Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4436 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

קפצת לגלילות? עיר המכוניות - דטרויט הישראלית בעיניי

לובינסקי טרייד הם הטרייד אין המוביל שם ואני יכול לאמר לך מזה שהייתי שם - יש להם שם מגרשי כדורגל, איצטדיונים שלמים!

של C4 ואפשר למצוא שם מציאות רציניות.

תקפוץ לשם ותנסה לברר כמה יעלה לך לעשות טרייד אין C4 מול C4 - יכול להיות שזה כבר יהיה שווה לך את עלות יישור הקו והאחריות תהיה לפחות לשנה כולל זה שאתה יכול להוציא מהם רכב מיושר קו - סוויץ' ונסעת.

שווה בדיקה לפני שאתה הולך לשפוך כסף על רכב שחוט.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

אהלן חברים תודה רבה לכולם על התגובות והמענה המהיר.

ביקרתי היום אצל בעל המגרש והוא הבטיח לי שאשאיר את האוטו וכל הליקויים יתוקנו עד הפרט האחרון כולל עשיית טיפול 10000.

האם זה הוגן לדעתכם?

כי להחזיר את הרכב לא ניתן .

ושוב פעם. תודה רבה רבה לכולם

פורסם (נערך)

כבר ענו לך החברים על שאלתך.

הרכב עבר פגיעת שלדה מאד משמעותית שככל הנראה יש לה השפעה על בטיחות נוסעי הרכב.

למעשה, במצב נורמלי, הרכב הזה היה אמור להשתזף בשמש בפירוקיה הקרובה ביותר.

דווקא מבחינת ליקויים מכניים, המצב לא חמור כל כך.

תיקונים בגג ובעמודים עלולים לגרום לקריסה לא מתוכננת של הרכב בתאונה נוספת ולהרוג את נוסעיו.

כמו כן, יש לבדוק במוסך מורשה את קיומן ותקינותן של כריות האוויר.

ההימור שלי הוא שהן לא קיימות.

אינני שמאי, ואיני מתיימר להיות כזה, אך לדעתי הלא מלומדת יש לרכב ירידת ערך של כמחצית מערכו.

אם טיפול 10k שרק אותו סוחר יודע מה הוא מכליל בתוכו, שעלותו כמה מאות שקלים מפצים אותך על האמור לעיל- לך על זה.

הוא בטח גם יטרח להחתים אותך שאין לך דרישות נוספות.

לדעתי הרכב בכלל לא בר ביטוח.

תתקשר לאחת החברות הישירות ותנסה לבטחו בביטוח מקיף.

תשמע את תגובת הטלפן.

למרות מה שהציעו החברים,הסיכויים שלך למכור את הרכב הזה הלאה, בין אם בטרייד אין או בשוק החפשי אפסיים.

אלא אם תסתיר את פגיעת השלדה כמו שעשה הסוחר.

עריכה אחרונה על ידי natco

1.  MITSUBISHI  SPACE STAR 1.2 instyle 2018

2. CHEVROLET SPARK LS 1.0 2014

פורסם
כבר ענו לך החברים על שאלתך.

הרכב עבר פגיעת שלדה מאד משמעותית שככל הנראה יש לה השפעה על בטיחות נוסעי הרכב.

למעשה, במצב נורמלי, הרכב הזה היה אמור להשתזף בשמש בפירוקיה הקרובה ביותר.

דווקא מבחינת ליקויים מכניים, המצב לא חמור כל כך.

תיקונים בגג ובעמודים עלולים לגרום לקריסה לא מתוכננת של הרכב בתאונה נוספת ולהרוג את נוסעיו.

כמו כן, יש לבדוק במוסך מורשה את קיומן ותקינותן של כריות האוויר.

ההימור שלי הוא שהן לא קיימות.

אינני שמאי, ואיני מתיימר להיות כזה, אך לדעתי הלא מלומדת יש לרכב ירידת ערך של כמחצית מערכו.

אם טיפול 10k שרק אותו סוחר יודע מה הוא מכליל בתוכו, שעלותו כמה מאות שקלים מפצים אותך על האמור לעיל- לך על זה.

הוא בטח גם יטרח להחתים אותך שאין לך דרישות נוספות.

לדעתי הרכב בכלל לא בר ביטוח.

תתקשר לאחת החברות הישירות ותנסה לבטחו בביטוח מקיף.

תשמע את תגובת הטלפן.

למרות מה שהציעו החברים,הסיכויים שלך למכור את הרכב הזה הלאה, בין אם בטרייד אין או בשוק החפשי אפסיים.

אלא אם תסתיר את פגיעת השלדה כמו שעשה הסוחר.

