Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

קניית BMW MINI ONE

michael12345
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4325 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי

יש לי כמה שאלות ספציפיות לגבי הרכישה של רכב חדש לאשתי

1) קיבלתי הצעה די יבשה מדלק מוטורס ל-Mini One החדשה

2) לצבע אדום מטאלי תוספת של 3200 שקלים

3) ג'נטים 15" די מעפנים יש לציין - 5400 שקלים

4) הזעקה COBRA - עוד משהו כמו 2600 (למרות שישנה נעילה מרכזית, אימובילייזר וחלונות חשמליים)

לא הורידו אפילו שקל אחד.

א. מתי אנשי מכירות שלהם יותר גמישים? יש לציין כי אני לא ממהר כלל.

ב. האם המחיר לצבע סביר?

ג. האם אפשר לשים ג'נטים "לא מקוריים"? האם אפשר לשים בגודל אחר (נגיד 17" ולא 15")? מה משמעות מבחינת בטיחות, רישוי, צריכת דלק, ובכלל?

ד. הזעקה אני אברר עם חברת הביטוח..

בגדול אני מאוכזב. העולם תצוגה היה ריק. לא קיבלתי תשובות נורמליות (למשל, מהי מערכת לגילוי תקרים?) ומחיר מחירון בלבד.. לא הנחה ולא צ'ופר כלום.. דווקא הייתי מאוד רציני (ואני די רציני בדרך כלל)

תודה מראש,

פורסם (נערך)

מה מחיר האוטו הבסיסי?,מדובר בידני או אוטמטי?

גנטים אפשר לקנות גם אחרי זה 15-16-17 ולאשר במכון רישוי יש לבחור מידת יצרת מאושרת!!!!

לדעתי הקוברה זה לא אזעקה זו עלוקה.

עריכה אחרונה על ידי dts2
פורסם

140,000 אוטומט. מנוע 1.2 עם 100 כ"ס אבל אשתי לא צריכה יותר בכלל, נוסעת בתוך העיר וגם זה 80 ק"מ בשבוע

לא הבנתי תשובה לגבי הג'נטים. אז הבנתי שאפשר לא מקוריים. אני מניח כי 5400 זה מחיר מוגזם, כן?

מה זה "15-16-17"?

הזעקה - מה הבדל בינם? סה"כ אני רוצה משהו מינימלי עבור חברת ביטוח ושיפעיל את הנעילה מרכזית וירים את החלונות.

פורסם

15-46-17" - הוא התכוון לכך שהמידות של הג'אנט יכולים להיות גדולים מה-15 שהציעו לך. חייבים לבדוק לפני זה מה המידות שמותר לשים בדגם הנ"ל.

המחיר עבור ג'אנט 15" שהוצע לך - מחיר לג'אנט מגנזיום? או שזה כולל הגדלת מידה (למשל ג'אנט 15" מגנזיום במקום ג'אנט 14" ברזל)? במידה והמחיר הוא רק לג'אנט מסוג אחר תוכל למצוא במחיר הנ"ל מבחר עצום של ג'אנטים שונים.

אבי

פורסם

אם קיבלת יחס לא טוב באולם תצוגה (קצת בעיה - יש רק שלושה) - אולי תפנה לאולם אחר או למותג אחר.

דלק מוטורס ידועים שדי קשים בכל הנוגע למתן הנחות והטבות.

140K לרכב קטן, לא חזק ולא מאובזר במיוחד זה מגוחך. אבל אם אתה נעול על מיני אין לך ברירה אלא להוציא פנקס צ'קים ולשלם. כולל על התוספות שאתה מעוניין בהם (למעט מה שניתן להוסיף לאחר מכן).

אם אתה לא נעול על מיני, תעשה סיבוב אצל המתחרים, קבל מהם הצעות ותחזור שוב פעם למיני, הפעם שיש לך בפנקס עוד אופציות.

