Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

(עצתכם בנוגע ל) התנהלות מול בית עסק

Slava 1982
שימו לב! השרשור הזה בן 3775 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

פוסטים מומלצים

חברים שלום,

ברשותי טלפון סלולרי מסוג LG G2 בנפח 32 גיגה, לפני יומיים ברוב טיפשותי תוך כדי ניקיון של הטלפון בטעות הצלחתי להרוס את המיקרופון של המכשיר. בדיקה מהירה מול כמה בתי עסק קיבלתי הצעות לתיקון של החלק, הנעות בין 250-300 ש"ח.

ברגע האחרון נזכרתי שאני מכיר מעבדה טובה באזור חיפה ואני מכיר את בעל המעבדה מפורום אחר, ישר יצרתי איתו קשר והסברתי לו את התקלה והוא נתן לי הצעה של 280 ש"ח והיה מוכן לתקן ב 250 בגלל הכרות מהפורום ובגלל שאני מדי פעם שולח אליו אנשים.

הגעתי אליו אתמול ומסרתי את המכשיר לתיקון, התבקשתי להמתין בחדר המתנה כחצי שעה והטכנאי של המעבדה התחיל לעבוד עליו במיידי.

תוך כדי הפירוק הטכנאי בטעות תלש דיודה יחד עם הפדים שלה ככה שאי אפשר להלחימה בחזרה והלך הלוח אם של הטלפון, בעל המעבדה ניגש אלי והסביר לי את המצב וביקש ממני להמתין יום יומיים עד שהוא יביא לי לוח אם חדש.

היום הבחור התקשר אמר לי לבוא לקחת את הטלפון ושהוא מוכן.

עכשיו השאלה שלי היא כזו, האם אני אמור לשלם לו את הסכום שסוכם מראש על התקלה של המיקרופון (250 ש"ח)?

או שאני אמור לשאת בהשתתפות כלשהיא בעלות של הלוח אם (הלוח לא זול ועולה כ 1000 ש"ח אם לא יותר), בכל זאת SHIT HAPPENS?

חשבתי להציע לו תשלום של 500 ש"ח: 250 ש"ח על התיקון של המיק ו 250 על השתתפות עצמית, או ש לשלם מה שסוכם וזהו? כי בכל זאת הלך לי כל המידע והתמונות שהיו לי בטלפון ויצאתי בסוף עם נזק של איבוד מידע חשוב.

זה כמו שחסידה תבלע צפרדע, תכניס אחרי זה את המקור שלה לת$ת ולצפרדע תיהיה סירקולצייה, כך החסידה לא תיהיה רעבה לעולם.
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

היה לך גיבוי לחומר?

לדעתי רק 250 כמו שסוכם במקור (על טעויות משלמים,ואני בטוח שהוא כעסק לא קונה את הלוח ב1000ש"ח אלא הרבה פחות)

אם לא היה הולך לך התוכן,אפשר להציע השתתפות בלוח (לא נגרם לך נזק מהותי)

GTI

I'm not insane,My mother had me tested

סאאמק כולכם.

:lol:

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

יש גיבוי רק לאנשי קשר וזהו, לא היה לי גיבוי לא לתמונות שהיו בטלפון מיום העצמאות ותמונות חשובות שקשורות בנושאי עבודה, לא היה גיבוי לכל המסמכים והמיילים שנשמרים רק בטלפון, בקיצור הלך די הרבה מידע שהיה חשוב לי.

גם לא חשבתי לגבות כי לא חשבתי שבגלל בעייה קטנה יילך כל הלוח.

תודה.

