Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4468 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

Gotya

שעון ב 50.000 אשח לבחור בן 19 .סחטין . על מה מה נוהג?

עריכה אחרונה על ידי koka

...Our necessities are few but our wants are endless

• תגובות 143
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

לחבר פורום "GotYA" שעונד Hublot Big BAng. אנחנו פורום רכב אחרי הכל אז מעניין אותי במה הוא נוהג אם זה מה שהוא עונד.

...Our necessities are few but our wants are endless

פורסם

Rado centrix למעט במקרים שבהם בא לי לענוד משהו פשוט יותר ואז Swatch שאין לי מושג מה הדגם שלו, אשר נרכש לפני כ20 שנה בבלגיה.

פורסם
לבר מיצווה קיבלתי דוקסה שהיה של אבא שלי, לצערי הרב, אין לי מושג כיום איפה השעון.

ומה שאני הכי אוהב וגאה בו, הDOXA שהיה שייך לאבא של סבתא רבא שלי, הערכה שלי שהוא משנות ה30-40 אי אפשר לדעת בוודאות, נטען מכנית ועובד כמו חדש , הולך איתו רק באירועים :

[ATTACH=CONFIG]373168[/ATTACH]

[ATTACH=CONFIG]373169[/ATTACH]

ככה בדיוק נראה השעון שהיה לי, רק ששלי היה כסוף ועם רצועת צמיד קפיצי שכבר בגיל 13 היה תולש ביסודיות כל שערה על היד.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

Casio edifice ef-551 עם רקע שחור

1170567_110613132652_551_tn.jpg

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם
casio מחזיק לנצח (רק להחליף רצועה פעם בכמה שנים)[ATTACH=CONFIG]373147[/ATTACH]

לזה התכוונתי, ירחמיאל (קצת קשה לשלוף צילומים וקישורים מהטלפון)

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

• תוכן חדש...