Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

הרדיסק לשימוש חיצוני

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4419 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יכול להיות....

בקנייה מאותה ספק של מוצרים אחרים ודומים קיבלתי אחראיות ל3-5 שנים ורק לבלאק קוויאר היה רשום לכל החיים, זה בהחלט מעניין לדעת למה התכוון המשורר. עם זאת לא נראה לי שבעתיד הקרוב זה יהיה רלוונטי נניח עוד 2-3 שנים, היום SSD מתפתח עם זיכרון גדול יותר וזול יותר, והכול גם ככה עובר לטכנולגיית ענן ורשת כך שלא מן הנמנע כולנו נעבור גם ככה לרשת.

האמת על באמת מאת דן אריאלי.

ספר שרשום בו את כל האמת בפרצוף שלנו :twisted:

פורסם

היו כבר פסיקות בנושא, אין לי זמן לחפש אותן, אבל אתה מוזמן לחפש בגוגל.

המשורר כתב בכתב ההגנה שלו בדיוק למה הוא התכוון.

פורסם

לכונן WD BLACK יש אחריות 5 שנים ומעבר לכך שמתפאר להיות הכונן האמין ביותר ובעל הביצועים הטובים ביותר בסדרת הכוננים הביתית, הוא גם יקר נורא ומנסיון, גם חם נורא, צריך לדאוג לו לאוורור.

ישנם 5 סדרות של WD לשוק הביתי, מידע על קצה המזלג יש בתמונה הזו:

unnamed.jpg

מידע נוסף באתר של WD

לתמיכה טכנית וייעוץ בחומרה ומחשבים פנו בה"פ.

החלפת מסכים לניידים בעלות ללא תחרות.

פורסם
נכון מאוד +אפשר גם ליקנות סיגייט חדש שסופר מהיר ולהגדיר אותו כ60% מנפח האחסון שלו ולקבל ראפטור בעור כבש במחיר בדיחה.

אתה יכול בבקשה להסביר בקצרה את העניין של ה-60% והמהירות?

:turn-l:
פורסם (נערך)
מה תפקיד תחנת העגינה?

זה בעצם מארז חיצוני עם יכולת החלפת דיסק מהירה.

היות ואני לא לוקח את הדיסק לשום מקום, אני מעדיף שיתאוורר לו באוויר הפתוח, וכשאני צריך לחבר דיסק אחר מסיבה כלשהי, לא צריך ברגים.

למארזים הסגורים יש גם חיבור כוח בעייתי עם נטייה להכשל מהר מניסיוני.

הזמנתי עכשיו סיגייט ברקודה 3 טרה. קצת יותר זול, אותה אחריות ובלי האטה והאצה כל הזמן. מעדיף רעש מונוטוני על פני לשמוע אותו מאיץ כל פעם שאני עושה משהו. חום הוא לא בעיה, כפי שציינתי הכונן יושב באוויר הפתוח.

בתקווה עד שיסיים את חייו או קיבולתו הכל כבר יהיה בענן.

תודה לעוזרים.

עריכה אחרונה על ידי nitch

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם
הזמנתי עכשיו סיגייט ברקודה 3 טרה.

אחלה בחירה, תתחדש.

היום: ג'ימני 2024

בעבר: סיוויק 2002, פיקנטו 2011, בורה 2001, פאביה 2011, ייטי 2013, ג'ימני 2000, גטס 2008, ג'ימני 2008, סנדרו 2016, ג'ילי גיאומטרי C 2023

• תוכן חדש...