמחור בארץ. או של-ONE נתנו מראש הנחה גדולה יותר בארץ.

מנוע 1.2 טורבו מרגיש חזק, רכב מגיב טוב מאוד וזריז. קופר כמובן טובה יותר, אבל 25K לא שווה לדעתי.

פורסם

גם ברמת האבזור הבסיסית המיני עדיין מפגינה איכות יצור גבוהה. תתחדש

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם
בדיוק רכשנו לפני שבועיים מיני מהסוכנות במסגר.

אמנם, זו המיני השלישית ברציפות (לקוח חוזר...) ואמנם מדובר על קופר S (המחיר גבוה יותר מלכתחילה ולכן יש מהיכן לחתוך) - ואולם בהחלט ניתנה הנחה המחיר + אבזור רב ללא חיוב.

אני מניח שנפלת על איש מכירות לא כל כך טוב ו/או חסר סמכות לקבל החלטות. בקש את מנהלת אולם המכירות במסגר. היא בסדר גמור.

מאחר ומדובר בדגם ONE - קח בחשבון שהמחיר הראשוני נמוך יחסית (לא למתחרות, אלא לדגמים האחרים של מיני) ומכאן הפער הקטן ביכולת המיקוח.

תהנה.

אפשר לדעת איזה אבזור קבלת? אשמח לדעת גם את המחיר בפרטי.

Suzuki Samurai 86

Suzuki RV50 87

Willys Pickup 61

• תוכן חדש...