Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4427 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

השבוע קצת חפרתי בפורום אבל אני חייב עזרה או עוד חוות דעת.

הסיפור הוא כזה

שבוע שעבר קניתי רכב סיטרואן סי4 2006 מטרייד אין.

לאחר יומיים התחילו כל התקלות, ממיר קטילטי תקול, תצרוכת דלק גבוהה, גיליתי שעשו לו שיפוץ בראש מנוע ועוד ועוד ועוד.

שקניתי את הרכב לא עשיתי בדיקה, אני יודע, מטומטם. יצאתי טיפש.

אבל זה כבר לא עוזר לי כל החרטות, מאז קניתי את הרכב מהכסף האחרון שיש לי אני בקושי ישן בקושי מחייך.

כשהעליתי את הבעיות בפני מנהל הטרייד אין הוא התעקש על ניקוי של הממיר ולא החלפתו ולטענתו המכון שעשה לי את הבדיקה שקרנים.

השאלה שלי היא כזו.

במידה ויש לי אחריות גיר מנוע שלדה ל 3 חודשים, האם אני יכול לקחת אותו לבדיקה של החלקים הנ"ל ובמידה ויש גם בהם בעיה אני אוכל להשתמש באחריות שניתנה לי?

תודה רבה חברים וסליחה על החפירה

פורסם
השבוע קצת חפרתי בפורום אבל אני חייב עזרה או עוד חוות דעת.

הסיפור הוא כזה

שבוע שעבר קניתי רכב סיטרואן סי4 2006 מטרייד אין.

לאחר יומיים התחילו כל התקלות, ממיר קטילטי תקול, תצרוכת דלק גבוהה, גיליתי שעשו לו שיפוץ בראש מנוע ועוד ועוד ועוד.

שקניתי את הרכב לא עשיתי בדיקה, אני יודע, מטומטם. יצאתי טיפש.

אבל זה כבר לא עוזר לי כל החרטות, מאז קניתי את הרכב מהכסף האחרון שיש לי אני בקושי ישן בקושי מחייך.

כשהעליתי את הבעיות בפני מנהל הטרייד אין הוא התעקש על ניקוי של הממיר ולא החלפתו ולטענתו המכון שעשה לי את הבדיקה שקרנים.

השאלה שלי היא כזו.

במידה ויש לי אחריות גיר מנוע שלדה ל 3 חודשים, האם אני יכול לקחת אותו לבדיקה של החלקים הנ"ל ובמידה ויש גם בהם בעיה אני אוכל להשתמש באחריות שניתנה לי?

תודה רבה חברים וסליחה על החפירה

אם יש לך אחריות על גיר,מנוע ושילדה תלך מהר לבדיקה שיביאו לך דף פירוט של החלקים הפגומים ברכב..

הכל תלוי בך,אם לא תוותר להם ותתווכח איתם שהביאו לך רכב פגום הם יהיו חייבים לתקן לך את הבעיות שיש ברכב..

חשוב לעשות את זה כמה שיותר מהר ולא לחכות,שהמנהל טרייד אין לא יגיד שאתה עשית את הבעיות..

תעדכן אותנו בהמשך.. בהצלחה וחג שמח!

peugeot 307 2002-> hyundai veloster 2012

פורסם

אל תחשוב,שכל טרייד אין מכובד ככל שיהיה (לא יודע מהיכן קנית את הרכב) יתקן לך את כל הליקויים ברכב (פרט למנוע/גיר אם יתקלקלו במהלך 3 החודשים האחרונים).

בשביל זה בדיוק קיימת הבדיקה כדי להתרשם,האם בכלל כדאי לקנות את הרכב.

לא תמיד מכון הבדיקה מגלה את הכל אבל תמונה כללית אפשר לקבל.

יש כאן 2 אפשרויות- אחת למכור את הרכב בכוחות עצמך ולקנות אחר והשנייה- לחזור למגרש ולבקש שיחליף לך את הרכב אבל קח בחשבון שאם מכרו לך לימון פעם אחת הסיכוי שינסו לדחוף לך עוד אחד כזה,במיוחד אם מדובר במגרש של סוחרים סוג ז' לא ממש נמוך ולכן,העדיפות לדעתי צמריכה להיות האפשרות הראשונה.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם
קנית את הרכב מחברה גדולה ומוכרת??

לא חברה ענקית. חברה של מישהו פרטי שמכרה דיי הרבה רכבים השנה.

לא משהו שתראה פרסומת שלה בערוץ 2

פורסם

בקיצור ממגרש , או שחברה עם סניפים? אני שואל כי הסיכוי שתקבל פיצוי כלשהו עולה ככל שהחברה מוכרת יותר. שים לב שאם המנוע והגיר תקינים כעת גם אם בעבר עברו שיפוץ כלשהו זה לא על אחריות החברה. אז ממיר קטילטי לא קשור לאחד מהשלושה.

