Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4478 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 45
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
זה תקלה בפני עצמה

זמן החימום של הרכב?

ולמה כשיש מיכל מים מלאה האוטו נוסע ו פתאום כשאני עוצר המיכל פולט מלאה מים ועדים מסוג של חור מקורי במיכל המים? הוא כאילו משחרר לחץ

פורסם

מיכל עיבוי בפולו הוא מן עיגול כזה יש למלא אותו את הקו של הfull בדר"כ זה החצי של המיכל מילוי עודף לא בריא כי זה לא משאיר מקום במידה והרדיאטור רוצה להחזיר מים למיכל עיבוי.

מעבר לכך מים בודקים על מנוע קר ולא חם

פורסם
מיכל עיבוי בפולו הוא מן עיגול כזה יש למלא אותו את הקו של הfull בדר"כ זה החצי של המיכל מילוי עודף לא בריא כי זה לא משאיר מקום במידה והרדיאטור רוצה להחזיר מים למיכל עיבוי.

מעבר לכך מים בודקים על מנוע קר ולא חם

אני ממלאה עד החצי של המיכל נוסע זמן מסויים עוצר ,הכול בעשן לבן (אדים) מלאה מים נשפכים וזהו אני ממשיך לנסוע ונשאר שמה מים אבל מדי פעם זה קורה שוב

פורסם
הבעיה נפתרה,היתה קיימת בעיה בעבר עם מיכל מים של רדיאטור , והוא היה לפעמיים מדליף מים ושכחתי מזה,

לא היה מים במיכל והמנוע התחמם ובגלל זה קרו הרעשים

השאלה שלי היא למה המד חום לא עלה?

זריקת שמן (אם קיים לא אישרת שכן) ועישון דרך נשם גל הארכובה מעידים על בעיה אחת והשפרצת נוזל קירור ממיכל העיבוי מעידים על בעיה אחרת.

מומלץ מאוד לטפל בבעיות ולא להזניח לפני שתצטרך מנוע שלם (שאולי זאת אופציה לא כל כך רעה לאור המחיר שיציעו לך לתקן את 2 הבעיות האלה).

בהצלחה.

פורסם

אתם אנשים מוזרים, כפי שאמרתי לכם הבעיה עם המים היתה קיימת מזמן כבר, אין לה קשר לראש מנוע ,קיימת אי התאמה בין הרדיאטור למיכל המים, זה לא רדיאטור מקורי ובגלל לחץ שמתקיים מיכל המים משחרר לחץ במקום שהמשהו יתפוצץ.

לא נסעתי עם הרכב כשהיתה הבעיה של הדפיקות , והשמן שטיפה יוצא מהמערכת מהצינור הזה מדי פעם זה אדים,ושאלתי את את המוסכניק והוא אמר שזה בסדר גמור.

כרגע אחריי שמלעתי מים למיכל ,הרכב נוסע מעולה !לא תחמם ולא עושה רעשים והכוך מעולה.

אתם מדברים שטיות לפעמים ומגזימים מה הקשר הראש מנוע לזה שקיים לחץ במערכת הקירור ומיכל המים משחרר לחץ?

פורסם

קנית רכב ב-2000 שקל מה ציפית?

יש לך שני תקלות קירור ושמן.

עצם זה שאתה צריך למלא מים במערכת הקירור היא בעיה כי זאת אמורה להיות מערכת סגורה.

בעיה שנייה זה המנוע ונזילה של השמן בחירה שלך להתעלם מכל התקלות ולהגיד שהרכב שמיש אבל כשאתה תתקע באמצע שום מקום עם מנוע מעשן ובלי מים אל תבוא בטענות לאף אחד.

מציע לך בחום להכנס למוסך מומחה גרמניות שיאבחן בצורה מקצועית את הבעיות ויגיד לך בדיוק מה שמיש ומה לא.

פורסם

קשר ישיר!

זה סימפטום הכי ברור שהלך ראש מנוע

הלחץ הזה במערכת הקירור מגיע מהבוכנות וניכנס למערכת הקירור.

אחרי שכבר קראתה לאנשים פה מוזרים ומדברים שטויות בו תתן את ההסבר שלך מה מקור הלחץ במערכת הקירור (ולא הסיפור שהחליפו לך רדיאטור ללא מקורי), בהצלחה...

פורסם (נערך)
קשר ישיר!

זה סימפטום הכי ברור שהלך ראש מנוע

הלחץ הזה במערכת הקירור מגיע מהבוכנות וניכנס למערכת הקירור.

אחרי שכבר קראתה לאנשים פה מוזרים ומדברים שטויות בו תתן את ההסבר שלך מה מקור הלחץ במערכת הקירור (ולא הסיפור שהחליפו לך רדיאטור ללא מקורי), בהצלחה...

