Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

בנאלי שטח...

motocross
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7875 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

טוב אז אני לא יודע, אבל לדוד שלי יש אופנוע בנאלי שטח, לא יודע מאיפה הוא מצא אותו, אבל רגלית ההילוכים ורגלית הברס בצדדים הפוכי, כלומר ההילוכים במקום הברסף וגם רגלית ההתנעה, יכול להיות שהבעל הקודם העביר אותם, או שזה ככה?

פורסם
טוב אז אני לא יודע, אבל לדוד שלי יש אופנוע בנאלי שטח, לא יודע מאיפה הוא מצא אותו, אבל רגלית ההילוכים ורגלית הברס בצדדים הפוכי, כלומר ההילוכים במקום הברסף וגם רגלית ההתנעה, יכול להיות שהבעל הקודם העביר אותם, או שזה ככה?
בנלי 50 משנות השמונים?... זה ככה "אוריגינל"

benelli50cc_jpg.jpg

:turn-l:
פורסם

אתה מדבר על הבאנלי 50 סמ''ק של שנות ה80, ואו המוטובי 50 סמ''ק שהם בעצם אותו כלי, ההילוכים הפוכים ,ובצד ימין, והברקס בצד שמאל, היה אחלה כלי, אם הוא יצטרך חלקים? יש לי.

כמה פעמים ספרת עד 10 וכלום לא קרה?

סיני בעל מוסך ''מוטו-ספידי'' מנתח בכיר לקטנועים, ובכלל אלוף העולם בהכל,והכי חשוב? נורא צנוע.

שיפורים לקטנועים, קיטים,קרבורטורים, אגזוזי לחץ,וריאטורים,הצתות משופרות,רולים וקפיצי מצמד,שסתומי עלים,ועוד.....

פורסם

וואו את האמת ביחס ל אופנוע משנות ה 80 הוא נראה טובב

אבל אני לא מבין אחרי שאתה מיתרגל לצדדים הרגילים כאילו ימין ברקס, ושמאל הילוכים

יהייה נורא מוזר לירכב כשזה הפוך....

פורסם

:shock: מזכיר נשכחות!!!

היה לי בנלי אחרי זה גרלי,פנטיק קומפטישן ובסוף ג'ילרה ששופרה ל-80 סמ"ק...

אך איזה ימים:lol:

• על ארבע: ALFA 156 TS + GOLF GTI MK2 8V 19E+GTV 916
    על 2 עם קליפאונים:HONDA VTR-SP2 + YAMAHA YZF-R1 5JJ + SUZUKI RGV250+R750SRAD+ducati 1098++ZX7R+ZXR750
    My pride and joy: 1989 GSXR750RK ONE OF 500-unit limited-edition homologation for World Superbike competition

•  

פורסם

תודה רבה לכם, לפי מה שהבנתי, אין לה רישיונות, אני חושב, לא סגור, זה גיסו הביא לו, עכשיו הוא רוצה לסדר אותה, הנענו אותה כמה פעמים, אבל הייתה בעיה בכבל גז, לאחר מכן הוא נקרע, עכשיו סידרנו אותו, עכשיו לא מניע, דוד שלי מכונאי, אז הוא דיי מבין בנושא, הוא אמר שהוא ישב עליה מחר, אנימקווה שיהיה טוב..

הבעיה זה הקלאץ' שלה, הוא ממש קשה....

אההה, וד"א ההילוכים שלה זה 6, כמו באופנוע רגיל הם הולכים, או שהם אחרים?

פורסם

הראשון למעלה ושאר ההילוכים למטה.

ואם תצטרכו חלקים? יש לי אחד כזה קומפלט.

סיני בעל מוסך ''מוטו-ספידי'' מנתח בכיר לקטנועים, ובכלל אלוף העולם בהכל,והכי חשוב? נורא צנוע.

שיפורים לקטנועים, קיטים,קרבורטורים, אגזוזי לחץ,וריאטורים,הצתות משופרות,רולים וקפיצי מצמד,שסתומי עלים,ועוד.....

פורסם

סבבה אחי, אם הוא יצטרך, אני אצור איתך קשר..

רגע, אתה אומר שזה הפוף מאופנוע רגיל כאילו?

הייתה לי הרגשה כזו...

כמה הילוכים יש לו?

פורסם

כן זה הפוך, ואני לא אומר , אני רושם, ואם אתה שומע קולות? תיגש להיבדק.:shock:

פורסם
כן זה הפוך, ואני לא אומר , אני רושם, ואם אתה שומע קולות? תיגש להיבדק.:shock:

מה אתה רוצה שאני אגיד?

"אז מה את רושם?"

בכל מקרה אני לא מבין אותך, תסביר לי שוב..

פורסם
מה אתה רוצה שאני אגיד?

"אז מה את רושם?"

בכל מקרה אני לא מבין אותך, תסביר לי שוב..

קטעים פה תישאר...:-D

• על ארבע: ALFA 156 TS + GOLF GTI MK2 8V 19E+GTV 916
    על 2 עם קליפאונים:HONDA VTR-SP2 + YAMAHA YZF-R1 5JJ + SUZUKI RGV250+R750SRAD+ducati 1098++ZX7R+ZXR750
    My pride and joy: 1989 GSXR750RK ONE OF 500-unit limited-edition homologation for World Superbike competition

•  

פורסם

קרע אותי הילד הזה, בחיי:roflmao: :roflmao: :roflmao: :roflmao: :roflmao:

• תוכן חדש...