Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4392 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי,

דפדפתי קצת ב-hotels.com ו-booking.com. לא התרשמתי לטובה במיוחד מאף אחד מהמלונות, ולכן אני כאן. למישהו יש המלצות ספציפיות?

הכוונה היא ללון בעיר לילה אחד (חמישי-שישי או שישי-שבת). אפשר גם לישון במרחק נסיעה קצרה (10 דקות נניח)

בשים לב לכך שהנסיעה לא ארוכה במיוחד (שעה וחצי בערך) האם בכלל יש טעם לישון בעיר, או שדי בטיול יום?

האם

תודה,

ארז

פורסם

היכן אתה גר?

מה מטרת הטיול?

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

לאור כל המהומות בתקופה האחרונה של ערביי ישראל, אני מציע לך לבדוק אופציה לישון בטבריה (חצי שעה נסיעה מנצרת)

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם

או בחיפה, שגם לא הרבה יותר רחוקה. אבל אם לא מדובר בעניין קריטי (נניח איזה מבחן שעליך להגיע אליו רענן בשעה 9 בבוקר איני רואה סיבה לא להגיע ממרכז הארץ ולחזור הביתה באותו יום.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

בהחלט לא הייתי לוקח מלון בנצרת לאור האירועים האחרונים, חיפה וטבריה רחוקות מנצרת.

אני הייתי ממליץ לך לבדוק כמה יעלה לילה במלון שבכניסה לקיבוץ מזרע, כמו כן יש לך מלון בנצרת עלית שזה פחות מ-10 דקות מנצרת, מזרע זה בערך 10 דקות מנצרת.

פורסם

אני לא חושב שאתה צריך לפחד מביקור ושינה בנצרת.. נצרת עיר יפה ומלאה במקומות לבילוי ואוכל טוב , במיוחד ממתקים מזרחיים (תנסה את הכנאפה בצלחת והסמבוסה של "חלוייאת אלמחרום", אתה עוד תחזור לשם..

בקשר ללינה אתה יכול לישון ב Nazareth Plaza Hotel

שהוא נמצא בנצרת עילית ליד העירייה עם נוף מלמעלה על נצרת והסביבה, אגב באותו מתחם יש משרד המנהל של המקרקעין, אז אתה תהיה עוד יותר בטוח :lol::lol:

תהנה..

SOLD  Manual Black Seat IBIZA 2012

Manual Toyota Corolla 2010 <----------

פורסם
האם בכלל יש טעם לישון בעיר, או שדי בטיול יום?

לאור הנסיעה הלא ממש ארוכה, אין טעם לישון בעיר, מספיק לצאת מהבית בשעה מוקדמת בבוקר.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

• תוכן חדש...