זה כמו שחסידה תבלע צפרדע, תכניס אחרי זה את המקור שלה לת$ת ולצפרדע תיהיה סירקולצייה, כך החסידה לא תיהיה רעבה לעולם.
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אין סיבה לשלם מעבר למה שסוכם, יחד עם זאת, אין כל סיבה שתדרוש פיצוי עבור החומר שלך שהלך לאיבוד, גיבוי זה עניין שלך ורק שלך, וזה רק עניין של "קומון סנס" לדאוג לגיבוי החומר החשוב לפני מסירת הטלפון למעבדה לתיקון.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אני לא באתי אליו בטענות לגבי החומר, פשוט הצגתי את העניין של החומר להבנת הסיפור הכללי של מה שקרה, לא מעבר לזה.

תודה חברים.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

הטעות היא טעות מקצועית של העסק, עם כל הצער וההבנה אתה לא צריך להשתתף בהוצאות על הטעות שלו אלא לשלם את הסכום המקורי.

אם הייתי יכול הייתי מזדווג עם הרכב הזה ומרבה אותו.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אני לא מבין מדוע אתה צריך לשלם לו יותר? אני במקומו מתנצל 1000 פעם על העובדה שגרמתי לך להשבתה של מספר ימים נוספים, ולא חולם לקחת יותר כסף ממה שסוכם.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

250 וגם זה שוד לאור היום.

כמו שאמרו - לא אשמתך שהרסו לך את הלוח אם [בכלל איך הוא השיג לוח תוך יום? הוא אמור לשלוח לחברה את הלוח הפגום ורק אחרי שנשלח הם שולחים לו לוח חדש, אלא אם כן הוא ממחזר ממכשירים 'מושבתים']

פעם הבאה תפנה לאיביי

http://www.ebay.com/sch/i.html?_odkw=lg+g+2+receiver&_sop=15&_osacat=0&_from=R40&_trksid=p2045573.m570.l1313.TR0.TRC0.H0.Xlg+g2+receiver&_nkw=lg+g2+receiver&_sacat=0

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

זו מעבדה די גדולה באזור שעובדת בשיתוף עם יבואנים גדולים ונותנת להם שירות תיקונים.

כנראה שלא הבנת, לא הלך לי הרמקול שממנו שומעים את הצד השני, אלא הלך המיקרופון שיושב על פלקס כבל עם עוד כל מני חלקים כמו שקע טעינה.

חלק כזה באיי ביי עולה בין 100 ל 190 תלוי בזמן המשלוח.

ככה ש 250 זה מחיר סביר ביותר.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

שברת שילמת, אין מה לעשות.

גם אם זה חבר, אמור לעניין לך את החראם.

(וזה למה לא עושים עסקים עם חברים, אגב)

היום: ג'ילי גיאומטרי C

בעבר: סיוויק 2002, פיקנטו 2011, בורה 2001, פאביה 2011, ייטי 2013, ג'ימני 2000, גטס 2008, ג'ימני 2008, סנדרו 2016

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

הוא לא חבר, אלא חבר מפורום אחר, מעבר להיכרות על גבי דפי הפורום אין לי שום דבר איתו.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

יותר טוב, ככה לא אמורה להיות לך בעיה של מצפון.

היום: ג'ילי גיאומטרי C

בעבר: סיוויק 2002, פיקנטו 2011, בורה 2001, פאביה 2011, ייטי 2013, ג'ימני 2000, גטס 2008, ג'ימני 2008, סנדרו 2016

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

בתור בעלים של חנות סלולר טעויות קורות וזה חלק מהסיכון שלוקחים בתיקון מכשירים.

אין שום סיבה שתשלם שקל מעבר למה שנקבע. אני לא היית מצפה שתשתתף בעלות הלוח שעובד שלי הרס.

לא צריך גם שתדאג לי, את עלות המכשיר שתורם את הלוח למכשיר שלך אני שחזיר על ידי מכירת המסך + חלקים אחרים מהלוח שלך.

אין גם סיבה שתכעס עלי שהנתונים שלך הלכו לאיבוד כי כל מקום שמכבד מחתים אותך / מיידע אותך שאתה מודע לזה שאין אחריות על המידע שעל המכשיר ושהוא הולך לאיבוד.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• תוכן חדש...