Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4453 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם

ברשותי סוזוקי בלנו שנת 2000 קרוב לשנה וחצי והרכב משרת אותי נאמנה. לפני יומיים בנסיעתי חזרה מים-המלח (דרך ירושלים) בעליות שבין ים המלח לירושלים הרכב התחמם לי פעמיים ונאלצתי לעצור בצד בשתי הפעמים כאשר בפעם השנייה המחוג כמעט הגיע עד לקו האדום ובנס היה בצד באותו רגע מפרץ קטן שנכנתי אליו,כיביתי את הרכב וחכיתי בערך 20 דקות עד שהאוטו יתקרר ואז המשכתי בנסיעתי עד לנתניה ללא שום בעיות .עד אותו יום המחוג לעולם לא היה עובר את האמצע ,הרכב מטופל כמו שצריך המנוע לא אוכל שמן ויש תמיד נוזל קירור (לא מים) ברדיאטור.הרגשה שלי שאולי יש סתימה/לכלוך ברדיאטור וזה מה שגרם לזה אבל זו רק הרגשה..

אשמח לשמוע אם למשהו קרה דבר דומה ויכול יותר לכוון אותי יותר לבעיה

תודה ושבת שלום.

פורסם
שלום לכולם

ברשותי סוזוקי בלנו שנת 2000 קרוב לשנה וחצי והרכב משרת אותי נאמנה. לפני יומיים בנסיעתי חזרה מים-המלח (דרך ירושלים) בעליות שבין ים המלח לירושלים הרכב התחמם לי פעמיים ונאלצתי לעצור בצד בשתי הפעמים כאשר בפעם השנייה המחוג כמעט הגיע עד לקו האדום ובנס היה בצד באותו רגע מפרץ קטן שנכנתי אליו,כיביתי את הרכב וחכיתי בערך 20 דקות עד שהאוטו יתקרר ואז המשכתי בנסיעתי עד לנתניה ללא שום בעיות .עד אותו יום המחוג לעולם לא היה עובר את האמצע ,הרכב מטופל כמו שצריך המנוע לא אוכל שמן ויש תמיד נוזל קירור (לא מים) ברדיאטור.הרגשה שלי שאולי יש סתימה/לכלוך ברדיאטור וזה מה שגרם לזה אבל זו רק הרגשה..

אשמח לשמוע אם למשהו קרה דבר דומה ויכול יותר לכוון אותי יותר לבעיה

תודה ושבת שלום.

מתי הוחלפה משאבת מים?

פורסם

המשאבת מים הוחלפה יחד עם הטימינג עוד לפני שקניתי את הרכב ככה שזה בערך שנתיים..

ברדיאטור עד היום לא נגעתי כי לא היה לי לפני כן שום בעיה של התחממות אבל תמיד בדקתי שיש שם נוזל קירור ואם לא הייתי מוסיף,יש נוזל קירור איכותי ששמו לי במוסך מורשה של סוזוקי ,כשהיה חסר טיפה נוזל קירור הוספתי במיכל עיבוי נוזל קירור פשוט יותר שהיה אצלי בבית אבל לא חושב שזה מה שגרם לבעיה.

• ספונסר פורום
פורסם

יש תקלה בהסעת החום , משאבת מים מפורקת חלקית, טרמוסטט שלא נפתח עד הסוף, או רדיאטור סתום.

קל מאוד לאבחון עם מד טמפרטורת לייזר.

אורן

פורסם

כל מה שאורן אומר זה נכון אבל מניסיוני במקרים של התחממות רק בעליות קשות כמו מים המלח לירושלים כאשר בשאר המקומות אין בעיה אני הייתי מתחיל מדבר נורא פשוט כמו מכסה רדיאטור שלא מחזיק לחץ כמו שצריך

אן המכסה תקין עוברים לבדוק את שאר המכללים

פורסם

ואם מכסה רדיאטור אז לשים רק איכותי, ולא להתפתות לסיניים. אפשר למצא מכסים איכותיים אצל אביפרטס.

אצלי מכסה רדיאטור סיני החזיק בקושי שנתיים עד שהתפרק לגמרי וגרם להעלמות של נוזל ולהתחממות.

פורסם

לקחתי את הרכב היום לניקוי רדיאטור,מסתבר שהייתה הרבה בוצה וזה סתם כמעט חצי מהמעברים ברדיאטור ,מקווה שעכשיו הבעיה לא תחזור על עצמה

• תוכן חדש...