Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4466 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן,

הסיפור הוא כזה:

יש לי כרגע שנתיים אחרונות לפניי שאני טובע לעולם ה-1.6 אוטומט (רכב עבודה, ילדים וכו').

אני מעוניין להשקיע סביבות ה100 אלף ש"ח, ברכב שחורט על דגלו הנאה מנהיגה.

דרישות נוספות:

1)נוחות- הרבה נסיעות ארוכות +אני 1.90 ס"מ.

2)אמינות-שנתיים אומנם רכב ספורט, לכן אני משקיע יחסית הרבה כסף בקנייה (כמובן שהכל יחסי). לא יהיה לי הרבה זמן לבלות במוסכים.

3)הסעיף השלישי הוא בפער גדול אחרי שני הסעיפים שלעיל, אבל חשוב לזכור שאני צריך למכור את הרכב עוד שנתיים (סחירות, נפילת ערך וכו').

נתונים נוספים:

• הרבה נסיעות לבד, יכול להסתדר עם רודסטר.
  • ישנה גמישות בשביל דברים מעניינים למעלה וכמובן למטה.
  • נסעתי במיאטה NC2 ומאד אהבתי, אני מאד הייתי שמח להנאה אחורית. הבעיה היא שקשה מאד למצא רכב שמור (מחפש כבר תקופה).
  • שירוקו- לא התחברתי (ונסעתי עליה הרבה). לא רוצה להיכנס לרשמים מהרכב, אבל לא נותן הנאה טהורה מנהיגה בעיניי.
  • חבר המליץ על פוקוס 1.6 אקובוסט ( השאלה אם זו ההנאה הכי טובה לכסף? )
  • חשוב לי נורא גיר רגיל. לא מתחבר לפיתוחים האחרונים.
  • בעל ניסיון בנהיגה ספורטיבית ועם הנאה אחורית.

אשמח ממש לעצות ורעיונות מחוץ לקופסא, או אפילו לעצות להישאר בתוך הקופסא (מיאטה?)

תודה מראש,

לירון

• תגובות 44
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

1. מיאטה היא אופציה נהדרת.

2. בימרים הם גם אפשרות טובה (אחזקה יקרה יותר, אין אפס). בהנחה ותמצא משהו ידני (סדאן, קופה, רודסטר)אז הייתי שוקל בכובד ראש. לעניין המימדים - הרכב מתאים לאנשים גבוהים (לפחות שלי).

3. מה עם איזה נינג'ה יפנית? ההנאה לא באה על חשבון השימושיות, אבל תעלה לך באחזקה השוטפת.

M-TECH E46

פורסם

הנינג׳ות להבנתי דורשות תחזוקה ברמה גבוהה מאד ( אני שומר ברמה מאד גבוהה על רכביי אבל פה מהבנתי הסיפור מעט שונה).

שכחתי לציין שהנאה מנהיגה מבחינתי אינה האצה בקו ישר. מהירות זה לא משהו שמעניין אותי ברכב( נהגתי הרבה בקופרה 2010 עם ניהול והיא לא ״עשתה לי את זה״).

פורסם

אני ברשותך רק אניח את זה כאן ואלך, סליחה שהפרעתי :wink:

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?520664-%D7%9C%D7%9E%D7%9B%D7%99%D7%A8%D7%94-%D7%9E%D7%92%D7%90%D7%9F-RS-225

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

המגאן אופציה מצויינת.

אישית הייתי מעדיף מיאטה, ואם אתה אומר שאין לך בעיה עם רודסטרים אז תשקיע בחיפוש ותמצא אחת שמורה.

Bayerische Motoren Werke

Abarth 595

פורסם

לא ציינת אם התקציב הוא הרף המקסימאלי, אם כן אז מיאטה ללא ספק מהנה מאוד (ואפילו יותר אם היא משופרת לפחות מתלים), עלויות האחזקה שלה הן נמוכות מאוד, אמינות מופלאה ובתקופה האחרונה גם נסחרות מאוד, במיוחד אם תמצא משהו שמור שיבלוט מהשאר (יש הרבה מיאטות מוזנחות אי שם).

