Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4478 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 45
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אם הבעייה היא חוסר שימון יש סיכוי שכבר הלך המנוע וצריך מנוע מפירוק או שיפוץ למנוע.

סלח לי אבל אתה לא יודע מה אתה עושה, ולדעתי אתה רק תגרום לנזק. קח את האוטו למוסך.

:turn-l:מכונאי וחשמלאי אופנועים מוסמך :turn-l:

פורסם
אם הבעייה היא חוסר שימון יש סיכוי שכבר הלך המנוע וצריך מנוע מפירוק או שיפוץ למנוע.

סלח לי אבל אתה לא יודע מה אתה עושה, ולדעתי אתה רק תגרום לנזק. קח את האוטו למוסך.

אני יודע מה אני עושה , עובדה שלפני שאני עושה משהו אני פותח אשכול ושאול גם .

מה משמעות המילה חוסר שימון?

אני לא חושב שהלך המנוע וצריך להחליף הכול

כי היא נסעה מעולה פתאום בפתאומיות זה התחיל עם הרעש.

ובנוסף לכך זה קרה יום לאחר שהוספתי תוסף דלק שמנקה מערכת דלק

פורסם

חוסר שימון זאת אומרת שלא היה סיכוך בין חלקי המנוע שצריכים את השמן בעיקבות חוסר שמן או בעייה של לחץ שמן. חוסר שימון גם יכול לגרום להרס פיתאומי ולא מחייב שההרס יגיע בהדרגה.

פורסם (נערך)
האם קיימת שרשרת טיימינג ברכב או רצוע? בדר'כ המותחנים עובדים על לחץ שמן. ברגע שנופל הלחץ השרשרת לא מתוחה וזה יוצר רעש.

כן כן ! יש רעש שהיה מזמן כבר מוזר אמרו לי שזה טיימינג זה סוג של "ווממממ" וזה תמידי

לא יודע אם זה רצוע או שרשרת אבל יש רעש שהיא תמיד עושה מוסכניק אחד אחר שצריך לכוון תיימינג

יכול להיות שנפל הלחץ בגלל שהפילטר שמן בעבר היה סתום וזה פגע במשאבת השמן , ועכשיו נפל הלחץ שמן ובגלל זה המנוע מתחמם ומתחילים רעשים של דפיקות?

עריכה אחרונה על ידי greensnow
פורסם

הבעיה נפתרה,היתה קיימת בעיה בעבר עם מיכל מים של רדיאטור , והוא היה לפעמיים מדליף מים ושכחתי מזה,

לא היה מים במיכל והמנוע התחמם ובגלל זה קרו הרעשים

השאלה שלי היא למה המד חום לא עלה?

פורסם
יש מצב שאולי ביטלו את התרמוסטס,מה זאת אומרת לא עלה? בדר"כ על כמה הוא עומד?

לאחר שהרכב מתחמם הוא עומד בחצי כמו כל רכב רגיל.

פורסם
כמה זמן לוקח לו להגיע למצב של חצי?

דיי הרבה , לא כמו כל רכב רגיל .

החליפו לרכב הזה רדיאטור בעבר , והתקינו אותו ברמה נמוכה הוא מחזיק עם אזיקונים.

וגם לאחר כיבוי הרכב הוא ממשיך לעבוד זמן מסויים

ואם ממלאים מיכל מים מלאה אז לאחר זמן מסויים המיכל מים משחרר אדים בגלל לחץ שנוצר במערכת

• תוכן חדש...