Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

הרדיסק לשימוש חיצוני

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4419 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

שלומות,

ההרדיסק החיצוני שלי התפגר בגיל מופלג.

אני צריך אחד חדש, 2 או שלושה טרה, ישמש אך ורק לשמירה של סרטים וסדרות (ושיתוף שלהם).

אין צורך במארז, כבר יש לי תחנת עגינה SATA בשבילו (מתאימה לשני הגדלים הפיסיים).

המלצות?

תודה.

עריכה אחרונה על ידי nitch

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם

מה יותר טוב, כחול או ירוק? ראיתי שיש גם אדום טיפה יותר ביוקר מהירוק.

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם (נערך)

על קצה המזלג

ירוק - אמור להיות יעני חסכוני,גרסה לא ביצועיסטית לרכב אם תרצה

כחול - תאורטית חזק במעט יותר מהירוק,וגם יקר יותר

יש גם אדום\שחור וכנראה עוד מצבעי הקשת (אני אישית סולד מWD,עד היום סיגייט שרתו אותי נאמנה,אפס תקלות)

עריכה,הנה ההוא באתר סיכם קצר וקולע

WD blues usually have 32MB of cache, 2-3yr warranties and 1-2 platters.

WD greens are the same, but they also have intellipower power saving which means they spin down very slowly when idle or near idle.

WD blacks have 64MB of cache and 5 year warranties, but they have 4+ platters, sometimes more. This makes them MUCH MORE prone to mechanical failure, thus making the longer warranty worthless.

WD reds are blues, but usually with 64MB of cache, and TLER enabled on the firmware for RAID.

עריכה אחרונה על ידי ezuf

GTI

I'm not insane,My mother had me tested

סאאמק כולכם.

:lol:

פורסם (נערך)

+1, הם בערך אותו הדבר שמדובר בHDD חיצוני, ההבדל העיקרי זה תקופת האחריות שאותו שווה לקחת בחשבון.

הירוק אמור ליהיות הכי שקט וחיסכוני על חשבון הביצועים, הכחול פשרה בין ביצועים לחיסכון והאדום אמור לתת יותר אמינות לאחסון. השחור כבר סתם יקר מידי.

עריכה אחרונה על ידי hwgeek

Peugeot 508 2019 1.6L 180 HP - כי ליקראת משבר גיל ה40 רציתי להחזיר את הריגוש לחיים בכל התנעה 🙃

פורסם

בשביל ביצועים קונים SSD או וולוסרפטור.

פה המטרה זה אכסון.

באייבורי מוכרים את הסדרה הכחולה והירוקה באותו מחיר, בתכל'ס זה לא משנה איזו סדרה תקח.

פורסם

נכון מאוד +אפשר גם ליקנות סיגייט חדש שסופר מהיר ולהגדיר אותו כ60% מנפח האחסון שלו ולקבל ראפטור בעור כבש במחיר בדיחה.

Peugeot 508 2019 1.6L 180 HP - כי ליקראת משבר גיל ה40 רציתי להחזיר את הריגוש לחיים בכל התנעה 🙃

פורסם

WD ירוק מתאים מאוד לשימושים כאלה. הוא נותן מספיק ביצועים כדי לנגן סרטים, כולל FHD.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

תודה לכולם, אזמין את הירוק. מתלבט בין 2 ל3 טרה, אבל זו כבר שאלה שרק אני יכול לענות עליה.

לפני 22 שעות, hans כתב:

פורסם

הירוק הוא הכי קר וחסכוני מבין הדיסקים, בגלל הintellipower שמובנה בבקר שלו.

כחול ואדום יכולים להגיע לאותה רמה אבל רק אם הם מוגדרים (ע"י מ"ה) כמו שצריך ומקוררים אקטיבית.

בתוך גוף SATA חיצוני ספק אם יש אוורור מתאים, וספק אם העסק הזה יעשה spindown מתי שצריך כדי שהדיסק ינוח.

ולכן המלצתי ללכת על הסדרה הירוקה.

לחלופין סיגייט ST3000DM001 או ST2000DM001. דיסקים מדהימים בכל בחינה.

היום: ג'ימני 2024

בעבר: סיוויק 2002, פיקנטו 2011, בורה 2001, פאביה 2011, ייטי 2013, ג'ימני 2000, גטס 2008, ג'ימני 2008, סנדרו 2016, ג'ילי גיאומטרי C 2023

פורסם

לא יודע מה הסלידה מWD.

אני מאוד מרוצה מהמוצרים שלי ויש לי ניסיון מעולה איתם. עד עכשיו רוב הדיסקים הקשיחים שהיו לי הם שלהם. גם בלפטופים וגם בשולחניים.

פעם אחרונה שקניתי הרדיסק זה היה סיגייט כי פשוט המחיר היה משתלם יותר. (הרדיסק 2TB, 7200RPM למחשב שולחני כמובן)

בכל מקרה אני לא נלהב מהסדרה הירוקה, בדרך כלל הביצועים שם פחות טובים.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

לקירור אני דואג פחות, הדיסק ישב ככה:

USB3-eDOCK.jpg

לפני 22 שעות, hans כתב:

פורסם

היה לי בעבר את הירוק, הוא שקט מאוד והתאים למשחקים וסרטים FHD.

לא מזמן החלפתי לשחור - בגלל ביצועים ויש לי גם SSD שזה בכלל הבדל של שמיים וארץ. מה שרציתי לומר הוא שלשחור קיבלתי אחראיות לכל החיים. אין לי מושג מה זה באמת אומר... אגב השחור רועש כאשר מתאמץ אבל יש לי מארז מאוד שקט אז אני לא שומע כלום, במצב שלך אתה כן תשמע.

האמת על באמת מאת דן אריאלי.

ספר שרשום בו את כל האמת בפרצוף שלנו :twisted:

פורסם

"אחריות לכל החיים" זה לכל החיים של המוצר, שזה 3-5 שנים.

ולקנות דיסק מהסידרה השחורה רק בגלל ה"לכל החיים" זאת פשוט טפשות.

ה"לכל החיים" זה אחד מהמשפטים הללו שיש להם 2 פירושים שונים עבור האדם מהישוב ועבור עורכי-דין ושופטים, וניחוש אחד איזה פירוש קובע.

• תוכן חדש...