פורסם

לגבי ג'נטים, באתר של מיני אנגלי אני רואה את זה ב-£300

15" Heli Spoke alloy wheels in silver

המממ.. 5400 ש"ח זה קצת..

אשתי רוצה מיני. אני אנהג ברכב הזה רק לטסט שנתי וחזרה :)

אפשר גם חיפושית חדשה, אבל הפעם אני זה שלא רוצה פולסווגן (במיוחד את זה שמיוצר במקסיקו)

רכב One דווקא מאובזר לא רע, ואיכות החומרים טובה מאוד.

אבל ברור כי העניין כאן זה העיצוב הרטרו, שאשתי חולה עליו (אני דווקא לא)

רכב לא חזק, אבל מספיק טוב בשביל טיול קצר יומי בין פתח תקוה לרמת גן וחזרה. כך אני התרשמתי מכמה ביקורות. המנוע גם מאוד חסכוני (לא שזה חשוב עם קילומטראז כזה, אבל בכל זאת)

ישנה תקופה שבכל זאת יש מבצעים? דצמבר סוף שנה שהיבואנים צריכים להראות דוחות טובים לבורסה?

פורסם

מועד מבצעים זה סוד מסחרי. לרוב יש לקראת סוף שנה או לקראת החלפת דגם. אבל זה לא מחייב ויש גם מדי פעם מבצעים במהלך השנה.

אבזור טוב? העדר בקרת אקלים, חישוקי ברזל, מערכת בידור בסיסית (אלא אם שינו משהו בשנה האחרונה אז גם בלי שליטה מההגה), העדר קיפול מראות חשמלי. אני מתקשה לראות את האבזור, אולי מסתתר מתחת למדבקת דגל הממלכה המאוחדת שעל הגג.

אתה משלם כסף טוב על העיצוב והמותג. יש גם עניין של התנהגות כביש, אבל זה נראה לי מעניין את אשתך כקליפת השום.

פורסם

לא נעים לי לומר, אבל זה בפירוש נקרא "לא מאובזר במיוחד". פנסי ערפל, בלוטוס ומסכי מדיה יש היום בכל יונדאי במפרט "לא ליסינג" נראה לי. אם החברים ב"דלק מוטורס" קשיחים עם המחיר - אולי יהיו גמישים באבזור ? אולי בטעות אמרת לאיש המכירות שזה לאשתך, או שהיא עצמה היתה באולם, ואז הוא אמר לעצמו "לא צריך להוריד במחיר - אישה רוצה אישה מקבל" :)

ערן | חבר IAROC - הבית לבעלי וחובבי אלפא רומיאו* - נפגשים כל יום שישי בהרצליה פיתוח!

*וגם אבארט :)

פורסם

הרכבים של דלק מוטורס, רובם, נמכרים בדרך כלל לליסינג. ולפרטיים בדרך כלל במחירים כמעט שפויים הנקראים בשפת החברה "מבצעים" או "ימי מכירות".

פראיירים בדרך כלל, קונים שם במחירי מחירון מלאים, וללא שום הנחה או הטבה.

לא חסרות אופציות אטרקטיביות אחרות.

פורסם

במיני אפשר להרכיב 3 גדלים של גנטים.

15 אינץ

16 אינץ

17 אינץ

הצמיגים חייבים להיות במידה מאושרת ע"י היצרן.

עלוקה זו לא אזעקה,זה קודן עם יחידת ניתוקים למניעת גנבה.

לא היתי מרכיב מרים שמשות!!!!.

פורסם

טוב, קיבלתי תשובות על חלק מהדברים, תודה לעונים.

- מה בעיה עם קוברה (היה לי פעם לפני כ-20 שנה כמעט), ולמה לא להתקין מרים שמשות? (אחרת, מה בדיוק אני צריך מהאזעקה?)

