Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4468 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 143
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
ולמרבה האימה, בסופו של דבר נזרקו לפח

The Megasonic range was introduced late 1972 , but was soon outfashioned by quartz watches , it was discontinued in 1975.

Megasonic watches are today quite rare......

The Constellation and the Seamaster line had the Megasonic movements, Seamasters are the rarest type

.

תגיד לי, בשביל מה צרפת את הקישור הזה?

רק רע זה עשה לי!!!:mm_cry:

מצד שני, אני רואה שהם נמכרים ב"כולה" 1400-1600$, בתחשיב פשוט, זה שזרקתי אותו לפח הרווחתי כ 6000 ש"ח! :lol:

לאחר לא מעט חיפושים, נמצא הדגם הספציפי, מדובר באומגה F300 סי-מסטר.

Omega-Seamaster-F300-Black-Dial-2.jpg

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

שמע, תתנחם בעובדה שזרקת שעון שהבעלים הקודם שלו כנראה החזיר ציוד בעזרתו של הבחור שמכר אותו לאביך. שעון דמים, אם תרצה.

A man walks down the street in that hat, people know he's not afraid of anything

פורסם

לא, זה באוגנדה שניגש אליך כושי גדול ומציע לך שעון למכירה כשהוא עוד על היד של הקורבן :lol:

במקרה הזה, נראה לי שהקורבן היה הכספת של חנות או איזה משאית שזה בטעות "נפל ממנה", אף אחד לא מחזיק בחלון ראווה שלושה שעונים זהים, שלושתם בקופסא מקורית עם תעודות אחריות והכל.

פורסם (נערך)
מאז שיש שעון בסלולרי, הולך בלי שעון יד.

"פספסת" את הייעוד של שעון היד.

במהלך השירות הצבאי אכן השעון משמש להצגת השעה שבה אתה אמור לסיים את מסדר הבוקר או למדידת הזמן שנותר לך עד להגעה לעמוד שמרוחק 100 מ' ממך כולל נגיעה בו וחזרה לאותה נקודה וירידה למצב 2...

מרגע שהשתחררת מהצבא השעון הינו תכשיט שכולל פונקציה נחמדה ולא שימושית של הצגת זמן, הוא מתאים למי שלא אוהב גורמטים\צמידים\טבעות\שרשראות ושלל סממני "העיגול בבת ים" אך עדיין רוצה תכשיט או לחילופין מתאים לאותו אחד שחשוב לו לשדר סטטוס באותה פגישה חשובה עם לקוח פוטנציאלי ולכן כבר בתחילת הפגישה במהלך לחיצת היד או תוך כדי הפגישה ידאג לשדר הצלחה בדמות שעון יוקרתי.

5 דקות אחרי ש"שידור ההצלחה" עבר בהצלחה תשאל את אותו מוצלח מה השעה ותראה אותו שולף את הנייד מהכיס.

נעליים, שעון, מכונית- 3 סמני הסטטוס הפופולריים ביותר.

אלה כללי המשחק.

עריכה אחרונה על ידי edan82

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם
לאחרונה, הקלאסיקה הזו מככבת אצלי:

[ATTACH=CONFIG]373275[/ATTACH]

סופר קלאסיקה בעיני!

יום אחד, ולא רחוק, גם אצלי.

מבין שרכשת לא מזמן, אשמח לעלויות. אפשרי גם בפרטי.

166, קאפה, GTV, קופה.

פורסם
"פספסת" את הייעוד של שעון היד.

במהלך השירות הצבאי אכן השעון משמש להצגת השעה שבה אתה אמור לסיים את מסדר הבוקר או למדידת הזמן שנותר לך עד להגעה לעמוד שמרוחק 100 מ' ממך כולל נגיעה בו וחזרה לאותה נקודה וירידה למצב 2...

מרגע שהשתחררת מהצבא השעון הינו תכשיט שכולל פונקציה נחמדה ולא שימושית של הצגת זמן, הוא מתאים למי שלא אוהב גורמטים\צמידים\טבעות\שרשרת.

לא "פיספסתי".

זו בדיוק הסיבה שאני הולך בלי שעון. (בנוסף לכך שבלי שעון יותר נוח לעבוד, כמו שכתבתי מקודם).

פורסם

אתה מכניס שעון תקין, הם מנקים, מגרזים, מותחים קפיצים, אנא ערף מה עושים בשעון ומחזירים לך אותו לאחר טיפול.

אצלי היה סי-מסטר אוטומטי שהלך בו מנוע, בפעם הראשונה החלפתי אותו ואבא שלי צחק עליי שלסובארו שלו המנוע עלה פחות! :evil:

לצערי, שריפת המנוע הייתה רק סימפטום לאיזה תקלה אחרת, המנוע החזיק 4-5 חודשים, הוחלף לאחר שגם נשרף לאחר חצי שנה וכששבתי אליהם, הם מצאו סוף סוף את התקלה, רצו על החלק התקול+מנוע נוסף+עבודה סכום בן 5 ספרות, לקחתי את השעון ולא שבתי לשם.

מישהו יכול להסביר לי מה הקטע עם כל השעונים האלה שמורכבים כמו אוטו, דורשים שגרת טיפולים של אוטו, עולים כמו אוטו, עם הוצאות אחזקה של אוטו? מה יש בהם שאין בשעון קסיו ב300 שקל (יש גם יותר זול אם אתה מתפשר על מראה), שהדבר היחידי שהוא דורש זה להחליף סוללה פעם בכמה שנים?

