Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4429 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הרכב שלי עבר תאונה מאחורה לפני שנה וקצת, לא נאמר לי דבר ע'י המוסך והשמאי בדבר פגיעה בשסי (כמובן שזה היה מוסך הסדר ..)

השבוע הגיע לקנות מישהו ואמר לי שלדעתו ישנה פגיעה בשאסי.

זה מה שנרשם בדוח של השמאי....

photo1 (1).jpg

האphoto1 (2).jpg

זה אומר פגיעה בשאסי?

• ספונסר פורום
פורסם

לא ציינת איזה רכב.בכל מקרה לרכבים פרטיים אין "שאסי" והרכב בנוי ממרכב מרותך ועליו מתקינים ומחברים את שאר חלקי הרכב.בכל טופס בדיקת רכב במכון תמצא התיחסות לתאונות עם חוות דעת על ליקויים בעלי משמעות גבוהה או נמוכה.המקרה שלך לדעתי הוא בקטגוריה של משמעות גבוהה מאחר ובוצע חיתוך וריתוך מחדש של המרכב מאחור.אני מניח שגם קיבלת פיצוי כספי על ירידת ערך.בשפת העם זה רכב עם פגיעת שאסי למרות שהשימוש במילה אינו מדויק.האבסורד במקרים כאלה הוא שהשמאי נותן פיצוי בגין ירידת ערך של אחוזים בודדים 3-7% וכשאתה מנסה למכור את הרכב אתה צריך להוריד עשרות אחוזים מערכו.

מוסך גבע -איבחון תקלות ע"י טכנאי מומחה פיג'ו-סיטרואן ללא תשלום

אתר הבית שלנו | פייסבוק | שרשור חוות דעת ב-CarsForum

פורסם

תיקון באמבטיה (רצפת תא מטען) = קצה שלדה. אבל זה תלוי איך אתה מסתכל על זה, יש אנשים/מכונים שלא מחשיבים את זה כקצה שלדה.

יש מכונים שרשומים את זה תחת חשיבות שולית ויש שרושמים תחת חשיבות בינונית בסעיף השלדה.

אם לא קיבלת ירידת ערך אז אני חושב שחברת הביטוח "חסכה" עליך כסף.

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם

אכן בשפת העם זה קצה שילדה, למרות שבפועל לא מדובר בנזק רציני באם שאר הרכב במצב מצויין והייתי מוריד על התאונה לא הייתי פוסל את הרכב כקונה

פורסם

8.5 אחוזים שניתנו על ידי השמאי נחשבים לאחוזים גבוהים ומכאן שיש ירידת ערך מהותית , כנראה מעבר למה שנתן השמאי.

לא רשמת באיזה סוג רכב מדובר ויתרה מכך, היית יכול לצרף תמונות מבפנים של תא המטען בפינות ו/או מתחת לרכב ובכל אופן ולדעתי ולאור שבוצעו ריתוכים מאחור של החלפת פח אחורי יש עניין של "קצה שלדה" ובמיוחד לאור שרצפת תא מטען ניזוקה וירידת הערך הגבוהה שנתן השמאי.

הקיצר, לא מדובר ב"מכה" קלה אלה בתאונה מאחור שהרכב עבר.

מוסמך ניהול מוסך- E_CAR - 2015

חשמלאי רכבמיזוג אוויר - מוסמך משרד התחבורה,

מומחה התקנות סאונד, נוהל חיווטים, כיוונים סופיים.

עוסק בנדל"ן.

• תוכן חדש...