Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שיפוץ לאדה LADA 2106

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3905 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לא חושב שאי פעם רשמתי בפורום אספנות,אבל זה שיפוץ מדהים. רמת הדיוק בפרטים הכי קטנים,זה מה שתפס את עיני. הבד של הגג,ממש וינטג' והריפודים,הכל משתלב יפה וסולידי.

כל הכבוד לפותח השרשור,זה שיפוץ ברמה גבוהה מאוד.

Peugeot 208GTI 2017 and Hyundai Tucson 1.6T 2019. 😀

Hyundai Tucson 2.0L Open sky 2016-2019- Sold Hyundai Elantra 2006 2.0L 2006-2016-Sold, Peugeot 206XS 2015-2021 Sold

• תגובות 62
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

למי שלא יודע לרכבים האלו יש רייטינג אדיר ברחבי הרשת ויש אלפיי סרטונים ביוטיוב מדהים מה עושים מהם ברחבי מזרח אירופה,שיפוץ מדהים וכל הכבוד לך.

seat malaga 1.2 1986

fiat 131 1.3 1982

• אחראי פורום
פורסם

עבודה מצויינת ופרוייקט ייחודי, כל הכבוד!

אהבתי מאוד את הצבעים, בפנים בחוץ.

עברנו את פתח תקווה, נעבור גם את זה.

פורסם

כל הכבוד על השיפוץ המדהים שעשית וזופורז'ץ שעשית לו עלייה ארצה.

זפורוז'ץ אדומה, בדיוק כזאת הייתה לנו אי שם בחיים אחרים, רק שאצלך משום מה הפגושים של 968A כי ל968M היו פלסטיקים בפינות.

הרמת מספר פרויקטים שכניראה אף אחד אחר לא עשה לפניך: לייבא זפורוז'ץ ולשפץ ז'יגולי.

עכשיו לדיאורמה רק חסר מרצדס מתחילת שנות ה90, או אולי מוסקויץ' או וולגה. אתה יודע שקיימת וולגה עם מנוע V8 וגיר אוטומט - זה היה דגם מיוחד ל-ק.ג.ב.

אץה שומר על הרכביפ מתחת לשמיים פתוחים או יש לך גראז'? שם לפחות כיסוי?

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם
שיפוץ ממש מדהים, כל הכבוד,

יש לי זוג בולמים אחוריים חדשים באריזה של גבריאל שכתוב עליהם גיגולי, עכשיו אני מבין לאיזה רכב הם שייכים,

אם אתה מעוניין בהם צור איתי קשר 0526260022.

היי,

תודה רבה על ההצעה אבל שמתי על הרכב 4 בולמים חדשים ויש לי עוד ספייר במחסן כך שלא נראה לי שאני אצטרך אותם.

בכל מקרה תודה!

Subaru Impreza GT 99, Zaporozhets ZAZ 968M 82, Lada VAZ 2106 90

פורסם
כל הכבוד על השיפוץ המדהים שעשית וזופורז'ץ שעשית לו עלייה ארצה.

זפורוז'ץ אדומה, בדיוק כזאת הייתה לנו אי שם בחיים אחרים, רק שאצלך משום מה הפגושים של 968A כי ל968M היו פלסטיקים בפינות.

הרמת מספר פרויקטים שכניראה אף אחד אחר לא עשה לפניך: לייבא זפורוז'ץ ולשפץ ז'יגולי.

עכשיו לדיאורמה רק חסר מרצדס מתחילת שנות ה90, או אולי מוסקויץ' או וולגה. אתה יודע שקיימת וולגה עם מנוע V8 וגיר אוטומט - זה היה דגם מיוחד ל-ק.ג.ב.

אץה שומר על הרכביפ מתחת לשמיים פתוחים או יש לך גראז'? שם לפחות כיסוי?

כרגע אני לא מתכנן פרוייקט נוסף בגלל בעיה שאני בטוח מוכרת פה לכולם...איפה לאחסן אותם?

הזפורוזץ' מאוחסן בחנייה תת קרקעית ומכוסה בכיסוי. הלאדה כרגע חונה תחת כיפת השמיים כי אנחנו נוסעים בה לפחות שלוש פעמים בשבוע. בעוד חודשיים בערך אני אקבל איזה חנייה תת קרקעית ואז אעביר אותה לשם.

פורסם

ושוב תודה רבה לכולם על התגובות!! מאד נעים לי שאהבתם את התוצאה

פורסם

WOW, פשוט תענוג לעיניים! תתחדש וסע בדרכים טובות.

זה כמו שחסידה תבלע צפרדע, תכניס אחרי זה את המקור שלה לת$ת ולצפרדע תיהיה סירקולצייה, כך החסידה לא תיהיה רעבה לעולם.
פורסם

איזה יופי של שיפוץ, הרכב נראה כמו חדש.

הרכבם האלו די נעלמו בעשור האחרון וזה כיף לראות שיש מי שמעריך אותם. האם יש דמיון מכאני לפיאט 125?

אני זוכר סיפורים ששמעתי על כושר ההעמסה העצום שיש לרכבים האלו ועל האמינות הטובה יחסית לרכבים רוסיים אחרים.

פורסם
איזה יופי של שיפוץ, הרכב נראה כמו חדש.

הרכבם האלו די נעלמו בעשור האחרון וזה כיף לראות שיש מי שמעריך אותם. האם יש דמיון מכאני לפיאט 125?

אני זוכר סיפורים ששמעתי על כושר ההעמסה העצום שיש לרכבים האלו ועל האמינות הטובה יחסית לרכבים רוסיים אחרים.

כן את הדגם הזה הרוסים בזמנו לקחו מהפיאט 125 לגבי כושר העמסה אני לא יודע...לא ניסיתי :)

• תוכן חדש...