Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4381 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בין אם הגיר רגיש או לא ובין אם הוא הטוב בקבוצתו או הפחות גרוע, עדיין מדובר בגיר רובוטי חד מצמדי ולכן אני ממליץ על נהיגה באוטו ולראות איך אתה מסתדר עם הגיר.

ראיתי אנשים שעלו עליו ונהגו בכיף, ראיתי בהחלט גם אנשים שנסעו 200 מטר, יצאו מהאוטו תוך קללות של האיטלקי שבנה אותו :lol: (זה רלוונטי אגב לכל גיר רובוטי חד מצמדי, לוא דווקא לפיאט).

מאחר ומדובר בחברה טובה מאוד של אמא, אני בטוח שהיא תתן לך לנהוג ברכב, גם אם היא מלווה אותך.

מישהוא זרק בקטנה, אבל לא התמקדתם בהגה החשמלי, בדוק אותו היטב, התיקון יקר מאוד!

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

• תגובות 42
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
המחיר טוב והייתי הולך על זה בהעידר אלטרנטיבות, מבחינתך. יש עוד אופציות שבדקת?

בעיקרון אני בהתחלה התמקדתי בספייס סטאר החדשה, 70K חדשה מליסינג, אבל זה כמובן צורך הלוואה וכל הדברים הנלווים, ואז פיתאום הגיעה ההצעה הזו ואז אמרתי שאולי שווה לשקול, בשל הפער הגדול במחיר. אני אכן חושש מהגיר הרובוטי, והייתי מעדיף למצוא גיר רציף, כמו בספייס סטאר, שיהיה גם אוטומטי וגם חסכוני, לא אכפת לי גם להתפשר על גודל האוטו, שיהיה מיני ולא סופר מיני, אבל לא ראיתי גם שם משהו עם גיר רציף\חסכוני. עוד אופציה ששקלתי היא הניסאן מיקרה אבל ממש לא אהבתי את המראה שלי, והגירסא החדשה והיפה יותר כבר די יקרה. יש רכב אוטומט חסכוני ללא תחלואי הרובוטי באזור ה 70K? חשבתי אולי עם יאריס החדשה מליסינג, שנת איזה 2012, אבל גם עליה רוצים באזור ה 80, ניראה לי מוגזם לרכב בן שנתיים מליסינג, עוד אופציות? אולי ללכת על הספייס סטאר וזהו? תודה מראש.

פורסם

הספייס היא בין החיסכוניות שיש לגיר שהוא לא רובוטי.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם
הספייס היא בין החיסכוניות שיש לגיר שהוא לא רובוטי.

אני יודע, אבל הלחיצה אותי העובדה שאומרים שאין לאוטו שוק, ואני קונה ב 80K ואמכור בהרבה פחות, עוד ביאס אותי קצת העובדה שמבפנים האוטו ניראה מאוד מיושן... אז התחלתי לפזול לאופציות אחרות, כמו לדוגמא יאריס יד שניה מליסינג. ואז עלתה ההצעה של חברה של אמא שלי לגבי הגרנדה, זה הפרש של 50K במחיר, זה המון בשבילי. אבל שוב, נלחצתי קצת מעניין הגיר הרובוטי ואני אשמח לאופציות נוספות עם גירים לא רובוטים, אך חיסכוניים, במחיר של עד 80K, עם עדיפות לפחות, תוך נכונות להתגמש בגודל הרכב ושנת הייצור. חשוב לי שהרכב ייראה טוב חיצונית, ובזה הגרנדה, הספייס סטאר, והיאריס די עומדות במשימה.

פורסם

מי אמר לך שאין לספייס סטאר שוק? מדובר ברכב חדש, בקושי שנה בארץ (אולי אפילו פחות), מי הנביא שיודע מה יהיה הביקוש לרכב הזה בעוד מספר שנים בתור משומש?

Mini Cooper S R56 - לכיף

פורסם

אני יכול לנסות להיות הנביא הזה.

הרכב זכה היום במכרז צהל, תוך שלוש שנים הכביש יתמלא בספייססטאר/ אטראג' במחירי שחיטה.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם (נערך)

השאלה פה זה איך מנוע 3 צילינדר מזדקן. אם הוא יתחיל לרעוד משמעותית יותר עם הזמן, אז זה יכול להיות בעייתי למכור רכב כזה.

לגבי הפונטו - יש לי כזאת מהעבודה (אקטיב פלוס 2007) ואני חי בשלום עם הגיר, אך אני מתפעל אותו במצב ידני לא מעט. בלי המצב הידני הוא די סיוט, לפחות בירושלים. כנראה שלא הייתי רוכש כזה רכב באופן פרטי אלא אם כן זה היה מאוד משתלם. תסע על הרכב, תראה אם אתה יכול לחיות איתו ובהתאם לכך תחליט. במישור הוא יותר נעים לשימוש משמעותית.

