Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4361 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ביום הראשון שזה פורסם, אני השארתי הודעה ולא חזרו אלי.

יום למחרת נמאס לי להמתין, נכנסתי לרכב וירדתי לנתיבות, הגעתי לסניף של קל-אוטו ואמרתי "אני פה!, מה אפשר לעשות?".

למי ששאלו, לא מסיעים את החיילים מהקו עצמו.

החיילים מגיעים לסניף של קל אוטו, בנתיבות, אוספים 4-7 חיילים שגרים בצפון\ירושלים\מרכז ומסיעים אותם הביתה.

ביום חמישי הסעתי 6 חיילים למודיעין, מחנה עופר, ירושלים וקרית עקרון, ברכב של קל אוטו.

ביום שישי היתה כמות א-ד-י-ר-ה של חיילים ולקחתי 4 חיילים ברכב שלי, לצפון.

ביום שישי היתה כמות גדולה של מתנדבים שבאו לנהוג ברכבים של קל אוטו.

היתה כמות אדירה של מתנדבים שבאו להסיע חיילים הביתה, ברכב שלהם עצמם, מרכבים קטנים כמו סוזוקי אלטו ועד ואנים וטנדרים.

לעניות דעתי, עלה לי כסף להגיע יומיים לנתיבות.

עלה לי הרבה כסף לנסוע מנתיבות לחיפה, קרית ביאליק, אליקים ועכו.

אבל, מה זה כסף לעומת אנשים שעומדים עם הגוף שלהם, מסכנים את חייהם, נפצעים ואף נהרגים בשביל שאני אוכל לנהוג בשקט בארץ שלי, ללכת לאכול בשקט, לישון בלילה בשקט ולחיות בשקט, בשלווה ובכיף במדינה שלי.

אז מה כסף לעומת זה?.

היו חיילים שהיו מלוכלכים, היו מסריחים, אבל זו היתה הרגשה מדהימה להסיע אותם.

זו היתה הרגשה מדהימה לראות אותם.

הם נכנסים לחניון של קלאוטו, מקבלים בקבוק מיים קרים וחפיסה של שוקולד.

וזו בעצם התשובה שלי לאלו שדיברו בנוגע לכמה שעולה להגיע לנתיבות וכו'...

שוב זו דעתי, יש כאלה שזה לא מתאים להם וזו זכותם המלאה.

במידה והמבצע הזה יימשך ביום ראשון ובהמשך השבוע, אז אם צריך, כל יום אני ארד עם השקודה לדרום (אולי תיפול לי רקטה על הרכב???) ואמשיך להסיע את החיילים המדהימים האלה.

פרנקופיל מושבע!

• תגובות 42
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אני חייב לציין ולהוסיף.

בתחילת המבצע שקל אוטו עשו, החיילים התקשרו ולא האמינו והתקשו באמת להאמין שקל אוטו מארגנת להם טרמפ חינם הביתה.

הם התקשרו ושאלו "באמת בחינם?".

בהחלט יש בזה ניצול ציני מבחינת פרסום של החברה.

אבל, בניגוד לחברות אחרות שרק מפרסמות פוסטר של "בנק ***** תומך בלוחמים!", ההבדל הוא שהפעם קל אוטו גם ביצעו והם ביצעו בגדול!!!.

לא ידוע כמה זמן המבצע הזה יקח, כי הוא תלוי תקציב שהעמידו למענו.

הם העמידו מ-ל-א רכבים, סיטרואן ברלינגו, C4 פיקאסו 7 מקומות, מאזדה 5 7 מקומות, רנו פלואנס, סיטרואן ג'אמפי.

אני חושב שהיו שם בערך כ-50 רכבים של קל אוטו, מיועדים כולם למען החיילים.

פרנקופיל מושבע!

פורסם (נערך)

כיף לקרוא את מה שרשמת. אם היה ברשותי רכב זמין, הייתי עושה זאת. עד אז אני נתון לחסדיהם של קל אוטו.

ניצול ציני מתחיל ומסתיים בלייק בפייסבוק/אינסטגרם (כל אותם סלבריטאיים בשקל שמצלמים שקיעה ויענו מזדהים עם המצב). ברגע שבאמת מקדמים משהו לטובת הכלל (במקרה הזה, אותם לוחמים), מבחינתי שכל אותם רכבים שנרתמים למטרה יהיו מוצפים בפרסומות עד מחר.

עריכה אחרונה על ידי ALÞћÃ
פורסם

אם אפילו חייל אחד חייך, וזה עשה לו את היום, קל-אוטו יצאו גדולים. כל הכבוד לכל מי שלוקח חלק ביוזמה, פעם הבאה שאשכיר רכב זה אצלם.

מנהל תחום אופנועי שטח בחברת HM-MOTO, יבואנית אופנועי SHERCO, AJP וRIEJU

פורסם

הם עשו לעצמם תרגיל יח"צ מעולה.

