Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4466 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 44
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אין תתחדש בלי תמונות :onfire:

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם
עכשיו כבר אפשר לחשוף.

רכשתי היום NC 2010 במצב מדהים!!!! (טפו חמסה חמסה שום שום בצל דבש).

בשביל הזדמנות כזו היה שווה להתאמץ. החיוך לא יורד מהפנים.

לבורים שבינינו.. מה זה NC ?!

Mazda 3 2.0 SPIRIT

פורסם

אני גם חושב שעשית בחירה נבונה.

אני בטוח שתהנה ממנה מאוד.

תתחדש.

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

• אחראי פורום
פורסם

תתחדש לירון!

בחירה מצויינת שהייתי עושה בעצמי אם לא שני הקטנים שלי.

עברנו את פתח תקווה, נעבור גם את זה.

פורסם

שמעתי את החיוך בקול שלך כשהתקשרת לבשר לי, תתחדש ותתחיל להתרגש! עשית בחירה מצויינת!

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

פורסם

מעבר למראה של המיאטה, האם הייתה לך עוד העדפה לרכב הזה על פני השאר?

תתחדש! מחכה לתמונות

נדמה לי אתה יכול להביא אותו עם 172 כ"ס, וזה יותר ממה שאתה מבקש ב 22 כ"ס, אז אל תלחץ עד הסוף.
פורסם

אז ככה, הבחירה במיאטה הייתה הכי טבעית והכי נכונה מבחינתי.

בדקתי הרבה רכבים ולכל אחד היה חסר משהו מהותי מבחינתי. המיאטה על אף חסרונותיה הברורים( מקום, גג רך וירידת ערך) נתנה את התמורה הכי מלאה לנושא של הנאה מנהיגה.

• תוכן חדש...