Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4352 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מחפש פוקוס 2008 ולפי הממוצע השנתי שהוא 16700 ובהנחה שהרכב ירד לכביש באמצע השנה הוא היה צריך לעשות עד היום בסביבות ה100,000 ק"מ

הבעיה היא שכמעט כל הרכבים שיש במודעות באינטרנט עשו בסביבות ה 150,000 ק"מ (ולכולם כמעט יש עבר מליסינג אם זה חשוב לכם לדעת)

האם עלי לסנן את הרכבים האלו או שאני יכול לגשת אליהם ובהנחה שהם יוצאים תקינים בבדיקת מוסך אני יכול להיות רגוע?

אני פשוט לא רוצה ללכת סתם לבדוק כל רכב ואני מעדיף רכב עם נתונים טובים אז אני אשמח לדעת איך להתייחס לנושא הזה?

תודה!

פורסם

זה שיש המון רכבים כאלה משחק לטובתך, חפש רכב שהיה בליסינג ולא בהשכרה או כמובן יד פרטית ומצא אחד שטופל בקביעות ואם אפשר במוסך מורשה, כשתמצא אחד גם אם ממוצע הקילומטר שלו חורג במקצת זה לא נורא בכלל.

Miata ND2

פורסם

חשיבות לא פחותה יש לשאלה (שלא בטוח שתוכל לקבל עליה תמיד תשובה) איך הרכב עבר את אותם הק"מ (האם בנסיעות בינעירוניות או עירוניות, שכן הבלאי שונה ומואץ יותר בנסיעות עירוניות).

צריך הרבה סבלנות ולחפש טוב. השוק רווי ברכבים (שזה טוב ולא טוב, תלוי איך מסתכלים על זה).

alfa 156 2.5.

פורסם

אבל למה לא לחפש אחת פרטית עם קילומטרז' שפוי, גם אם זה יעלה עוד כמה אלפים בודדים?

קנית רכב עם פחות 60,000 ק"מ=קנית רכב שהוא "חדש" יותר ב-4 שנים... נכון ש-120,000 ק"מ זה "לא נורא" אבל זה כפול מ-60,000 ק"מ ... מנוע,גיר,משאבות, מתלים,הגה, חלק מהגומיות, מיסבים כל אלו עובדים ועובדים בכל קילומטר נוסף שהרכב עובר..

אגב, אתה נעול על פוקוס?

בעלים גאה :inlove: של פיאט 124 ספיידר 1800.

פורסם
אני מחפש פוקוס 2008 ולפי הממוצע השנתי שהוא 16700 ובהנחה שהרכב ירד לכביש באמצע השנה הוא היה צריך לעשות עד היום בסביבות ה100,000 ק"מ

הבעיה היא שכמעט כל הרכבים שיש במודעות באינטרנט עשו בסביבות ה 150,000 ק"מ (ולכולם כמעט יש עבר מליסינג אם זה חשוב לכם לדעת)

האם עלי לסנן את הרכבים האלו או שאני יכול לגשת אליהם ובהנחה שהם יוצאים תקינים בבדיקת מוסך אני יכול להיות רגוע?

אני פשוט לא רוצה ללכת סתם לבדוק כל רכב ואני מעדיף רכב עם נתונים טובים אז אני אשמח לדעת איך להתייחס לנושא הזה?

תודה!

כמו שאמרו מעלי- מאוד חשוב איזה קילומטרים אלו היו. לשם ההקצנה : נסיעה יומית של חצי שעה הלוך וחצי שעה חזור בכביש 6 (120 ק"מ*250 ימים בשנה = 30,000 ק"מ) ממש לא דומה לבילוי יומי של שלוש שעות עצור סע בפקקי גוש דן (נגיד מרעננה לתל אביב וחזרה, ואז לקחת ילדים אל ומהחוג, וכו') .

זה היתרון שבקניה מיד פרטית- אתה יכול לשאול אותו איפה הוא עובד ולאן האוטו נסע.

It's life, Jim, but not as we know it

פורסם
חשיבות לא פחותה יש לשאלה (שלא בטוח שתוכל לקבל עליה תמיד תשובה) איך הרכב עבר את אותם הק"מ (האם בנסיעות בינעירוניות או עירוניות, שכן הבלאי שונה ומואץ יותר בנסיעות עירוניות).

צריך הרבה סבלנות ולחפש טוב. השוק רווי ברכבים (שזה טוב ולא טוב, תלוי איך מסתכלים על זה).

