Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4382 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי בנות.

ה BECIDAN שלי (כחול מטאלי, צמיגי סמי סליקס, גיר רציף עם 21 יחסי העברה והנעה אחורית) פיתחו לאחרונה זווית קמבר קרבית כיאה למכונת דריפטים בפוטנציה. לאחרונה הוחלף החישוק האחורי לחישוק כפול והסטייה עודנה נמשכת, כלומר זו לא בעיית ציר עקום אלא שלדה. צרפתי תמונה להמחשת הבעייה.

האם קיימת דרך בייתית ליישר את העסק? אין לי כוונה להשקיע עוד כסף בגרוטאה המתפרקת הזו, השנה שילמתי לפאנצ'ר-מעאכר יותר כסף משהוצאתי על תחזוקת הרכב. 5 שנים האופניים הראו אמינות מופתית, השנה הגיעו המשברים. מספיק.

שאו ברכה.

איתמר

P40624-181359.jpg

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

• תגובות 33
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

א. בדר"כ זה בסה"כ הרכבה לא נכונה של הגלגל.

ב. אם השלדה באמת התעקמה אפשר לישר עם קרש ויצירת מנוף

ג. אם לא הולך, אל תשכח שבסה"כ השלדה הזו שווה את משקלה בברזל. רמז: כמה שקלים.

איזו מידה היא ? אולי אוכל למצוא לך שלדה אחרת זרוקה אצלי.

פורסם

תנסה להפוך את הגלגל.

אם גם המרווחים מתהפכים, הג'אנט לא מיושר ביחס לנאבה.

חוץ מזה, כמו שזה נראה זה יכול להפריע רק במרכוז הבלם.

גם זה פתיר בכיוון שני ברגים.

מתחדשת*

פורסם

הגלגל מיושר פיקס, זו השלדה שעקומה.

כרגע זה לא באמת מפריע, אבל אני רוצה (וצריך, הצמיג קרוע) להחליף את הצמיג למשהו יותר אגרסיבי (כלומר לא צמיג עיר) והוא כבר לא יצליח להיכנס שם בלי להתחכך בשלדה.

tanga תודה על ההצעה, אין לי מושג מה גודל השלדה, אבל אני יודע שאני מדגדג את ה 1.90 מלמטה. אנסה ליישר את העסק עם קצת כוח.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

נו, אולי תפתח שרשור לשחזור קרע בכוס פלסטיק חד פעמית?

לפח!

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

• חברי המעגל הראשון
פורסם

לפח!

בפורום שבו נחשב נורמטיבי להשקיע סכומים של 5 ספרות ברכב בר גריטה, מה זה כבר יישור שלדת אופניים?

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

נורמטיבי או לא, אני מחזק את הצעת הקרש.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

לפח!

באחת מתוכניות ערוץ דיסקברי אמרו פעם שרק אחת מכל 1,000,000 כוסות חד פעמיות שמיוצרות יוצאת פגומה עם חור, ככה שההסתברות שאפתח על כך שרשור נמוכה למדי.

ולגבי האופניים, תאמין לי שאני מת להעיף אותם לפח, אבל עד שלא אסיים את התואר הזה + משכורת נורמלית + חשש מבדואים = נאלץ להמשיך להתנייד בבסידן כחולות עם גלגל עקום. הלכתי לחפש קרש, מבטיח לעדכן בממצאים.

פורסם

לא מקל - מצא ברזל (כמו לום) שתוכל להעביר במקום הציר ואז להפעיל כח לכיוון הנכון. תעשה את זה במספר פעימות קטנות - אתה תופתע כמה מעט כח יעקם לך את השלדה לצד השני. אתה צריך מישהו שיחזיק "קונטרה" ומנוף ארוך בשבילך.

ולגבי הקוראים להשליך: תתביישו! בפורום הזה תיקון עצמי הוא ערך עליון. :-)

ואם אתה מתייאש - יש לי שני זוגות שיתרמו לך שילדה דומה (אחד מהם גם בסידן אאל"ט).

:turn-l:
פורסם

לפי מה שנראה זו לא בעיה בגלגל או בשלדה,

זו סה,כ הרכבה לא תקינה של הגלגל.

אל תסתמך על המגרעות שיש לך בסגירת הגלגל , הן לא רלוונטיות בייחוד שיש לך מנוף אחורי שם.

תסגור את הגלגל רק בצד של המנוף, לאחר שסגרת ,כוון עם היד את הרווח משני הכיוונים כפי שסימנת בתמונה. לאחר שזה מכוון היטב (גם למטה ליד ציר הפדלים) סגור את הבורג השמאלי ושלום על ישראל.

כשאתם מחפשים את המקומות המעניינים באמת!

👈 היסטוריה על המפה | :wave: פרוייקט טיגארט

פורסם

השלדה עקומה, תאמין לי. אני יודע איך לכוון גלגל, גם הפאנצ'רמאעכר לא הצליח לכוון את החישוק החדש שזה עתה יצא מהניילון.

שוב, אני לא מתכוון להשקיע שקל נוסף על האופניים האלה מלבד תקלות משביתות. אני חושב שחוץ מהשלדה אין חלק שלא הוחלף בהן בשנה-שנתיים האחרונות :?

מבטיח לעדכן בממצאים לאחר הפעלת לחץ פיזי מתון כמומלץ כאן.

איתמר

פורסם

אפשר למצוא פתרונות זולים ואפילו חינמים שיהיו יותר טובים מהאופניים הללו.

הזמן שיעלה לתקן שלדה פגומה, אם בכלל היה אפשרי, יקר יותר מכל פתרון אחר.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

• תוכן חדש...