Miata ND2

פורסם (נערך)

שלום חברים תודה רבה על כל התגובות

עדכון.

קראתי את ההמלצות והלכתי עכשיו לעשות בדיקת רכב במכון אלן בב"ש

להלן הממצאים : (תמונות)

IMG_20140507_153447.jpgIMG_20140507_153650_800x600.jpgIMG_20140507_153530.jpg

מה אני אמור לעשות עם זה עכשיו? אלו תקלות חמורות?

האם הוא לדעתכם חייב לתקן את הליקויים?

וכל השואלים, זה מגרש מכוניות פרטי של סוחר מכוניות.

ולא היה טופס גילוי נאות פשוט בחוזה היה רשום שהמוכר יציין בפני את כל היסטוריית הרכב והטיפולים ככל הידוע לו

IMG_20140507_153530.jpg

IMG_20140507_153447.jpg

IMG_20140507_153650_800x600.jpg

עריכה אחרונה על ידי edabu
פורסם

אם הוא לא מסר לך טופס בו מפורטות התאונות שהרכב עבר + העובדה שהרכב עבר תיקון ראש מנוע, לדעתי יש לך קייס מצויין לבטל את העיסקה.

תתחיל מלהקליט את כל השיחות איתו כשאתה מציג לו את דו"ח הבדיקה כשאתה שואל אותו מדוע לא נאמר לך על תיקון ראש מנוע + תאונות שעבר הרכב.

ייתכן ותאלץ לתבוע אותו, אבל בהנחה והוא סוחר, מוטלת עליו חובת גילוי מוגברת. הבעיה היא שבבית משפט לתביעות קטנות יש תקרה, ואם קנית את הרכב ביותר מ-32,000 וכמה גרושים, תאלץ לתבוע בשלום.

פורסם

זה רק כסף.

שים את הרכב למכירה, תמכור לראשון שמגיע.

פעם הבאה, קודם בדיקה, אחרי זה קנייה. כמו שאומר הפתגם - ראש טיפש לא נותן לרגליים מנוח.

שלם את שכר הלימוד ותמשיך הלאה בחייך.

פורסם
זה רק כסף.

שים את הרכב למכירה, תמכור לראשון שמגיע.

פעם הבאה, קודם בדיקה, אחרי זה קנייה. כמו שאומר הפתגם - ראש טיפש לא נותן לרגליים מנוח.

שלם את שכר הלימוד ותמשיך הלאה בחייך.

הבעיה היא ששכר הלימוד שלו יהייה מאוד גבוה

רכב שעבר תאונה שככל הנראה הוגדר כאובדן הלכה ( מקווה שלא הוגדר טוטאל ) וכנראה אם יצליח למכור הוא יימכר ברבע מחיר ממה שקנה.

באמת להקליט כל שיחה עם המגרש והמוכר. להוציא ממנו כל מידע על תאונות ועל כמה שמכר לך את הרכב

ורק אחרי זה בית משפט אבל קח בחשבון שזה יכול לקחת כמה חודשים ואפילו שנים שתראה אם בכלל את הכסף

פורסם
הבעיה היא ששכר הלימוד שלו יהייה מאוד גבוה

רכב שעבר תאונה שככל הנראה הוגדר כאובדן הלכה ( מקווה שלא הוגדר טוטאל ) וכנראה אם יצליח למכור הוא יימכר ברבע מחיר ממה שקנה.

באמת להקליט כל שיחה עם המגרש והמוכר. להוציא ממנו כל מידע על תאונות ועל כמה שמכר לך את הרכב

ורק אחרי זה בית משפט אבל קח בחשבון שזה יכול לקחת כמה חודשים ואפילו שנים שתראה אם בכלל את הכסף

תשמע, מה עדיף? להישאר עם הרכב, להיות בבאסה מתמדת ולהתעצבן כל בוקר כשאתה נכנס לחניה, ואח"כ במוסך, כשאתה משכיב עוד ועוד מזומנים?

לכן, כמו שאמרתי - עדיף לשים מודעה ביד2, לחכות לטלפון מהקונה הרציני הראשון, גם אם הוא יציע משמעותית מתחת למחירון - ולשכוח מהעניין.

גם 15-20 אלף ש"ח, זה רק כסף ועדיף לספוג את המכה עכשיו מאשר לנסוע ברכב פגוע ונגוע ולקלל כל שניה מחייך!

טיפול פסיכולוגי יעלה יותר מלהיפטר מהרכב, תראה מה הוא כותב:

פורסם

מצטרף להצעה להיפטר מהרכב. נסה לבטל את העסקה. אם לא תצליח- מכור אותו בעצמך ותבע פיצויים מהמגרש

• תוכן חדש...