Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4465 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הרכב שנת 2008 וכניראה שהבעלים הקודמים לא ממש אהב לשטוף את האוטו (וזה בלשון המעטה).

מבפנים דיי הברקתי את הרכב לבד.

מבחוץ גם אחריון ניקיון נשארו המון כתמים וסימנים שלא ירדו ואני יודע שירדו בטיפול הנכון.

תכננתי להתעקב עם זה עוד, אבל שלשום הורדתי מאחורה מדבקה שהייתה על הרכב ולאחר מכן ניקיתי את האיזור עם סבון והמטאטא הרגיל שאני שוטף איתו את האוטו, לצערי הרב המטאטא השאיר מלא סימנים של שריטות וכל החלק הזה של הרכב איבד מהברק של הצבע אז כבר החלטתי לעשות טיפול מקיף.

אני לא מבין בזה ולא יודע מה ההבדל בין פוליש לווקס או מה מהם אני צריך.

לכן אני שואל אותכם מה אני צריך?

ואיפה באיזור הצפון אתם מכירים מישהו שמתעסק בזה ועושה עבודה טובה במחיר שפוי?

תודה.

פורסם

אני לא יודעת איזה נזק עשית, תמונות יעזרו.

באופן כללי, אם אתה שוטף עם מטאטא ומתכוון להמשיך לשטוף עם מטאטא, לעשות פוליש נראה לי קצת חסר טעם.

Mini Cooper S R56 - לכיף

פורסם

מן הסתם אני לא אמשיך לשטוף עם מטאטא.

אולי הצבע הספציפי של הרכב הזה לא "הולך" טוב עם מטאטא, או אולי כי שפשפתי חזק מידי כדי להוריד את כל הכתמים של הדבק.

לא ניראה לי שיראו את זה בתמונות אני אנסה לצלם.

אנשים שראו אמרו לי שפוליש ווקס יעזור.

אני רק לא יודע מה ההבדל ביניהם ואיפה עושים.

פורסם

אני מתנצל שאני לא עונה על השאלה שלך משום שזאת לא הבעיה הראשונה שצריך לדאוג לה,

אני מציע שקודם כל תלמד לשטוף את הרכב בצורה נכונה,זהו מדריך חדש ועדכני שיעזור לך ללמוד :מדריך שטיפה

לאחר שתלמד לשטוף ולתחזק את צבע הרכב כראוי, תוכל להתעניין(כפי שעשית כבר בשרשור אחר) ולבקר אצל בעל מקצוע שיחזיר את הצבע למצב טוב.

.When a man opens a car-door for his wife, it's either a new car or a new wife

טבלאות השוואה לפולישים,פדים ועוד.

פורסם

אף צבע לא הולך טוב עם מטאטא!!!

פוליש מוריד שכבה דקה של הלכה, ככה הוא מעלים שריטות קטנות ושיטחיות על הצבע.

וקס נותן שכבת הגנה לצבע מפני קרני השמש וכמובן מוסיף ברק.

המלצה למקום, כמו שראית בשרשור הסמוך, סטס מ"קר ווש". (לאוטו שבסמלון שלי עשה עבודה מדהימה).

Mini Cooper S R56 - לכיף

פורסם

תודה על המידע.

בכל מקרה אבל זה משהו שאני אצטרך לעשות אחרי הטיפול החיצוני כדי לשמור על הצבע.

פורסם

אני לא מנסה להטיף, אבל לשטוף רכב זה לא כמו לשטוף כלים במטבח. אתה חייב לנקוט בעדינות מסוימת ולהשתמש באביזרים מסוימים שמתאימים לשטיפת רכב אחרת התוצאה היא נזק....היו עוד מקרים קשים יותר שמישהו שפשף את מכסה המנוע עם סקוטש.

If you can't see the bright side of life, just polish the dull side

פורסם
אף צבע לא הולך טוב עם מטאטא!!!

פוליש מוריד שכבה דקה של הלכה, ככה הוא מעלים שריטות קטנות ושיטחיות על הצבע.

וקס נותן שכבת הגנה לצבע מפני קרני השמש וכמובן מוסיף ברק.

