Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4478 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב,

ברשותי פולסווגאן פולו 98 קלאסיק שעברה 130 ק"מ .

לפני מספר ימים נסעתי עליה טווח זמן מסויים ופתאום התחלתי שמעתי רעש מוזר, חשבתי שזה האגזוז

לאחר מכן שמעתי את הרעש שוב חשבתי שמדובר ברימונים ולאחר מכן שמעתי את הרעש הזה ונדלקה נורת שמן ונכבה

ישר חיפשתי מקום חניה ובדרך זה שוב קרה ושוב נדלקה נורת שמן

חנייתי את הרכב , פתחתי מכסה מנוע וראיתי עשן מי המנוע עצמו

הבנתי שמודבר בשמן החלפתי את הפילטר שמן ואת השמן

אך הבעיה עדיין קיימת

בנוסף לכך יש צינור שמחובר למנוע ולפילטר אוויר שהוא חלקית נקרע ודולף ממנו שמן.

רציתי לדעת אם מישהו יודע אולי מה אני צריך לעשות?

תודה מראש והנה כמה תמונות של הצינורות

1966262_542146229217952_1595930807_o.jpg?oh=c2bdb643321a8bcd86fe14a0bef5e0af&oe=533A268F&__gda__=1396331321_c8626c5880dce15a625d30191e37c6311966262_542146312551277_739848246_o.jpg?oh=08f798dcd24776fec7cd935952cf002e&oe=533A11BA&__gda__=1396318871_4e796d36b09d62e6dd7c10b2030e2a79

1396773_542146365884605_418311016_o.jpg?oh=a0eaba100a1d08ffb22def51a3df109a&oe=533A2C46&__gda__=1396312107_6e5e158b18fe2ad5627ab28850b17541

• תגובות 45
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
קודם כל לפני הכל בדוק מיפלס שמן מנוע תראה שהוא תקין.

תוכל בבקשה להסביר לי מה הכוונה שלך?

אך ניתן לבדוק זאת?

פורסם

המדיד הצהוב שניראה בתמונה הראשונה. זהו מדיד שמן המנוע. בדוק שלא חסר בו שמן לפי הסימונים שקיימים עליו. את הבדיקה תעשה שהמנוע קר. מעולם לא בדקת שמן מנוע?

פורסם
המדיד הצהוב שניראה בתמונה הראשונה. זהו מדיד שמן המנוע. בדוק שלא חסר בו שמן לפי הסימונים שקיימים עליו. את הבדיקה תעשה שהמנוע קר. מעולם לא בדקת שמן מנוע?

ברור שבדקתי שמן מנוע, פשוט קראת לתהליך הזה טיפה שונה אז לא הצלחתי להבין במה מדובר .

החלפתי פילטר שמן והוספתי שמן היום אך בכל זאת קיימת הבעיה מחר אחליף את השמן לגמרי .

פורסם
השאלה הנישאלת היא האם בעת זיהוי הבעייה בדקת שמן מנוע והיה חוסר כל שהוא? ופילטר שמן לא מחליפים בלי להחליף שמן.

באת זיהוי הבעיה היה שמן ,קצת פחות מחצי.

והחלפתי את הפילטר שמן ונתקעתי בלי בוקסה 19..

פורסם
חשבת לקפוץ למוסך?

בכדי לקפוץ למוסך אני יצטרך להזמין גרר כי אני מפחד לנסוע ככה, אני חושב שהרעש הזה נובע מי הבוכנות כאילו הן מרביצות אחת לשניה ,

וגם אני לא יודע מה יהיה מחיר הבדיקה ואת הרכב קניתי באלפיים שקל .

אני כרגע רוצה לנסות לטפל ברכב בעצמי.

פורסם
ייתכן והמנוע סבל מחוסר שימון וזה כבר מאוחר מידי. יש ממב שאתה מקליט את הרעש ומעלה פה?

אבל גם אני חושב שזו הבעיה ,זה התחיל בפתאומיות אך יש זוג צינורות מחוברים שמתחברים למנוע ולפילטר אוויר , אחד נקרע בחלק עליון ואחד בחלק התחתון .