מה מומלץ היום? נזכרתי שאני רוצה גם חיישנים נסיעה לאחור

- לגבי מחירים - אני אעקוב אחרי ההמבצעים שלהם, זכור לי הם תולים פוסטרים ברחוב המסגר בעולם תצוגה שלהם. שאלה רק מתי זה קורה :)

פורסם

ג. האם אפשר לשים ג'נטים "לא מקוריים"? האם אפשר לשים בגודל אחר (נגיד 17" ולא 15")? מה משמעות מבחינת בטיחות, רישוי, צריכת דלק, ובכלל?

קח בחשבון, שחישוקים גדולים יותר אמנם מוסיפים בדר"כ למראה של האוטו ולא פוגעים בבטיחות, אבל צריכת הדלק תעלה (כנראה זניח), ונוחות הנסיעה תיפגע - הרכב יהיה נוקשה יותר עקב הירידה בחתך הצמיגים, וזה כן יהיה מורגש.

כמובן שאם אתה מרכיב חישוקים שלא דרך החברה במעמד הקנייה, אתה צריך לקחת בחשבון גם עלות של 4 צמיגים. זה בקלות יכול להיות 2000 ש"ח ויותר לצמיגי 17". לא יודע בכמה תוכל למכור את גלגלי ה-15" עם הצמיגים ואם בכלל יש לזה שוק.

פורסם

מרבית האנשים שמחזיקים במיני רכשו רכב זה משיקולים לא רציונאליים, שכן יש רכבים זולים יותר, מאובזרים יותר ומבצעים והטבות עדיפות יותר.

יחד עם זאת העיצוב, האיכות והמיתוג - שווים זאת בעיני לא מעט אנשים.

ברקע לדברים - קח בחשבון שעלויות האחזקה, לרבות חלפים ומוסך, ברכב זה הינם גבוהים מהממוצע.

אני כן הייתי מציע לך לפני רכישת המיני לבצע עם אישתך (וחשוב שהיא תהיה נוכחת גם) סיבוב בין היבואנים השונים שיכולים להציע משהו שהיא מתחברת אליו. אם רכבי הנישה מעניינים אותה יותר. ספציפית - הייתי ממליץ לכם לבדוק את הפיאט 500 שגם כן בעלת עיצוב רטרו, רכב מיני קטן ואופנתי, שמוצע כיום ברמת אבזור גבוהה מבעבר ובמחיר מבצע של 89,000 ש"ח, וגם עלויות האחזקה של רכב זה פחותות משמעותית בהשוואה למיני.

פורסם

מרבית האנשים שמחזיקים במיני רכשו רכב זה משיקולים לא רציונאליים, שכן יש רכבים זולים יותר, מאובזרים יותר ומבצעים והטבות עדיפות יותר.

יחד עם זאת העיצוב, האיכות והמיתוג - שווים זאת בעיני לא מעט אנשים.

ברקע לדברים - קח בחשבון שעלויות האחזקה, לרבות חלפים ומוסך, ברכב זה הינם גבוהים מהממוצע.

אני כן הייתי מציע לך לפני רכישת המיני לבצע עם אישתך (וחשוב שהיא תהיה נוכחת גם) סיבוב בין היבואנים השונים שיכולים להציע משהו שהיא מתחברת אליו. אם רכבי הנישה מעניינים אותה יותר. ספציפית - הייתי ממליץ לכם לבדוק את הפיאט 500 שגם כן בעלת עיצוב רטרו, רכב מיני קטן ואופנתי, שמוצע כיום ברמת אבזור גבוהה מבעבר ובמחיר מבצע של 89,000 ש"ח, וגם עלויות האחזקה של רכב זה פחותות משמעותית בהשוואה למיני.

בדיוק רציתי להציע את האופציה הזאת.גם אודי אי1 נחמדה מיני מאוד יקרה בהחזקה ומחירי חלפים הזויים.מכונית נחמדה, אבל לא למדינה שלנו

• תוכן חדש...