לא הייתה פגיעת שלדה, הבוחן רכב אמר שאין פגיעה בשלדה.

האם תיקון הגג והעמודים יכול להיחשב כפגיעת שלדה?

פורסם

תיקון גג, משקופים, הלחמת גשר קדמי ופח חזית ותיקונים בכל מקום אפשרי ברכב הווי אומר- רכב מכוסח.

אם זה לא היה משמעותי הוא לא היה רושם את זה תחת "משמעות גבוהה".

אל תסכים לתיקון הליקויים, בקש לבטל את העסקה והבהר לבעל המגרש שאתה לא משאיר את הרכב הזה אצלך.

פורסם

רכב מזעזע. לא מבין איך אנשים בודקים ב-100 עיניים עגבניות שעולות 2 ₪ ורכב שעולה עשרות אלפי ₪ לא מבצעים בדיקה בסיסית. תילחם על ביטול העסקה, גם אם תפסיד כסף.

פורסם

מנסיון קצת בתחום.. ישנם סוחרים מושחתים ומגועלים ,שעוסקים לפרנסתם בלאמלל לאנשים את החיים ,ולגזול את כספם של חסרי ישע! אפ' אני שמבין בתחום נפלתי כבר אם אחד כזה.. רד מהרעיון של בית משפט לתביעות קטנות ,השוכרים האלו אנשים ממולחים מאד ,והסיכוי שלך הוא כמעט אפסי ,אתה תשקיע המון כסף בבדיקות ושמאות ,שירדו לטמיון

1 או שתמסה לגרד כמה שיותר ממנו בקשר לסידור וטיפול הליקויים האפשריים

2 או שפשוט תמכור אותו ,ותהנה ממה שנשאר לרכב הבא "שכמובן תבדוק ב17 עיניים

3 והכי טוב אם תצליח לשכנע אותו להחליף לרכב אחר במגרש שכמובן תבדוק שהוא אכן במצב יותר מוצלח מהקיים! (גם אם תצתרך להוסיף קצת.. עדין תכסה על הרבה מהנזק

בהצלחה

פורסם (נערך)
לא הייתה פגיעת שלדה, הבוחן רכב אמר שאין פגיעה בשלדה.

האם תיקון הגג והעמודים יכול להיחשב כפגיעת שלדה?

הרכב הנ"ל, כמו מרבית רכבי הכביש המודרניים(וחלק מרכבי השטח, ובוודאי הג'יפונים כמו הטריוס, ואפילו הפג'רו הקשוח) הוא בעל שלדת מרכב.

להבדיל מהרכבים בעלי שלדת סולם, ה"שלדה" אינה מסתכמת בקורות האורך והרוחב, אלא שחוזקה של כל מעטפת הרכב, והתנהגותה בזמן תאונה (שהמהנדסים טרחו וחישבו, ותכננו כך שתספוג את האנרגיה הקינטית, ע"י כך שתקרוס במקומות מסוימים, תוך גרימת נזק גדול לפח, ונזק אפסי לגוף הנוסעים), תלויה ב"כלוב" שמורכב מקורות אורך ורוחב, עמודים (A,B,C), וכן. לא מעט מהחוזק טמון גם בגג הרכב (בעצם בעיקר בשדרת החיזוק המולחמת אליו).

יש כאן מאמר מפרי עטו של השמאי יצחק לוי (יקיר הפורום:D) שמסביר בשטחיות על הנושא. מה שנחמד שם, אלו דווקא התמונות שממחישות את מה שכתבתי.

כשהבוחן אמר לך שאין "פגיעת שלדה", הוא ככל הנראה התכוון לקורות האורך והרוחב בלבד, כמו בשלדת הסולם הותיקה.

בכל מקרה, הפגיעות שמופיעות ב"משמעות גבוהה" הן פגיעות שמשפיעות על בטיחות הרכב. בוודאות.

אני חוזר על המלצתי לבדוק את מצב כריות האוויר, במוסך מורשה יבואן.

כמו כן, אני מניח בוודאות כמעט מלאה, שאף חברת ביטוח לא תסכים לבטח את הרכב הנ"ל.

עריכה: רק עכשיו טרחתי לקרוא עד הסוף את המאמר שאני עצמי צירפתי:oops:

קרא את הפסקה האחרונה. (ה"קורה" שהוא מדבר עליה במשפט האחרון, נקראת בשפה המקצועית עמוד B.)

עריכה אחרונה על ידי natco

1.  MITSUBISHI  SPACE STAR 1.2 instyle 2018

2. CHEVROLET SPARK LS 1.0 2014

• תוכן חדש...