Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2420 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 392
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
יש נתיב חארטה כזה גם באיילון צפון, עד לצומת חולון. למה חארטה? כי נוסעים בו אולי 2-3 אוטובוסים במהלך הבוקר, וגם ככה הם חותכים אח"כ לוולופסון (מה שגורם לעוד יותר פקקים). אני עוקף דרך הנתיב הזה מדב הוז את הפקק שנוצר עד וולפסון, לאחר מכן רק בימני. מודה.

ממש לא נתיב חרטא.

אני נוסע יום יום באוטובוס מאשדוד לתל אביב שעובר דרך הנתיב הזה.

רק מאשדוד יש בערך 10 אוטובוסים בכל שעה בבוקר שנוסעים דרך הנתיב הזה. ומדובר בעיר אחת ליעד אחד.

מספר האנשים ש"מצפצפים" על הנתיב בקטע המדובר שואף לאפס (אתה כנראה מהבודדים) ובכל מקרה מדובר בנתיב שאמרו מפורשות שיבצעו אכיפה לעבריינים.

איני יודע מתי זה יתחיל (אולי לאחר החגים?) אבל מצלמות הותקנו והדוחות בדרך (אני מקווה).

באופן אישי אני מקווה שכל הנתיבים לתחבורה ציבורית יהיו עם מצלמות ויאכפו באופן אגרסיבי עברייני תנועה, רק ככה אפשר לחנך לתרבות נהיגה.

(Sold) Chevrolet Aveo 2006

Citroen C3 2017

C5 Air Cross 2020

פורסם
שוב פעם כיסו את שלטי הנת"צ. הסימון על הכביש וחלק מהתמרורים נותרו. הבלבול רק יחמיר.

למישהו יש מושג - למה??!?

[ATTACH=CONFIG]492883[/ATTACH]

נראה לי כיסו רק את השעות זה נשאר נת"ץ לכל דבר ,רק בלי שעות מסויימות ,

פורסם

זו לא הפעם הראשונה שמכסים את השלטים (ואז מסירים את הכיסוי). גם לפני וגם אחרי, הנתיב אסור לתנועת 99% מכלי הרכב (כל מי שאינו אוטובוס תח"צ) בכל שעות היום. עדיין אני לא מבין את הסיבה לשינוי השלטים (במיוחד כשהאכיפה כל כך דלילה, ואף אחד לא שם על הנת"צ).

Sent from my XT1068 using Tapatalk

:turn-l:
  • חודשיים מאוחר יותר...
פורסם

ושוב כיסו את השלטים במדבקות לבנות (והנתיב הפך לנת"צ בלבד בכל שעות היום). התעלומה הזו ממש מדירה שינה מעייני :wink: - למה בכל כמה חודשים מישהו קם ומכסה את כל שלטי הנת"צ, לכמה ימים?

פורסם

אפרופו נושא הדיון -

עדיין יש תנועה ערה של רכבים פרטיים/מסחריים בנתיב התחבורה הציבורית.

בקיצור -

כקליפת השום.

אולי, היה עדיף להנהיג בכביש החוף מבנה של מטרונית עם נתיב סגור באופן הרמטי.

פורסם

להבנתי, בשל שביתת הרכבות והמצב בשטח התירו נהיגה בנת"צ באופן לא פורמלי.

האומנם?

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם (נערך)

מהיום שנפתח, התירו נהיגה בנת"צ באופן לא פורמלי (אין דרך אחרת לתאר את אזלת יד המשטרה באכיפת החוק בנת"צ).

בכל מקרה, כיסוי השלטים לא מתיר את הנסיעה בנת"צ - התמרור החשוב ביותר נותר לא מכוסה, ולמעשה כרגע זהו נת"צ (לאוטובוסים) 24 שעות ביממה.

image.jpg

עריכה אחרונה על ידי yuvk
פורסם

לדעתי לא.

הסימון על הכביש הוא עדיין תמרור וזה עדיין נת"צ.

