Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4467 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לבר מיצווה קיבלתי דוקסה שהיה של אבא שלי, לצערי הרב, אין לי מושג כיום איפה השעון.

כבר כ 20 שנים מסתובב עם אומגה דה ויל כסוף עם רצועת עור חומה, מאחר והעבודה שלי מאלצת אותי להוריד ולשים בחזרה את השעון מספר פעמים ביום (כל פעם שמתעסק עם מים) לפני כמה שנים הורדתי אותו כלל וחי עם השעון בנייד כך שיוצא שהאומגה יוצא מהארון רק לארועים מיוחדים.

48103002_c.JPG

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

• תגובות 143
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

TAG Carrera Calibre 16:

carrera.png

שם אותו רק בימים שבהם אני אוסף צ'קים מלקוחות, ביתר הזמן הוא באחסנה.

למכירה פנסים קדמיים מקוריים חדשים לGTI MKV

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

Rashid bin Saeed Al Maktoum

פורסם

בדרך כלל ביום יום אני ללא שעון אבל מתי שיוצא לי אני שם את השעון הזה.

casio edifice ef305spd_20100727165205_b.jpg

*pontiac tempest 1992 V6 3.1 liter

Pontiac - we are driving excitement

פורסם
אם הטלפון בכיס או בתיק,זה נוח.

כשהחלטתי לפני 8-9 שנים להוריד את השעון, ממש הרגשתי שהשתחררתי ממשהו מעיק.

משהו שמפריע לך לעבוד במקומות צפופים, משהו שמפריע לרחוץ ידיים, צריך להזהר עליו וכו'

אני לא מכיר הרבה גברים שהולכים עם סלולרי בתיק (נשים כן), יש גם שעון באוטו, במחשב ואתה רוב הזמן יודע מה השעה ברמת הדיוק של +/- 20 דקות.

ואם לא אז שולף את הסלולרי ומסתכל.

אני לא מדבר כמובן על שעון כאביזר אופנה/יוקרה.

במקומות שאני עובד בהם ובחוג החברתי שלי אין לזה שום חשיבות.

פורסם
TAG Carrera Calibre 16:

carrera.png

לא שעון יפה מדי בשביל להיות השעון של האיומים?

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם
TAG Carrera Calibre 16:

carrera.png

זה לא אמור להיות הפוך?

תבוא לגבות ממני תשלום עם כזה שעון והמחשבה המיידית תהיה "פאק, אני משלם לו יותר מידי"! :lol:

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

אתה צודק ברוב הדברים אבל לעבודות מסוימות זה נוח,לפעמים היידים מלוכלות ואתה לא יכול לגעת בטלפון זה נוח,אני למשל כשאני הולך לים,ארוע,אני משאיר את הטלפון בפנדה והולך עם שעון.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

שלי,ליום יום ולימים "המיוחדים".

t0394171105700-600-1.jpg

Peugeot 208GTI 2017 and Hyundai Tucson 1.6T 2019. 😀

Hyundai Tucson 2.0L Open sky 2016-2019- Sold Hyundai Elantra 2006 2.0L 2006-2016-Sold, Peugeot 206XS 2015-2021 Sold

פורסם

(תמונה באדיבות גוגל) קניתי לפני 16 שנה את הדגם הקודם שלו. כששלחתי לפני מספר שנים את השעון לחידוש מחוגים בחברה, איבדו אותו בדרך ושלחו לי אחד חדש במקום. היום הייתי בוחר שילוב צבעים אחר. עונד את השעון תמיד כשאני ער למעט במקלחת. מבחינתי, חיוני שהשעון נמצא תמיד שם וניתן לקרוא אותו בשנייה, בין אם אני שוחה, בחושך מוחלט, או בכל מקום אחר, ואין חשש שהוא יישרט או יינזק כמכניסים את היד לתוך חלקי מנוע מלאים בשמן.

מבחינתי טלפון סלולרי הוא לא שעון, לא פנס, לא מצלמה, לא מצפן, לא GPS, לא נגן מוזיקה, למרות שהוא יודע לעשות את הדברים האלה. מעדיף כלי עבודה אמיתיים.

TAG-Heuer-Mens-WAP1112.BA0831-Aquaracer-Blue-Dial-Watch-1.jpg

עמוס

וַיִּשְׁמַע אַבְרָם, כִּי נִשְׁבָּה אָחִיו; וַיָּרֶק אֶת-חֲנִיכָיו יְלִידֵי בֵיתוֹ, שְׁמֹנָה עָשָׂר וּשְׁלֹשׁ מֵאוֹת, וַיִּרְדֹּף, עַד-דָּן.

פורסם

ביום יום tissot classic dream והorient :

tissot :

T033_410_16_053_01_5.jpg

orient :

IMG_3649.jpg

לפני שלושה ימים קיבלתי את ה invicta 8926 אוטומטי, הרגשתי שאני רוצה שעון צלילה אחד לאוסף :

IMG_3595.jpg

ומה שאני הכי אוהב וגאה בו, הDOXA שהיה שייך לאבא של סבתא רבא שלי, הערכה שלי שהוא משנות ה30-40 אי אפשר לדעת בוודאות, נטען מכנית ועובד כמו חדש , הולך איתו רק באירועים :

IMG_3652.jpg

IMG_3655.jpg

פורסם
שלי,ליום יום ולימים "המיוחדים".

יש לי בדיוק כזה (מקורי כמובן). קיבלתי מתנה לפני כמה חודשים. חייב לציין שהרצועה הזאת לא נוחה לי (בעיקר בלימודים - ממש מעיק לתכנת עם השעון הזה).

אם מישהו במקרה מעוניין לקנות\בהחלפה על שעון עם רצועה נוחה (עור או משהו) מוזמן לפנות אליי.

עכשיו אני רואה שזה לא שם את התמונה בציטוט אז הנה התמונה

http://www.carsforum.co.il/vb/attachment.php?attachmentid=373157&d=1394368962

• תוכן חדש...