דולף מהם ממש טיפה שמן ,אולי אתה יודע מה התפקיד של הצינורות האלה?ומה הסיבה שהם נקרעו?

גם אני חושב שקיימת בעיה שלא מגיע שמן למנוע ואז יש חיכוך גבוהה והבוכנות עושות רעש ועולה החום

אני ינסה היום עוד כמה דברים לעשות וכן אני יעשה סיבוב ברגע שיתחיל הרעש אני יקליט.

פורסם (נערך)

התפקיד של הצינור הוא אוורור בית גל הארכובה.

אדיי וטיפות שמן נזרקים לתיבת האוויר על מנת להפחית את אפקט הייבוש של רגליי שסתומי היניקה מהדלק.

אי בניית לחץ שמן במנוע הורסת עוד מספר דברים חוץ מ"בוכנות" והרעש יכול לנבוע משלל חלקים.

קריעת צינור - אם בעת הסרת הצינור מתגלה פליטה גבוהה של גלי לחץ ו\או שמן מדובר בגזים חודרים את טבעות הדחיסה באחד הציל' ומנפחים את בית גל הארכובה.

לחליפין יכול להיות שהוא התייבש.

עריכה אחרונה על ידי tribel
פורסם (נערך)
התפקיד של הצינור הוא אוורור בית גל הארכובה.

אדיי וטיפות שמן נזרקים לתיבת האוויר על מנת להפחית את אפקט הייבוש של רגליי שסתומי היניקה מהדלק.

אי בניית לחץ שמן במנוע הורסת עוד מספר דברים חוץ מ"בוכנות" והרעש יכול לנבוע משלל חלקים.

קריעת צינור - אם בעת הסרת הצינור מתגלה פליטה גבוהה של גלי לחץ ו\או שמן מדובר בגזים חודרים את טבעות הדחיסה באחד הציל' ומנפחים את בית גל הארכובה.

לחליפין יכול להיות שהוא התייבש.

הסיבה שהצינור נקרע היא לחץ?

יש בעיה באחד הצילינדרים?

לאחר נסיעה הצינורות האלה נורא חמים .

יכול להיות שהצינורות הקרועים זה מקור הבעיה?

הצינור הזה מתחבר למערכת השמן למטה

עריכה אחרונה על ידי greensnow
פורסם (נערך)

רשמתי -

אם בעת הסרת הצינור מתגלה פליטה גבוהה של גלי לחץ ו\או שמן מדובר בגזים שחודרים את טבעות הדחיסה באחד הציל' ומנפחים את בית גל הארכובה.

צינורות חמים - בתמונה נראה שהחלק שמתחבר לאגן שמן עשוי מברז,טבעי שיהיה חם.

החלק העליון עשוי גומי ואם שם חם מאוד הדבר מעיד על שמן שניתז עליו מה שמחזיר אותי לציטוט "פליטת שמן מהצינור".

במצב הזה ניגשים למוסך ומבצעים בדיקת דחיסה ואחריה משאירים את המנוע לשיפוץ או שלא (תלוי בך).

עריכה אחרונה על ידי tribel
פורסם
רשמתי - צינורות חמים - בתמונה נראה שהחלק שמתחבר לאגן שמן עשוי מברז,טבעי שיהיה חם.

החלק העליון עשוי גומי ואם שם חם מאוד הדבר מעיד על שמן שניתז עליו מה שמחזיר אותי לציטוט "פליטת שמן מהצינור".

במצב הזה ניגשים למוסך ומבצעים בדיקת דחיסה ואחריה משאירים את המנוע לשיפוץ או שלא (תלוי בך).

יכול להיות שזאת הסיבה לכך שלאחר טווח זמן מסויים של נסיעה המנוע עושה רעש מוזר של דפיקות ונדלקת נורת שמן ויוצא עשן מפקק המנוע ומי הצינור הזה?

• תוכן חדש...