הסיפור הוא פשוט מאוד , כמות המים שמגיעים לרדיאטור גדולה מכמות המים שיכולים להכנס לרדיאטור הזה .

אך בדיוק הלך לי ראש מנוע?

בפעם העשר אין לי שום נזילת שמן,וזה נבדק בצמפיונס ,זה אדי שמן .

העשן הלבן היה בגלל שנשרף שמן כשהמנוע התחמם.

עכשיו אני נוסע ברכב והכול איתו מעולה ואין שום הרגשה לכך שראש מנוע עומד ללכת הרכב עבר כולה 130 אלף.

ו הלחץ הזה קורה רק כשהמיכל מים מלאה

לחוץ מזה הצינור הקרוע שהוא רטוב קצת מבחוץ הוא עובר מחלק עליון לתחתון ומתחבר גם לפילטר אוויר ,אני הבנתי ממישהו שהסתכל שזה מחזיר שמן.

עזבו ,אני מרגיש כמו ילד בן 10 מתווכח ,אתם יותר מבינים ממני בתחום המכני זו הדעה שלי ,הבעיה מבכינתי נפטרה והרכב מתפקד כראוי מבחינתי.

תודה על העזרה ,אפשר לנעול.

עריכה אחרונה על ידי greensnow
פורסם

"

הסיפור הוא פשוט מאוד , כמות המים שמגיעים לרדיאטור גדולה מכמות המים שיכולים להכנס לרדיאטור הזה "

איך תגיע לרדיאטור כמות מים יותר גדולה ממה שהוא יכול להכיל?

אין קשר לגודל של הרדיאטור, הקשר היחיד זה שאם הוא יהיה קטן מידי הוא לא יספיק לקרר את המים בתוכו או אם הוא גדול מידי אז הוא יקרר מהר את המים שבתוכו

ובכל התהליך שולט

טרמוסטט.

אתה לא מבין דברים בסיסים ואומר שאנשים מדברים שטויות.

ו

הבעיה שלך לא נפטרה וגם לא נפתרה לפי הפרטים שסיפקתה כאן.

פורסם (נערך)
"

הסיפור הוא פשוט מאוד , כמות המים שמגיעים לרדיאטור גדולה מכמות המים שיכולים להכנס לרדיאטור הזה "

איך תגיע לרדיאטור כמות מים יותר גדולה ממה שהוא יכול להכיל?

אין קשר לגודל של הרדיאטור, הקשר היחיד זה שאם הוא יהיה קטן מידי הוא לא יספיק לקרר את המים בתוכו או אם הוא גדול מידי אז הוא יקרר מהר את המים שבתוכו

ובכל התהליך שולט

טרמוסטט.

אתה לא מבין דברים בסיסים ואומר שאנשים מדברים שטויות.

ו

הבעיה שלך לא נפטרה וגם לא נפתרה לפי הפרטים שסיפקתה כאן.

הבעיה שלי היתה שאחרי זמן מסויים הרכב דופק ונדלקת נורת שמן נדלקה.

החלפתי פילטר שמן ושמן,

הוספתי מים והרכב נוסע ולא מתחמם והכול בסדר.

הרדיאטור שמה לא מתאים לרכב או שהוא גדול הוא קטן אבל מתקיים שמה לחץ וגם זה קורה כשאני מלאה את מיכל המים ,אולי צריך להחליף טרמוסטט כי הרדיאטור גם עובד לאחר כבוי האוטו אם זה קשור.

כן אני לא מבין הרבה במכניקה יותר בחשמל.

אבל כל דבר קטן אצלכם צריך להחליף את המנוע

עריכה אחרונה על ידי greensnow
פורסם

אם אתה מבין בחשמל אז המידע שנתתה לנו הוא כמו חוק אוהם בשבילך.

זה נורמלי לגמרי שהמאוורר (לא הרדיאטור) עובד אחרי כיבוי המנוע,ככה זה ברכבים האלה.

בכל מקרה המינימום שצריך לעשות במקרה שלך זה להחליף טרמוסטט.

פורסם
אם אתה מבין בחשמל אז המידע שנתתה לנו הוא כמו חוק אוהם בשבילך.

זה נורמלי לגמרי שהמאוורר (לא הרדיאטור) עובד אחרי כיבוי המנוע,ככה זה ברכבים האלה.

בכל מקרה המינימום שצריך לעשות במקרה שלך זה להחליף טרמוסטט.

מה הקשר חוק אום לא הבנתי.

אותה בטוח שהמאוור אמור לעבוד לאחר כבוי הרכב?כי ראיתי בפולו אחרת שהוא נכבה עם כבוי הרכב

• תוכן חדש...