אני מניח שבשל העומסים הצפויים התירו את הנסיעה לרכבי תחבורה ציבורית בכל השעות, כי זה מה שהגביל התמרור.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם
ושוב כיסו את השלטים במדבקות לבנות (והנתיב הפך לנת"צ בלבד בכל שעות היום). התעלומה הזו ממש מדירה שינה מעייני :wink: - למה בכל כמה חודשים מישהו קם ומכסה את כל שלטי הנת"צ, לכמה ימים?

בגלל שקווי הרכבת אינם עובדים מחיפה דרומה (עד ת"א אוני'), הנת"צ משמש זמנית כנת"צ גם מעבר לשעות הקבועות.

מקווה שעכשיו תוכל להירדם ברוגע ;-)

* הנת"צ לא הופך לנתיב לכולם (למי שלא הבין), אלא במקום להיות מבוטל אחרי 10:30 בבוקר,

הוא ממשיך להיות מותר (לאוטובוסים בלבד, כמובן) לאורך כל שעות היום.

פורסם (נערך)

אולי, אבל אני בספק. זו לא פעם ראשונה שמבצעים כיסוי כזה לשלטים. בפעם הקודמת זה היה בסוף אוגוסט, בלי השבתת רכבת ועומסים בכביש.

לדעתי הנתיב יכול להיות נת"צ בכל שעות היום, בקביעות. גם ככה הוא אסור לשימוש לרוב כלי הרכב. בשעות שאינן שעות העומס גם התח"צ לא תשתמש בו (זהו נתיב צר שצמוד לגדר הפרדה ומוגבל ל-50 קמ"ש).

עריכה אחרונה על ידי yuvk
פורסם

הנתיב לא מהווה נת"צ לאורך כל היום כי הוא אמור לשמש כשול בשעות שאינו נת"צ.

בפועל, עצירת חירום שם שקולה להתאבדות כשהשול משמש נתיב נסיעה לכל דבר ועניין במהירויות של 90 קמ"ש וצפונה.

I see now that the circumstances of one's birth are irrelevant; it is what you do with the gift of life that determines who you are

Mewtwo -

פורסם (נערך)
שוב פעם כיסו את שלטי הנת"צ. הסימון על הכביש וחלק מהתמרורים נותרו. הבלבול רק יחמיר.

למישהו יש מושג - למה??!?

[ATTACH=CONFIG]492883[/ATTACH]

אם זה באיזור שפיים, כנראה איכשהו קשור למחלף החדש שבונים שם.

אגב, יצא לי לנסוע מכפר סבא צפונה דרך 531 מערב. הנסיעה בכביש החדש הייתה תענוג צרוף, עד שהגעתי לכביש החוף, מה שהוסיף לצנצנת ריבה, שנהנתי ממנה עד לאותו רגע, קילו חרא.

עריכה אחרונה על ידי vadim6385

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

השתלבות של 531 עם כביש 20 ועם כביש החוף לכיוון צפון עוד לא הושלמה באופן מלא, לפני כשבועיים נוסף עוד נתיב וזה יותר טוב עכשיו ממה שהיה קודם.

נראה מה יהיה אחרי שיסיימו.

פורסם (נערך)
הנתיב לא מהווה נת"צ לאורך כל היום כי הוא אמור לשמש כשול בשעות שאינו נת"צ.

בפועל, עצירת חירום שם שקולה להתאבדות כשהשול משמש נתיב נסיעה לכל דבר ועניין במהירויות של 90 קמ"ש וצפונה.

גם בשעות שהנתיב הוא נת"צ ולא שול, רכב תקוע יעמוד תמיד בנת"צ.

לא משעשע, אבל המהירות המותרת בנת"צ היא 50 קמ"ש. בפועל המהירות בו לעיתים כפולה, ולכן התאונות בו לא מעטות. בשבוע שעבר ראיתי רכב שבלם בלימת פתע לפני עמוד מצלמה לא פעיל, וקטנוע משטרתי שנסע מאחוריו נכנס בו.

אם זה באיזור שפיים, כנראה איכשהו קשור למחלף החדש שבונים שם.

את המחלף בונים מעל לשנה. השלטים מכוסים לסרוגין אחת לכמה חודשים, לאורך כל נת"צ כביש החוף. אפילו את החצי-ימני-של-שלט שיש שם מכסים.

עריכה אחרונה על ידי yuvk

• תוכן חדש...