Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4425 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום, רכשתי בחודש יולי האחרון פאביה החדשה עד עכשיו גמע כמעט 11K ק"מ, בגלל העבודה הקודמת מצריכה הגעה באוטו לאחרונה עזבתי את העבודה בחודש מרץ האחרון זה הרכב הראשון שלי.

לאחרונה התקבלתי לעבודה במפעל שמגיע בהסעות שמגיע למפעל לא משלמים הוצאות דלק למי שמגיע באוטו למפעל, איזה באסה.

אני מתלבט אם למכור את אוטו בגלל חוסר שימוש וגם ממילא אחרי צהרים אין לי איפה לנסוע לפעמים אני תמיד עייף אחרי עבודה, מקסימום אם אני צריך את אוטו אקח את רכב של הורים לסידורים ואחסוך את העלויות, הוצאות והדלק שבאוטו שלי, לא חבל? מה אתם אומרים למכור או לא?

יש אנשים שמוכרים רכב חדש פחות בן שנה מחוסר שימוש, אם זה הגיוני?

פורסם

תמכור, לשם מה רכשת רכב חדש?

רק על הירידת ערך יכלת להחזיק רכב יד 2 בלי בעיה.

תמצא אולי מישהו להחליף איתו על רכב זול ותוספת כסף מצידו.

כמו שאמרו, קח בחשבון שאתה משבית את ההורים.

תכניס לחישוב כמה פעמים בשנה תרצה לשכור רכב, כמה מוניות, ותבדוק מה יותר משתלם לך.

מה לגבי תכנון עתידי?

אם בשנתיים הבאות אתה מתחתן לדוגמא, אז אולי שווה להשאיר את הפאביה.

פורסם

אל תמכור ואל תחליף.

תמיד טוב כשיש רכב משלך לכל מטרה שתרצה.

שברולט אופטרה 07 > קיה פורטה 10 > קיה פורטה 11 > ניסאן סנטרה 17 > קיה ריו 18 > סיאט איביזה 12 > סיאט ארונה 21

פורסם

אני בדעה של יוגב,אם הרכב עומד סתם,הוא מאבד הרבה מהערך שלו,עדיף לקנות רכב זול שיסיע אותך,אבל אם אתה מתסדר עם הרכב של ההורים זאת אופציה מעולה.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם
אל תמכור ואל תחליף.

תמיד טוב כשיש רכב משלך לכל מטרה שתרצה.

זה נכון, אבל בשביל פחות מ10 אלף קמ בשנה, גם רכב של 15 אלף יעשה את העבודה מעל ומעבר, אני מתאר לעצמי שהבנאדם כרגע במצב חיסכון, ככה שכל שקל חשוב.

תמיר תכסף לחודשי עבודה ותראה לבד כמה קשה שרק הירידת ערך יוצאת כמו משכורת חודשית בערך.

פורסם
זה נכון, אבל בשביל פחות מ10 אלף קמ בשנה, גם רכב של 15 אלף יעשה את העבודה מעל ומעבר, אני מתאר לעצמי שהבנאדם כרגע במצב חיסכון, ככה שכל שקל חשוב.

תמיר תכסף לחודשי עבודה ותראה לבד כמה קשה שרק הירידת ערך יוצאת כמו משכורת חודשית בערך.

אתה צודק.

אבל אני אישית חושב שכדאי לשמור על רכב חדש וטוב מאשר לקנות רכב יד 2 שיכול להאכיל אותך המון חרא ואז ההוצאות של התיקונים יגרמו לו להתגעגע לימי הרכב החדש.

זה גם סוג של מחסום פסיכולוגי לרדת מרכב חדש ומודרני לרכב בסיסי ודי מיושן.

שברולט אופטרה 07 > קיה פורטה 10 > קיה פורטה 11 > ניסאן סנטרה 17 > קיה ריו 18 > סיאט איביזה 12 > סיאט ארונה 21

פורסם

בחיי שהרבה זמן לא ראיתי חבורה כזאת של רדומים....הוא קנה פאביה!!!

אי לכך ובהתאם לזאת יש רק פיתרון אחד הגיוני לבעיה שנוצרה:

תתפטר ממקום העבודה ומצא אחד אחר, אפילו בשכר מינימום או התנדבות- העיקר שיצריך שימוש ברכב ובתדירות גבוהה ככל הניתן, נניח נהג מונית.

:lol:

ובנימה רצינית, אם לא מפריע להורייך שאתה משתמש ברכבם- מכור את הפאביה ומהר ככל הניתן, תמתין יותר- תפסיד יותר.

אם השימוש ברכב ההורים משבש את התכניות שלהם מכור את הרכב, שוב- כמה שיותר מהר, במקומו רכוש רכב משומש בתקציב נמוך יותר שיתאים לצרכיך.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם

לא הייתי מחליף ברכב משומש.

אם אתה באמת לא זקוק לרכב ויכול להסתדר עם הרכב של ההורים בלי שזה יפריע להם שווה למכור.

אם זה לא בדיוק המצב אז תהנה מהרכב. רכב משומש אמנם יותר משתלם כלכלית בדר״כ, אבל אם כבר קנית חדש אז שווה לנצל אותו לאורך שנים.

volkswagen polo 2016

Ford Focus 2008

פורסם

אם אתה צריך רכב כלשהו- תשאר עם הפאביה, זה יהיה דבילי למכור אותה עכשיו ולקנות רכב משומש כי כבר קנית אותה.

אם אתה לא צריך רכב כלשהו בעתיד הנראה לעין- תמכור אותה ותסתדר בלי.

אם הייתי יכול הייתי מזדווג עם הרכב הזה ומרבה אותו.

פורסם

כמה כבר תאבד כסף חוץ מהביטוח והאגרה?

דלק פעם בחודש בסביבות ה-300 ופלוס טיפול פעם בשנ

מכיוון שלא תסע הרבה לא היהי לך בטיפול יקר גם בגדול.

וכאשר תצא למכור תוכל במחיר מחירון.

אל תשכח פאביה ועוד בקילומטרז' נמוך זה חלום של כל נהג מרוצים

פורסם

מה עם ירידת ערך גדולה? מדובר על אלפי שקלים בשנה..

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

במחיר שהוא קנה חדש הוא לא ימכור,אבל בגדול רכב של 20 אלף לא יאבד כמה אלפים טובים כמו רכב חדש,כמו כן אני מניח שהביטוח על הסקודה יקר יותר מאשר רכב כמו הגטס או איזה פיאט,לכן גם פה יבוא חיסכון,דבר נוסף זה אין צורך בטיפול במוסך מורשה,שגם פה זה חיסכון.

• תוכן חדש...