גם ככה חברות ההשכרה הצטיידו לקראת הקיץ במלאי גדול של כלי רכב.

אבל בגלל המלחמה, ההשכרות רכבים היתה נמוכה מאוד מהצפי.

אז הם החליטו עם הרכבים שעומדים ללא אף שוכר לעשות יחסי ציבור ולהסיע איתם חיילים לבית.

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם

נו, מצויין. אם לא היו עושים זאת היו נמצאים אלה שהיו מתלוננים שהמכוניות עומדות ללא שימוש והחברה מונעת מחיילים להשתמש בהן לצורך יציאה הביתה...

“.You will never reach your destination if you stop and throw stones at every dog that barks"

Winston S. Churchill -

פורסם

אני מודה שלא הייתי נוסע לנתיבות בלי לוודא קודם שאני נחוץ.

לגבי קל-אוטו, יח"צ או לא יח"צ - אני מצדיע להם על היוזמה. יח"צ זו לא מילה גסה. מותר לחברה להירתם למען מטרה חברתית חשובה.

הם עשו את כל מה שנכון וצריך לעשות בכל הקשור למעורבות חברתית, לפעול בליבת העסקים של החברה (במקרה הזה - רכב), למען מטרה חברתית ראויה.

שוב, כל הכבוד להם.

אם יקראו לי אני אבוא. לא אסע לנתיבות ללא ידיעה ברורה שאני נחוץ.

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם
אני מודה שלא הייתי נוסע לנתיבות בלי לוודא קודם שאני נחוץ.

לגבי קל-אוטו, יח"צ או לא יח"צ - אני מצדיע להם על היוזמה. יח"צ זו לא מילה גסה. מותר לחברה להירתם למען מטרה חברתית חשובה.

הם עשו את כל מה שנכון וצריך לעשות בכל הקשור למעורבות חברתית, לפעול בליבת העסקים של החברה (במקרה הזה - רכב), למען מטרה חברתית ראויה.

שוב, כל הכבוד להם.

אם יקראו לי אני אבוא. לא אסע לנתיבות ללא ידיעה ברורה שאני נחוץ.

+1

מסכים ב 100%. יח״צ או לא יח״צ, למי אכפת. כאל-אוטו עשו דבר טוב.

emotion of motion

פורסם

כפי שאמרתי, בהחלט יש פה יחצנות גדולה מאוד.

ואם הרכבים מושכרים או לא, מה זה משנה?.

קל אוטו הביאה רכבים מכל הארץ לדרום, זה עלה לה כסף.

היא העמידה את הרכבים לעובדים של קל אוטו שהתנדבו או מתנדבים מבחוץ כאשר הדלק ברכבים, היה על חשבונם של קל אוטו.

היא נתנה רשות לנסוע עם הרכבים בכביש 6.

כל זה זה מ-ל-א כסף, מלא כסף.

ויחצנות או לא, לראות את החיילים האלה מעולפים, גמורים וכאשר היו שם חיילים שכבר חודש וחצי לא ראו בית.

ואז אתה מסיע אותם הביתה, מדהים.

חייל אחד ביקש ממני לנסוע לאזור תעשיה במודיעין, כי אימא שלו עובדת שם, והוא לא הודיעה לה שהוא יצא הביתה והוא בעצם בא להפתיע אותה.

אני מתאר לעצמי שכאשר האימא, שלא ראתה אותו כבר חודש וחצי, ראתה אותו מגיע...חטפה התקף לב מהסוג הטוב, וזה בהחלט עשה לי טוב על הלב.

לצערי הרב, לפני כשבוע וחצי פוטרתי מעבודתי ולכן יש לי זמן פנוי להסיע אותם.

אני הייתי שמח, הייתי גאה והיה כיף להסיע אותם.

ויחצנות יחצנות...כל הכבוד לקל אוטו.

כמו שאמרתי מקודם, היו חברות שהציעו הנחה לאנשים, שהציעו דברים כאלה ואחרים, לא תמיד בחינם אלא בהנחה.

פה מדובר על חברה שעושה משהו שעולה לה מלא כסף, ועוד הסעה בחינם לחיילים.

אני משכיר רכבים מספר פעמים, מקל אוטו, אני לא החסיד הכי גדול שלהם כי הם עדיין יקרים.

א-ב-ל, המעשה הזה הוא מדהים.

פרנקופיל מושבע!

פורסם

מתנדב יקר, אנו מודים לך על היענותך לפעילות "מחזירים את הלוחמים הביתה בשלום".

בהתאם ליציאת הלוחמים מהשטח,

אנו ניצור איתך קשר לתיאום מועד ההתנדבות.

אנו מודים לך שוב על הנכונות.

קבוצת קל אוטו.

2024 KIA SELTOS 2.0L Premium

Škoda Octavia 1.5L Tsi 2025

• תוכן חדש...