Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4407 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אחרי כמה חודשי תכנון והכנה, העליתי אתמול את פרויקט ה-crowdfunding שלי, "Modillian".

רצועה חכמה, שתחליף את רצועת השעון הסטנדרטית שלכם ברכיב שנותן התרעות מהטלפון. מצויין לחובבי שעונים (או לכל מי שהולך לעבודה עם שעון אלגנטי, ולא רוצה להחליף אותו ב"שעון חכם"), למצבים שבהם רצוי להסליק את הטלפון, כמו פגישות עסקיות.

דף הקמפיין באתר אינדיגוגו: https://www.indiegogo.com/projects/modillian-smart-strap-make-your-watch-smart/

אשמח על כל שיתוף (וכמובן תרומה :)) במיוחד אם אתם מכירים מישהו שזה מתאים לו, אנא ספרו והעבירו הלאה.

ערן | חבר IAROC - הבית לבעלי וחובבי אלפא רומיאו* - נפגשים כל יום שישי בהרצליה פיתוח!

*וגם אבארט :)

• אחראי פורום
פורסם

אני לא טיפוס של שעונים אבל זו בעיה מוכרת מפגישות, שבכאלה שמתארכות או תו"כ לו"ז צפוף, אני מוצא את עצמי מציץ לא מעט על הסלולרי.

אולי עבור אנשים כמוני תפתחו איזה צ'יפ שמשתילים מתחת לעור, כמו לכלבים :twisted:

פתרון יפה ואלגנטי. מעניין אם יש אפשרות להוסיף צג זעיר שיכיל מידע מצומצם ביותר, כגון: wife text; 11:00 meeting וכו'.

בהצלחה!

עברנו את פתח תקווה, נעבור גם את זה.

פורסם
...

אשמח על כל שיתוף (וכמובן תרומה :)) ...

אני לא מצפה שהווידאו יהיה דובר עברית (בהחלט לא), אך האם זה מוגזם לבקש כתוביות בעברית?

אם יש כתובות באנגלית, למה לא בעברית?

אני מכיר את התרגום של youtube, התרגום שהוא נותן מגוחך עד מביך.

בהצלחה בפרוייקט.

פורסם

תשמע, אנגלית היא שפה בינלאומית - לפחות הבינלאומית היחידה שאני דובר - וכל הקמפיין הזה הולך לכל העולם. אם כבר, הייתי שם כתוביות בסינית...

ערן | חבר IAROC - הבית לבעלי וחובבי אלפא רומיאו* - נפגשים כל יום שישי בהרצליה פיתוח!

פורסם

אם יש כתובות באנגלית, למה לא בעברית?

משום שבמונחים של השוק העולמי עברית זה נפוץ ושימושי בערך כמו אסטונית.

אבל תמורת הסכום הנכון אני בטוח שאפשר לארגן משהו. :wink:

פורסם

ומה אם קצת גאווה בשפה שלנו?

כפי שכתבתי, אני לא מצפה לדיבור באנגלית, אך אם כבר טרחו ועשו כתוביות באנגלית, אפשר לעשות גם כתוביות בעברית.

והסכום הנכון צריך לבוא מצד המשווקים שיראו שאכפת להם גם מהשוק המקומי.

פורסם (נערך)
ומה אם קצת גאווה בשפה שלנו?

Paris_Tuileries_Garden_Facepalm_statue.jpg

עריכה אחרונה על ידי nitch

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם

יש גאווה ויש הגיון. אנחנו לא מצניעים את המוצא, להפך, גם באתר ובהודעות לעתונות (וכתוצאה, גם בכל הכתבות שהתפרסמו עלינו) מצוין שאנחנו ישראלים. אבל לדחוף כתוביות בעברית בגוף סרט ש-99% מהצופים לא דוברים עברית, זה לא ממש הגיוני, נכון? הסרט הוא באנגלית, והכתוביות הן כי לא תמיד הצופה מפעיל רמקולים - למשל אם הוא בדיוק בעבודה.

פורסם

ישראל כלכלה מוטת יצוא, ולא מתעסקים במכירת מוצרים נחותים ליהודים עשירים מחו"ל שקונים בגלל סנטימנט היידישקייט כמו פעם, אלא על בסיס איכות ותמורה לכסף.

בהתאם, צריך להתאים את עצמך לקהל הלקוחות. היות והמוצר הנ"ל הוא לא תרבותי, אין טעם בדבקות בעברית, אלא בשפה שיבינו.

אם היית מוכר עותקים של המגילות הגנוזות, ניחא (וגם הן לא בעברית).

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

• תוכן חדש...