Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4352 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מוסך אמין, מקצועי ולא יקר.

שמעתי ביקורות טובות על מוסך רון בתל אביב, יש עוד מוסכים בסגנון באיזור ראש העין, פתח תקווה, ירושלים, נתניה ?

אם יש כמה מומלצים בכל אחד מהאיזורים אשמח לשמוע

פורסם

עזוב חבל על המאמץ לחפש.

סע לרון [אני ירושלמי].

אגב, הוא מורשה משרד התחבורה ומומחה לפולקסווגן והמשפחה. לא מורשה פולקסווגן.

אם הרכב באחריות זו עלולה להוות בעיה.

ציטוט

יבגניפ כתב:

אוף. למה אני מגיב פה? 

• ספונסר פורום
פורסם
מוסך אמין, מקצועי ולא יקר.

שמעתי ביקורות טובות על מוסך רון בתל אביב, יש עוד מוסכים בסגנון באיזור ראש העין, פתח תקווה, ירושלים, נתניה ?

אם יש כמה מומלצים בכל אחד מהאיזורים אשמח לשמוע

רון הוא מומחה לפולקסווגן, אבל לא מורשה. נראה לי שאתה מתבלבל או מבלבל בין השניים.

מוסך טוב שהוא מורשה פולקסווגן באזור המרכז הוא מוסך פליקס.

פורסם

אם מספיק לך מוסך מתמחה בדגם - אז רון (אבל איזו התמחות !).

במידה ותצטרך מוסך מורשה יבואן, בנוסף לפליקס - מוסך תושיה (בת"א). יש לי נסיון טוב עם שלושתם.

alfa 156 2.5.

פורסם
רון הוא מומחה לפולקסווגן, אבל לא מורשה.

"מזל" שהוא לא מורשה,אחרת היינו צריכים לקבוע תור שבועות מראש בשביל להכנס לטיפול,מרוב הרכבים שיגיעו אליו :D

GTI

I'm not insane,My mother had me tested

סאאמק כולכם.

:lol:

פורסם
אם יוצא לך להגיע לבאר שבע יש את מוסך ברע"מ ומוסך ברק, הם בסדר גמור והמחירים שלהם טובים ביחס לשאר המוסכים המורשים של צ'מפיון.

איתמר הבחור בכלל מהמרכז, לא נראה לי שהוא יגיע לב״ש בשביל תיקון, אבל אם כבר הזכרת את המוסכים הנ״ל אז הנה טרי מהיום:

לא יודע מה המחירים אצל ברע״מ, מסתבר שצ׳מפיון אסרו עליו ( וכנראה על שאר המורשים בסביבה) לטפל באאודי למעט מוסך מימד, נורא מוזר. מעבר לכך משה הבעלים אדם מקסים וסבלני !

בנוגע לברק, קשה לי להגדיר 300₪ לפני מע״מ (350₪ כולל) לשעת עבודה כ״מחירים טובים ביחס לשאר״.

עכשיו: מאזדה 6 2009 2.0L

היה:אאודי 80 אוטומטי 95, נפח 2 ליטר הזרקה מנוע ABT | העולם מתחלק ל- 10 סוגי אנשים: אלה שמבינים בינארי, ואלה שלא... :arrow:

פורסם

משה בחור מקסים, גם אח שלו ז"ל היה בן אדם טוב.

בכל מקרה נתתי לו המלצה למוסך שאם הוא יהיה במקרה באזור :-D.

עבור ההונדה שלי נוסע לאשקלון כדי לטפל ברכב בעיקר מהבחינה של שירות במוסך המורשה.

פורסם

אם אתה במרכז אז אין שאלה בכלל. בטוח שיש עוד מוסכים טובים, אבל כדאי ללכת על בטוח ולשלם רק פעם אחת.

עכשיו: מאזדה 6 2009 2.0L

היה:אאודי 80 אוטומטי 95, נפח 2 ליטר הזרקה מנוע ABT | העולם מתחלק ל- 10 סוגי אנשים: אלה שמבינים בינארי, ואלה שלא... :arrow:

• תוכן חדש...