Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4468 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מתיחס לשעון ככלי פונקציונאלי. בדיוק כמו למכונית.

אני לא מרגיש שאני צריך לעשות רושם על אף אחד.

אז בשנים האחרונות אני עונד שעון פולאר - ששימושי לי בחדר הכושר ונשאר על היד גם בעבודה. יורד ממני ברגע שאני מגיע הביתה. מילא יש שעון על המחשב, על הטלפון, על הקיר במשרד, בלוח המחוונים ברכב ועל המיקרוגל במטבח. למה אני צריך משהו שיציק לי על הזרוע?

אותו יחס גם לרכב - נמצא בו 40-60 דקות ביום, לא זקוק למשהו מפנק, ואף אחד לא יתיחס אל בצורה שונה אם אחליף את הסויפט לאיזו אניה שעולה כפליים צצורכת פי 3 דלק. וזה גם היחס שלי לכל רכוש אחר - טלפון או בגדים או כל דבר אחר. אני בהחלט לא מתכלב, אבל משתמש במה שמתאים לי, לא במה שנדמה שמתאים למי שמסתכל עלי.

אז תהננו מכל השעונים הנוצצים, אבל אל תהיו בטוחים שהפגנת עושר תמיד פועלת לטובתכם.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

• תגובות 143
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אהבתי מאוד, זה דגם של "נהגים"?

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

יש לי אוסף קטן. לא ברמה של האומגות שהועלו כאן קודם, אבל אני מרוצה. זה השעון של היום :

p5JNdvQ.jpg

A man walks down the street in that hat, people know he's not afraid of anything

פורסם

FOSSIL CH2620

אהבתי כי הוא בצבע של נחושת ולא זהב.

2004375.jpg

Peugeot 508 2019 1.6L 180 HP - כי ליקראת משבר גיל ה40 רציתי להחזיר את הריגוש לחיים בכל התנעה 🙃

פורסם

היה לי שעון של CERTINA (יש סיכוי לשגיאת כתיב),

אבל קיבלתי CASIO G SHOCK ועכשו אני איתו ולא מתכוון לחזור לישן בקרוב.

Infiniti G37-Sold

Toyota Corolla 2014-חזרה לאלבר

Ford Focus 1.5 2016

פורסם

היום לבשתי מעיל עור שחור. נעלים גבוהות שחורות. חגורה לג'ינס שחורה. משקפיים שחורות. וגם שעון שחור.

תמונות לא שלי, אגב. אף פעם לא הצלחתי לצלם שעון כמו שצריך.

481026d1311916371-friday-29th-july-wruw-orislevin.jpg

פורסם
zajyzeqa.jpg
קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם
Today: Seiko5. Legendary. Timeless

[ATTACH=CONFIG]373516[/ATTACH]

יפה, יש לך קולקציה מאוד מגוונת. יפה שאתה משלב בין אומגות לסייקו בסיסיים.

בבוקר גם אני ענדתי סייקו 5, snk803.

A man walks down the street in that hat, people know he's not afraid of anything

פורסם
יפה, יש לך קולקציה מאוד מגוונת. יפה שאתה משלב בין אומגות לסייקו בסיסיים.

בבוקר גם אני ענדתי סייקו 5, snk803.

האמת קניתי את הסייקו הזה בעקבות איזה שרשור כאן. תוך כדי דחף בלתי נשלט. אבל יש לי עוד אחד, וגם VOSTOK ועוד כל מיני.

אבל האמת היא, שבשלב מסויים במקום מותגים פלצניים התחלתי לקנות אותם לפי הצבע. כחול, לבן, שחור, חום וכדומה.

אין לי בעיה ללכת גם עם IWC וגם עם קסיו.

• תוכן חדש...