המלצה למקום, כמו שראית בשרשור הסמוך, סטס מ"קר ווש". (לאוטו שבסמלון שלי עשה עבודה מדהימה).

אז אני צריך קודם לעשות פוליש לאוטו ואחר כך ווקס, נכון?

פורסם

קודם כל, תלמד את הנושא יותר לעומק.

הפורום מלא במידע על כל נושא השטיפה. שיטות, חומרים, מגבות, הוראות כביסה למגבות וכו'. תפנה לך קצת זמן, תשתמש בשורת החיפוש ותהנה.

תראה שאתה מבין את הנושא, אולי אפילו תנסה פעם פעמיים לשטוף את הרכב כמו שצריך עוד במצבו הנוכחי (את המטאטא זרוק לפח כבר היום).

אחרי זה תפנה לבעל מקצוע, הוא באותו מעמד יעשה גם את הפוליש וגם יישם הגנה (אוטם\ווקס או שניהם).

ככה שכאשר האוטו יחזור אלייך מבריק ויפה, יהיו לך את כל הכלים והחומרים לשמור עליו כמו שצריך לאורך זמן.

אני לא יודעת מה התקציב שלך מאפשר לך, אבל אל תדאג, יש אפשרות להרכיב סל מוצרים מעולים שיספיקו לך לתקופה מאוד ארוכה גם ב200 ש"ח.

Mini Cooper S R56 - לכיף

פורסם

תודה רבה לכולם על התגובות, למרות שקצת קטלתם אותי, קצת סבלנות אני חדש בזה.

בכל אופן מכיוון שלצערי אין לי עודף זמן אז שיטת שני הדליים הכי מתאימה לי.

לפעם ראשונה אני יקח את הרכב למישהו מקצועי שעושה פוליש ווקס, בהמשך אולי אני אעשה את זה לבד.

פורסם

אף אחד לא קוטל אותך. באמת שכולם פה רק מנסים לעזור. קשה להעביר טון דיבור בכתיבה ולכן אולי זה נשמע לך כמו "קטילה" אבל באמת שכל התגובות פה באות לעזור. במקרה אני גם מכיר את המגיבים פה באופן אישי ויודע שכמות הידע שלהם היא מטורפת. תקשיב למה שאומרים לך. באמת באמת שרק רוצים לעזור.

ההמלצה שנתנו לך לגבי שטיפה נכונה היא מעולה. המצב של הצבע נובע ממספר גורמים, לדעתי העיקרי שביניהם הוא הזנחה, ומיד אחריו זה שטיפה לא נכונה.

אז מובן שאתה לא הולך להזניח (כך לפי ההודעות שלך) אז כבר פתרנו בעיה אחת, ועכשיו כדאי לטפל בבעיה השנייה, שהיא צורת השטיפה.

שיטת שני בדליים היא מעולה, כמובן שתמיד עדיף מקום שיש בו נגישות לנקודת מים עם צינור, זה פשוט מקל את העבודה.

אחרי שתבין איך שוטפים נכון, תדע בעצם איך לשמור על הצבע של הרכב במצב טוב, ואז כדאי לך לגשת לבעל מקצוע על מנת שיחזיר לך הצבע למצב טוב.

קיבלת כבר המלצה על סטס מקאר-ווש, אין מה להוסיף.

שוב, אף אחד לא בא לקטול אותך, באים רק לעזור. השאלה אם באת לכאן בשביל שאנשים יגידו לך שמה שאתה עושה זה נכון למרות שזה לא, או שבאת באמת בשביל ללמוד ולהקשיב לאנשים בעלי ניסיון רב משלך. ההחלטה בידיך.

בהצלחה.

A good drive is measured with G's, not KMH

Always go sideways

פורסם

קיבלת כבר המלצה על סטס מקאר-ווש, אין מה להוסיף.

קצת פרטים ביג'ו :) (אחת בלילה,אין לי כח לחפש ;))

GTI

I'm not insane,My mother had me tested

סאאמק כולכם.

:lol:

• תוכן חדש...