מסכים איתך לגמרי!לקטלג את איכות הרכב רק לפי קילומטרז' עשוי להיות מטעה. צריך וכדאי קצת יותר לחפור ולרדת לפרטים הקטנים

פורסם (נערך)
אבל למה לא לחפש אחת פרטית עם קילומטרז' שפוי, גם אם זה יעלה עוד כמה אלפים בודדים?

קנית רכב עם פחות 60,000 ק"מ=קנית רכב שהוא "חדש" יותר ב-4 שנים... נכון ש-120,000 ק"מ זה "לא נורא" אבל זה כפול מ-60,000 ק"מ ... מנוע,גיר,משאבות, מתלים,הגה, חלק מהגומיות, מיסבים כל אלו עובדים ועובדים בכל קילומטר נוסף שהרכב עובר..

אגב, אתה נעול על פוקוס?

אני די נעול על פוקוס, למה?

ולשאלתך למה אני לא מחפש רכב עם פחות ק"מ מפרטי,התשובה היא שפשוט אין, ואם יש אז הם דורשים מחיר מאד יקר,אמנם לא ביחס לרכבים אחרים אבל משום מה לפוקוס יש מחיר מאד נמוך בשוק ביחס לדוגמא למאזדה 3 או קורולה ואני רוצה לנצל את זה לטובתי חוץ מזה שהוא הכי בטיחותי מבין כולם (אני מדבר על אחרי המתיחת פנים)אז אם אני מוצא רכב עם נתונים כמו שאמרת המחיר כבר עולה באיזה 6-7 אלף ש"ח וחבל לי...

עריכה אחרונה על ידי shlomomig1
פורסם

אני גם מסכים למה שאמרת אבל כפי שציינת בעצמך לא תמיד אפשר לברר את זה ובמיוחד כשמדובר על יד2 מליסינג שזה הדבר היחיד שיש לי בהיצע, אז מה השורה התחתונה,לחשוש מק"מ גבוה ולא לגשת אפילו? או לחפש בנרות דווקא ק"מ נמוך במחיר טוב,מה שלא בטוח שאני אמצא אלא אם כן אני אחכה למודעות חדשות?

ועוד דבר,למה זה טוב בשבילי שהשוק רווי ברכבים כאלה אם הנקודת מוצא היא שיש להם נתון בעייתי?

פורסם
אם תעשה חיפוש קטנטן באתרי יד שניה תראה שיש פוקוס שנת 2008 עם 78k ועם 89K ק״מ. גם אם הם לא מאותה עיר שלך שווה לנסוע ולבדוק.

תאמין לי שחיפשתי אבל אולי ראית רכבים מהדגם הישן ואני מחפש דווקא מהדגם לאחר מתיחת הפנים, ושוב אני אומר גם אם יש כזה, המחיר לא פרופורציונלי ביחס לאותו רכב עם ק"מ מעט גבוה לכן שאלתי הייתה אם זה באמת קריטי להתעקש דווקא על ק"מ נמוך...

פורסם

כמובן שעדיף נמוך, אבל אם ממש חשוב לך פוקוס שנתון מסוים ודגם מסוים אז קח את הרכב לבדיקה. אבל תזכור שגם אם בעלים של רכב נהג בצורה הכי זהירה והכי שקטה ולא קרע את המנוע, עדיין יש רכיבים שנפגעים ומתקלקים...עייפות החומר

עוד חודשיים היא מגיעה...IBANEZ S5521Q PRESTIGE :)

פורסם
אני גם מסכים למה שאמרת אבל כפי שציינת בעצמך לא תמיד אפשר לברר את זה ובמיוחד כשמדובר על יד2 מליסינג שזה הדבר היחיד שיש לי בהיצע, אז מה השורה התחתונה,לחשוש מק"מ גבוה ולא לגשת אפילו? או לחפש בנרות דווקא ק"מ נמוך במחיר טוב,מה שלא בטוח שאני אמצא אלא אם כן אני אחכה למודעות חדשות?

ועוד דבר,למה זה טוב בשבילי שהשוק רווי ברכבים כאלה אם הנקודת מוצא היא שיש להם נתון בעייתי?

אני חושב שאם זה ליסינג ואתה לא מכיר את הרכב הספציפי אז באמת צריך לחפש ק"מ יחסית נמוך. ההבדל בין 90 ל 150 הוא לא טריוויאלי. יש המון חלקים ברכב שעובדים ולא מחליפים אותם לפי קילומטרז' - בולמים, למשל.

It's life, Jim, but not as we know it

• תוכן חדש...