Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4444 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן חברים

היום כשבאתי לצאת קרה לי דבר מוזר, הורדתי בלם יד הכנסתי לראשון וכשהתחלתי נסיעה הרגשתי שהבלמים האחורים תופסים אותי במקום ולא נותנים לי לנסוע.

הרמתי והורדתי את הבלם יד כמה פעמים ועדיין אותה הרגשה כאילו הבלם יד מופעל אבל הוא בעצם לא.

הורדתי בלם יד והרמתי את הצד האחורי השמאלי לבדוק אם הגלגל מסתובב בחופשיות והוא כן, אחרי זה הרמתי את הצד האחורי הימני וניסיתי לסובב את הגלגל והוא היה תקוע חזק ולא רצה לזוז.

מה יכול לגרום לגלגל הימני לא להסתובב, למרות שהבלם יד לא מופעל?

Peugeot 206 Xs 1.6l 16v :lol:

Peugeot 205 Forever 1.4l 8)

Peugeot 306 1.4l - נגנבה :-(

פורסם

סנדלי בלם נדבקו לתוף.

קורה לפעמים עקב לחות וחלודה. תנסה להכות (חזק אבל לא יותר מידי) עם קרש עץ על הגלגל, לפעמים זה עוזר.

פורסם

מה שבוקי רשם לך זו האפשרות הסבירה ביותר.

אפשרות נוספת - מיסב גלגל, אם כי כנראה היית שומע רעשים לפני שהיה נתפס לגמרי.

פורסם

ניסתי הרגע להכות על התוף עם פטיש אבל שופ דבר לא זז, תפוס מאוד חזק.

מה שמוזר זה שאתמול זה לא היה, ותוך לילה אחד התוף יכול להיתפס ככה?

פורסם

בלם יד תפוס יכול לגרום לתוף לא להסתובב בגלגל אחד, ובגלגל השני לא?

פורסם

טוב ניסיתי כל שיטה שמצאתי בגוגל, ועדיין התוף הזה תקוע ומסרב לזו, כנראה צריך לפתוח את האום המרכזי ולראות מה הולך שם בפנים ואין לי את הכלים לזה.

מחר אני יגרור את הרכב למוסך, כמה אתם חושבים יכול לעלות לי העשר דקות עבודה האלה לשחרר את התוף :) ?

• תוכן חדש...