Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4468 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 143
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
TAG Carrera Calibre 16:

carrera.png

שם אותו רק בימים שבהם אני אוסף צ'קים מלקוחות, ביתר הזמן הוא באחסנה.

שיא הפוזה השעון הזה :)

Gotya

שעון ב 50.000 אשח לבחור בן 19 .סחטין . על מה מה נוהג?

פוקוס ליסינג (בינינו זה סופר רפליקה ב 2,800₪)

פורסם
ליום יום בדרך כל את הburburry

לארועים אני מתאים בין הלונגין לראדו.

סחטיין על הראדו, זהה לשלי :) שעון ממש יפה לטעמי. אלגנטי, עם מראה יחסית פשוט וייחודי, אך לא מטעה ואפשר להבין שמדובר בשעון איכותי.

פורסם

אומנם מותג עלום שם מאיביי, אבל שווה כל שקל ששילמתי עליו (כל השבעים לפחות), בתור אחד שעד לא מזמן לא הלך שעונים בכלל, כמות המחמאות אדירה .

dyharyde.jpg

פורסם
לא שעון יפה מדי בשביל להיות השעון של האיומים?

אני משתדל שירגישו בנוח כשאני גובה.

זה לא אמור להיות הפוך?

תבוא לגבות ממני תשלום עם כזה שעון והמחשבה המיידית תהיה "פאק, אני משלם לו יותר מידי"! :lol:

אני אף פעם לא בונה על עבודה שניה.

למכירה פנסים קדמיים מקוריים חדשים לGTI MKV

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

Rashid bin Saeed Al Maktoum

פורסם
סחטיין על הראדו, זהה לשלי :) שעון ממש יפה לטעמי. אלגנטי, עם מראה יחסית פשוט וייחודי, אך לא מטעה ואפשר להבין שמדובר בשעון איכותי.

אני מאד אוהב את השעון הזה רכשתי אותו לפני חודש בערך, נורא כיף שלא מרגישים שהוא על היד החסרון היחידי שלו שהוא לא מתאים לכל סגנון לבוש ואני מוצא את עצמי לא הולך איתו ביומיום

cla 250 amg 2014 חבל שלא עם ההנאה הנכונה :roll:

פורסם
ליום יום בדרך כל את הburburry

לארועים אני מתאים בין הלונגין לראדו.

הראדו מדהים, מה העלות של שעון כזה?

גם ארהב זאת אופציה..

פורסם

דווקא לדעתי אין ממש צורך להתאים בין השעון לסגנון הלבוש, במיוחד כשמדובר בשעון יקר. אני לעתים מוצא עצמי הולך למקומות עם טי שירט וג'ינס ועונד את השעון הזה, לאו דווקא רק עם חליפה או ז'אקט. אני אוהב את הניגוד שבין בגדים יחסית פשוטים לשעון יקר.

• תוכן חדש...