מה הערך המוסף שיש בהם? מה זה נותן לך, חוץ מלהוכיח לעצמך ולאחרים שיש לך כסף לזה?

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם
מישהו יכול להסביר לי מה הקטע עם כל השעונים האלה שמורכבים כמו אוטו, דורשים שגרת טיפולים של אוטו, עולים כמו אוטו, עם הוצאות אחזקה של אוטו? מה יש בהם שאין בשעון קסיו ב300 שקל (יש גם יותר זול אם אתה מתפשר על מראה), שהדבר היחידי שהוא דורש זה להחליף סוללה פעם בכמה שנים?

יש כמה סיבות, לכל אחד הסיבה שלו, ולרוב יותר מאחת. ממה שעולה לי לראש:

1. סמל סטטוס.

2. כבוד מעמיתים / לקוחות.

3. הערכה לאומנות בכלל ולשענות בפרט.

4. תחושה טובה.

5. (נדיר) - יכולות שקיימות רק בשעון יקר.

אני לדוגמא רוכש שעונים כשאני מבין ויודע בדיוק איזה מנגנון יש בו, מה ההיסטוריה שלו, מה הושקע בו וכו'..

השעון שכרגע על היד שלי הוא הספידמסטר פרו, הדגם המקורי עם זכוכית ההסלייט. זה למעשה אותו שעון (עם מודיפיקציות קלות במנגנון) שהיה במשימות של נאס"א לירח. אותו שעון שניל ארמסטרונג השאיר בחללית כתחליף לשעון שהתקלקל ולא עלה איתו על הירח אבל באז אולדריין כן. אותו שעון שמדדו איתו את ה-14 שניות של המבער שהצילו את אפולו 13 וכו'...

אז כן - זה עושה לי את זה. זה שעון שדורש מתיחה אחת ליממה בערך, זה שעון שיצריך טיפולים מדי פעם (אבל ממש אין חובה לשלוח לשען "רשמי", כל שען טוב ידע לטפל בו). אבל הוא יעבוד למעשה לנצח. זה לא המנגנון הנדיר והנטוש שבגירה דיבר עליו. זה מנגנון מהסוג שהיה קיים בשעונים הראשונים ויהיה קיים כנראה בעשרות שנים הבאות.

פורסם

לשאלה לעיל, היא תשמע אותו דבר אם תהיה הפוכה, "מה הקטע עם כל המכוניות האלה... " וכו' ולהחליף את המילה קסיו במילה סובארו DL (נשאר 300 ש"ח) ואת המילה סוללה במילה שמן.

ערן | חבר IAROC - הבית לבעלי וחובבי אלפא רומיאו* - נפגשים כל יום שישי בהרצליה פיתוח!

*וגם אבארט :)

פורסם

אין בו מבחינה פונקציונלית שום דבר שקסיו לא עושה. יתרה מכך, כל האוסף היקר שלי יחדיו לא יודע לעשות מה ששני שעוני קסיו שלי ידועים.

כך למעשה זהו ה Grand Complication.

אבל כאשר אתה לוקח לידיים שעון שיוגע למדוד זמן בדיוק של עשירית שניה, או יודע להעביר תאריכון מתי יש 30 ומתי 31 יום ואפילו בשנה מעוברת, שעון שלא צריך למתוח אותו 7 ימים וכל זה נעשה לא על ידי צי'פ FPGA וסוללה, אלא על ידי קפיץ וגלגלי השיניים, אתה מבין שאתה מחזיק ביד פסגת האומנות (craftmanship) ומחשבה הנדסית של בני אנוש. אתה לא יכול שלא להתפעל ממעשה אדם, לא מכונה.

זה בערך כמו אוטו. יש מכוניות יפניות משעממות ויעילות. אני בעצמי נוסע על אחת. ויש מכוניות מיצרנים קטנים שנופלות מיפניות יעילות בהרבה פרמטרים, אבל הן מכוניות עם נשמה. כך גם בשעונים.

פורסם
לשאלה לעיל, היא תשמע אותו דבר אם תהיה הפוכה, "מה הקטע עם כל המכוניות האלה... " וכו' ולהחליף את המילה קסיו במילה סובארו DL (נשאר 300 ש"ח) ואת המילה סוללה במילה שמן.

אני חושב את אותו הדבר גם על מכוניות, אבל זה כבר נושא לדיון אחר

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

1.בטח יש לך משהוא שאתה אוהב ומוכן להשקיע בו עוד שני גרוש מעל למקובל.

נעליים? חולצות? עטים? סאונד?

2. לשעונים באמת יקרים, יש ערך אספני לא מועט ולמרות שבדיוק כמו כל שוק, יש עליות וירידות, בסה"כ ניתן להגיד שזה בהחלט אוסף שמחזיק או עצמו כלכלית (אל תטעה, לא מדובר בהשקעה מניבה).

• חברי המעגל הראשון
פורסם
אני חושב את אותו הדבר גם על מכוניות, אבל זה כבר נושא לדיון אחר

אם כבר להפוך מוצר מסויים לסוג של תחביב, אז לפחות שזה יהיה משהו שניכר בו שהושקעה הרבה מחשבה ייחודית בתכנון בעיצוב ובייצור שלו (כמו שעון/מכונית/מצלמה) מה שאי אפשר לומר על הרבה דברים אחרים, כמו בגדים למשל (למרות שגם בזה יש יוצאי דופן).

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

• תוכן חדש...