Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

הובלת 10 ליטר שמן במטוס

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4389 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

רציתי לדעת מה הסיכוי שאני חוזר מח״ל אם 2 ג'ריקנים של 5 ליטר שמן לרכב,

או שפשוט עדיף לעשות משלוח לארץ ולשלם את את המעמ והמיסים, כל גריקן שמן הוא 220 שקל לא כולל משלוח,

אני צריך אישור מיוחד או משהו, יעשו לי בעיות על כמות כזאת של שמן?

תודה רבה וחג שמח

פורסם

חבר ואני מזמינים לארץ שמן על בסיס קבוע ובשילוח ימי. מעולם לא עשו בעייה בהכנסתו לארץ.

איתמר

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

האמת שאני לא רואה בעיה חוקית בהכנסת הג'ריקנים למזוודה.

קח בחשבון את המשקל העודף ואת הסיכוי שהג'ריקן יפתח וכל המזוודה שלך תיהיה בשמן.

פורסם

איזה שמן זה, ולמה הוא מצדיק הסחבות איתו במטוס?

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

חומר דליק בכמות חריגה. אין סיכוי שייכנס לקבינה וכנראה שגם במטען לא.

גם אם כן, בתת לחץ שבמטען מירב הסיכויים שהגריקנים יפתחו.

ההמלצה שלח בדואר ימי.

פורסם

הלחץ בתא המטען זהה לזה שבתא הנוסעים.

היות וגם בתא הנוסעים הלחץ נמוך יותר יש סיכוי שהג'ריקנים יפתחו, אבל היות והם מלאים בנוזל ויש בהם מעט מאוד אויר, אני בספק. אתה לא רואה בקבוקי מים מתפוצצים בהמוניהם על מטוסים.

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם

ניטש - אתה בטוח לגבי דיחוס תא המטען? אני לא בטוח שזה נכון לכל החברות, רק למי שמודאג ממנגנוני פיצוץ מבוססי לחץ אויר נמוך.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם (נערך)

מקבל, אבל חברת התעופה לא תשמח להשבית מטוס שתא המטען שלו נספג בנזילת שמן או להופיע בפרק הבא של 'תעופה בחקירה'

נראה לי בהחלט שזה נכלל תחת חומרים דליקים:

http://www.elal.co.il/NR/rdonlyres/08294CF9-3CEB-430C-B26B-1B6E4FD1E0ED/0/DangerousSubstances.pdf

עריכה אחרונה על ידי armagedon
פורסם

כיום החברות מקפידות, אפילו מאוד, על משקל המטען האישי ואם תחרג מהמותר אזי עלות התשלום תהיה גבוהה מכל חסכון שתשיג.

האם המחיר בישראל כה גבוה שכל הטרחה הזו שווה? ו-5 ק"ג לא יספיקו?

גם לדעתי דברים כאלו עדיף לשלוח בקופסה בדואר חבילות. בגלל הגודל, המשקל, ואיסור אפשרי לשנע מטען כזה. אולי לפצל לכמה אריזות קטנות במיכל מתכת, אבל כדאי לברר קודם בחברת התעופה מה המדיניות שלה. תן דעתך שלא מדובר רק בבדיקה הבטחונית אלא בשיקוף שנעשה אחרי שמסרת את המזוודה הויא בשינוע בשדה התעופה, ומותר להם לפתוח מזוודות ולהוציא מה שחשוד בעיניהם, כאשר אתה בכלל לא בסביבה.

מנסיוני הגיעו בשלום מתא המטען בקבוקי יין (היה במבצע... איזה יין טוב קונים ביורו וחצי! אז לא לקנות כמה?) ואפילו בקבוקי פלסטיק של ליטר צבע מיוחד (5 כאלו, שפוזרו בשתי מזוודות, מה לעשות, יש נשים שזה מה שהן צריכות מאיזה חור בקצה מילנו) .

ילה גבר בא נראה! מר +1
פורסם

חחח תודה לכם, כנראה שאני יפצל את זה לבקבוקים של ליטר כל אחד יעשה משילוח לארץ, בכל מיקרה אתם אומרים שאין בעיה ולא יהיה בעיה להכניס את זה לארץ במשלוח ימי או משהו כזה

תודה וחג שמח

פורסם

כל ג'ריקן 220 שקל אתה אומר?

זה פחות מ75 דולר.

קנה אותם בנפרד (2 חשבוניות נפרדות), ושלח אותם ב-2 חבילות נפרדות בדואר באפשרות הכי זולה שיש, עם העתק חשבונית בתוך כל אריזה והצהרת מכס נכונה על גבי החבילה.

חבילה ששוויה פחות מ75 דולר פטורה מכל המיסים.

אילת-מצפה רמון: שעה ורבע. (דרך עובדה)

20 ליטר דלק הכי מהנים ששרפתי עד היום.

צריכה 1:8.

פורסם
ניטש - אתה בטוח לגבי דיחוס תא המטען? אני לא בטוח שזה נכון לכל החברות, רק למי שמודאג ממנגנוני פיצוץ מבוססי לחץ אויר נמוך.

זה נכון.

לא תמיד תא המטען ממוזג (=מחומם) כמו תא הנוסעים, אבל הדיחוס זהה.

אין כאן גם עניין של מדיניות חברת התעופה, כך המטוס בנוי.

166, קאפה, GTV, קופה.

פורסם
זה נכון.

לא תמיד תא המטען ממוזג (=מחומם) כמו תא הנוסעים, אבל הדיחוס זהה.

אין כאן גם עניין של מדיניות חברת התעופה, כך המטוס בנוי.

לפני שנתיים טסתי עם אוסטריין איירלינס כשחזרתי לארץ גיליתי שהבקבוק של ה אד"ט GIO פשוט ריק וכל המזוודה מריחה ממנו, הבקבוק היה עם המכסה ובתוך שקית ניילון קשורה.

כנראה שהמטוס היה ישן ותא המטען לא דחוס באותה רמה כמו תא הנוסעים.

פורסם

בטוח, כך המטוסים בנויים, כפי שציינו כאן, ההבדל הוא בחימום.

לגבי מנגנוני פיצוץ מבוססי לחץ אוויר נמוך, הם יעבדו גם בתא הנוסעים, גם אחרי דיחוס הלחץ בו משמעותית נמוך יותר מאשר בפני הים.

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם

מחזק את מה שכבר נאמר לגבי ענין הדיחוס במטוסי הנוסעים הנפוצים.

יחד עם זאת לא ניתן לשוות את הלחץ בתוך המטוס לגובה פני הים, ולו רק בגלל הפרשי לחצים גדולים מדי עבור המבנה.

לכן, הלחץ בתוך המטוס שווה ערך לזה הקיים בגובה בין כ-6000 לכ-8000 רגל give or take.

זה הפרש לחץ מספיק עבור בקבוקים/שקיות וכד' מסויימים כדי להתנפח ולהתפקע.

• תוכן חדש...