אם אין לך בעיה לשלם מעט יותר על אחזקה טיפולים ועדיין רוצה רודסאטר הייתי מחפש Z4 3.0 ידנית, רכב כייפי מאוד אך יעלה יותר מהמיאטה גם באחזקה.

עוד אופציה היא אחת ממהוט האצ שצצו בשנים האחרונות, נכון הנעה קידמית, אבל כייפיות בדרך שלהם RS CUP, OPC, או GTI יכנסו בתקציב ויגרמו לך לחייך.

בהצלחה :-)

פורסם

האמת שראיתי את המגאן והתלבטתי הרבה עד כמה היא מהנה לנהיגה ועד כמה היא אמינה.

שתי שאלות שאם אסע לבדוק את הרכב, קשה יהיה לי לקבל תשובה עליהן.

פורסם

לגביי התקציב, ישנה התגמשות למעלה בשביל משהו ממש מעניין.

מה שכן, חשוב לי שבעוד שנתיים ( וברור לי שאי אפשר לדעת מה יהיה), לא אפסיד 40 אלף שקל רק מירידת ערך.

פורסם

הפוקוס 1.6 טורבו זה בדיוק הרכב בשבילך,הוא מהנה מאד,שלדה נהדרת,מנוע חזק למדי,הרכב מאד נוח,ואמין.

עפ הדרישות שלך,לדעתי זה הרכב המושלם בשבילך,ואחלה רכב בפני עצמו.

פורסם

אם אתה לא רוצה להפסיד 40 אלף בשנתיים, שזה אומר 20 בשנה, אתה צריך לקנות רכב שכבר ספג את הירידה המשמעותית בחייו ושלא יהיה יותר מדי ישן שהכסף ילך על חוסר אמינות. ב90-100 מהנה לנהיגה, הדבר היחיד שקופץ לי זה מיאטה 2007-2008 מאמין שאם תשיג אחת במחיר טוב, תשמור ותטפל בה כמו שצריך, עוד שנתיים שתמכור לא תפסיד יותר מדי ובשנתיים האלה לא תפסיק לחייך :-) לא חושב שיש היום רכב ביחס של fun לשקל פלוס אמינות טוב יותר מהמיאטה .

פורסם

מסתובבת כאן סובארו B4 R3 שנת 2006 למכירה בפורום אם אני זוכר נכון - לא אופציה?

יש כאן יגוואר STYPE שנת 2001 למכירה ב30K שקלים (נשאר לך ים ספייר לתחזוקה ודלק) - לא אופציה מעניינת?

אמנם לא גיר ידני אבל אתה תוכל להמשיך עם שני הרכבים האלה לתוך משפחתיות מלאה ומבלי להשתעמם.

נקודה למחשבה.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

אז ככה - לגביי הB4 3.0 R באמת שזה אחלה רכב ויצא לי גם בו לנהוג הרבה. אבל זה לא מה שאני מחפש.

לגביי היגואר- כמו שאמרתי, אני נוסע הרבה לבד וחשובה לי מאד האמינות. יוקרתית בת 12 לא עונה לצערי להגדרות הללו.

לגביי הבימרים, חלוק בדעותיי. אומנם לא נהגתי בחיי בבימר, אבל התדמית בארץ + נדירות האקזמפלרים השמורים גורמים לי לרתיעה מסוימת. מה גם שלא נתקלתי עדיין ברכב ידני שמור באמת.

נשארנו לפי מה שאני מבין עם :

• פוקוס- עד כמה מהנה לנהיגה (אל מול המיאטה נניח)?
  • מגאן- אותה שאלה לגביי הפוקוס בתוספת שאלת האמינות?
  • מיאטה NC- ממשיך לחפש.

אשמח לעוד הערות / הארות.

לירון

פורסם
אגב, לא יודע אם זה קשור (לא יצא לי לנהוג) אבל מה לגביי אלפא רומאו (GT, ג'ולייטה, מיטו) הונדה CRZ (מהנה בכלל?)

הוצאת לי את המילים מהמקלדת.. יצא לי לנהוג עליהן מאוד ממליץ על המיטו או הג'ולייטה. מה גם שבשנתונים 2010/11 אני די בטוח

שהן בתקציב שלך...שווה בדיקה

• תוכן חדש...