אני עברתי כ-40K ק"ם עם הרכב עד כה, הבעיה היחידה שהייתה עם הגיר - הפסיק לעבוד במצב האוטומטי, נפתר ע"י איפוס תוכנה אם אינני טועה. לפני שהרכב היה אצלי הוא גם עבר החלפת מצמדים (בכל זאת היה 90K בהשכרה). היו גם בעיות אחרות, אבל הן נבעו בעיקר בגלל אחזקה לקויה (למשל התקינו ברכב רדיאטור סיני בשקל שהתפוצץ) ולא בגלל הרכב עצמו. יש בעיה עם דלתות אחוריות שלא נפתחות בקלות מבחוץ, אלא רק לאחר שלוחצים עליהם, נאמר לי שזה מחלה של הרכב הזה, אבל לא מפריע לי.

עריכה אחרונה על ידי Arco
פורסם
השאלה פה זה איך מנוע 3 צילינדר מזדקן. אם הוא יתחיל לרעוד משמעותית יותר עם הזמן, אז זה יכול להיות בעייתי למכור רכב כזה.

לגבי הפונטו - יש לי כזאת מהעבודה (אקטיב פלוס 2007) ואני חי בשלום עם הגיר, אך אני מתפעל אותו במצב ידני לא מעט. בלי המצב הידני הוא די סיוט, לפחות בירושלים. כנראה שלא הייתי רוכש כזה רכב באופן פרטי אלא אם כן זה היה מאוד משתלם. תסע על הרכב, תראה אם אתה יכול לחיות איתו ובהתאם לכך תחליט. במישור הוא יותר נעים לשימוש משמעותית.

אני גר במרכז, חשבתי אולי למצוא ספייס סטאר מליסינג, ואז קונה בזול ומוכר בזול, כמה מקובל להוריד על ליסינג? במידה ואני קונה אותו ישירות מהליסינג (אלבר, קל אוטו וכאלה)?

פורסם

אני לא יודעת מה ההורדה המקובלת ליד ראשונה, תבדוק באתרים כמו מוטורי, מוטודיל וכמובן מול החברות עצמן.

הייתי לוקחת בחשבון את מה שבאגירה כתב היום לגבי המכרז של הצבא.

Mini Cooper S R56 - לכיף

פורסם

כשאתה קונה חדש, אתה יודע שאתה הולך להפסיד הרבה כסף.

כשאתה קונה משומש וזול אז יש סיכוי שתפסיד כסף.

הבנת את ההבדל?

אני חושב שאם אתה מסתדר עם הגיר בפונטו, תקנה אותה.

פורסם
אני יכול לנסות להיות הנביא הזה.

הרכב זכה היום במכרז צהל, תוך שלוש שנים הכביש יתמלא בספייססטאר/ אטראג' במחירי שחיטה.

היום אני שמח שאני כבר לא בקבע.

ובנימה רצינית יותר, בכל הכתבות רשום שהאטראז' זכתה, בלי אזכור לספייס סטאר. בנוסף, בכל מקום כתוב שהמתמודדת המובילה הייתה פיז'ו 301 (שוב פעם אני שמח שאני כבר לא בקבע). מה שגורם לי לחשוב שדרישות הצבא היו לרכב סדאן ולא האצ'בק. יש מצב שהספייס סטאר לא תהיה במכרז של הצבא?

A good drive is measured with G's, not KMH

Always go sideways

פורסם
מי אמר לך שאין לספייס סטאר שוק? מדובר ברכב חדש, בקושי שנה בארץ (אולי אפילו פחות), מי הנביא שיודע מה יהיה הביקוש לרכב הזה בעוד מספר שנים בתור משומש?

+1 גדול,

הרכב סך הכול שנה על הכביש,וגם מדובר על רכב שבתודעה הישראלית הוא יפני,גם אם מורכב בתאילנד,וכמו שאתה יודע רכבים יפנים אוהבים פה.

מנועי ה3 צילנדרים מזדקנים בנתיים יפה,האלטו פה כבר כמה שנים,וגם הפיגו 107,ואין בעיות.

לא חושב שזאת החלטה נבונה,כולם יודעים איך קורעים את הצורה לרכבים שם,לכן המנוע כניראה יפריע לרבים,שכן במאמץ הוא מרעיש,ורכב צבאי כול הזמן במאמץ,רכב חברה הרי.:roll:

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

אנסה מחר נסיעה בגרנדה פונטו הרובוטית ואראה אם זה ממש מפריע לי, למרות שאני קצת מפחד לדפוק אותה או משהו. מה לעשות בפקק\עמידה ברמזור? ללחץ על הגז פשוט?

• תוכן חדש...