Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4349 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם!

כבר כמה חודשים שאני עובר בפורומים בלוחות ובמבחני דרך באינטרנט למצוא את האחת, אבל עכשיו שאני חודש מתאריך הקניה, אני נכנס להילוך עם העניין.

אז אלו הדרישות:

*רכב עם מראה צעיר וזורם.

*חסכוני. 1-13 ומעלה.

*בנזין.

*אין בעיה עם ידני.

הרכב האופטימלי שמצאתי עד עכשיו הוא שברולט ספארק 11'. רציתי לשמוע עוד דעות כי אני לא מרגיש שלם איתה.

פורסם

הספארק מכונית נחמדה עם מנוע די חזק ומחיר מפתה.

גם גרנדה פונטו יכולה להתאים, כמו גם אחותה הפיאט פנדה.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

הגרנדה הייתה אחת האופציות הראשונות. אבל כשישבתי בה פעם היא נראתה לי פשוטה ומיושנת מבפנים.

רק היום גיליתי על דגם די נדיר שלה של דינמיק פלוס, אשמח לחוות דעת על הרכב.

עוד אופציות מעניינות??

פורסם

עדיף שלא תנעל על דגמים נדירים כי תשאר עם חלום ובלי רכב. כדי למצוא רכב תוך זמן קצר כדאי ללכת על מה שנפוץ בשוק (ולכן הספארק היא בחירה מצויינת)

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

אם אתה מחפש חיסכון מקסימלי זה הפנדה ופיגן 107,אמינות טובה מאוד,מאוד חסכונית,חלפים זולים,מה שסטודנט צריך.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

מחפש שתהיה חסכונית אך גם מהנה לנהיגה (ברור לי שלא מדובר על פרארי), מהיכרות עם הרכבים האלה הם פחות מתאימים, מבחינת נוחות והמנוע הממש חלש ולא נעים לנסיעה. תודה על התגובה!

עוד הצעות??

פורסם

הספארק "זוכה" באופן עקבי לציונים נמוכים מאוד בכל סקרי האמינות של השנים האחרונות. פחות הייתי ממליץ.

לא ציינת מה אופי הנסיעות שלך. בהנחה ואתה נוסע בעיקר בעיר (או מקסימום יוצא "לגיחה" פקוקה בנתיבי איילון), פיג'ו 107 או סיטרואן C1 בהחלט יוכלו להתאים לך. לא מאוד בטוחות ומאוד לא מאובזרות, אבל מאוד מאוד מאוד חסכוניות בדלק. המנוע הוא של טויוטה, אז קח לך כמה סטיגמות על אמינות יפנית שימהלו את הסטיגמות של על רכב צרפתי.

אתה יכול גם לחפש איזו יונדאי i10 ידנית. גם אופציה חביבה, אם כי מעט פחות חסכונית מהC1/107.

פיאט גרנדה פונטו ידנית בתקציב שלך תהיה כנראה עם מנוע 1.2 ליטר ועם עבר בהשכרה (אלו רוב הפונטו הידניות שנמכרו בשנים הרלוונטיות). לא ממש חזק ולא ממש מאובזר.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

• תוכן חדש...