Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4467 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 143
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

היו לי בעבר שני אומגה סי-מסטר, נתנו לי שנים של שרות מדהים (אחד מהם היה שעון צלילה של דוד שלי שהיה צולל על בסיס מספר פעמים בשבוע). לצערי הרב, שניהם נאלצו בשלב כל שהוא להגיע למעבדת היבואן (בזמנו זה היה ברחוב ירמיהו בת"א) ומרגע זה שניהם קרטעו, נתקעו, גמגמו, חזרו שלוש, ארבע, חמש פעמים למעבדה ולמרבה האימה, בסופו של דבר נזרקו לפח אחרי שמעבדת החברה בציריך נתנה לי הצעת מחיר שגרמה לי להחוויר.

הוא עוד אמר לי "אם לא היית מתקן אצל חאפרים, לא הייתה שום בעיה לתקן אותם" :?

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

למרות שאני אישית מכיר ומוכיר את פרדי וויטאלי שהם השענים הבכירים של רולטיים כמקצוענים אמיתיים, גם השעון הזה, לצערי, לא כמו שהיה, אחרי טיפול אוברול מלא שעבר לפני שנה. הוא חזר לשם 3 פעמים כבר. עלות התיקון הייתה יותר מ3000 שקל, אחרי הנחה מכובדת שקבלתי בתור לקוח מוכר וידוע וגם בזכות העובדה שהשעון התקבל כמתנה מאחד מבני משפחת ליסטנברג שהם הבעלים. שקלתי טרייד-אין לשעון אחר. קבלתי הצעת מחיר של 1500 שקל, אחרי ששילמתי יותר מ3 על תיקון.

אפרופו עלויות תיקון. הזדמן לי לא מזמן לעבור במרכז שרות של פדני עם יגר רוורסו נשים בעל מנגנון קוורץ, לצורך החלפת סוללה. הוסבר לי שהם לא מוסמכים לפתוח את השעון בארץ וצריך לשלוח לשוויץ. עלות המשלוח בלבד היא 1800 שקל ורק אחרי זה נותנים הצעת מחיר. קפצתי לשכנים ממול וסגרתי עניין בארץ. ללא אטימה, אבל בכמה גרושים.

פורסם

1800 ש"ח משלוח? איזה נוכלות!

אני מבין שבעל החברה לוקח בעצמו את השעון לשוויץ, טס מחלקה ראשונה בסוויס ויושן בריץ', ציריך?

לזיפו יש אחריות לכל החיים, היחיד שמטפל בתיקונים הוא המפעל בארה"ב, כל מצית שיש בו תקלה נשלח לארה"ב על חשבון היצרן, מתוקן ומוחזר ללקוח אחרי אוברול והכל ללא עלות של שקל אחד בודד ושחוק.

כנראה השוויצרים צריכים ללמוד משהוא על מתן שרות.

פורסם

90% שזו קומבינה מקומית ואם זה היה קורה בארה"ב ההתייחסות הייתה אחרת לחלוטין.

הנה מחירון, לנוחיותכםן: http://www.omegawatches.com/customer-service/watch-intervention/complete-maintenance-service-prices

2400 ש"ח לcomplete service על קליבר ישן. לא זול, אבל ממש לא משהו שצריך למכור בשבילו את הבית - ואף אחד לא אמר כלום על 1800 שקל משלוח.

למכירה פנסים קדמיים מקוריים חדשים לGTI MKV

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

Rashid bin Saeed Al Maktoum

פורסם

לא יודע. יש שם בנוסף לכרונו גם מנגנון להזנקת רגאטה. יכול להיות שזה נחשב לקומפליקיישן והופך את העסק ליקר יותר.

האמת, עכשיו אני נזכר שלפני 11 שנה הגעתי איתם לפיצוץ והתלוננתי לאומגה עולמית. קבלתי מנגנון חדש במחיר עלות ועט של שאפר מתנה.

מה שמוביל אותי לתחביב השני שלי. עטים. יאללה. נפתח טופיק.

פורסם

כחובב שעונים יהיה לי קשה להעלות את כל הדגמים. אני יכול רק לרשום לכם שייש לי כמעט כל צבע. אוהב אותם גדולים ומעדיף לא רצועות עור

בין החברות שייש לי. סיקו, קסיו, סיטיזין,פוסיל, סווצ, סקטור,ראדו. אין לי בעיה עם שעונים ללא שם מוכר אני רוכש מה שאני אוהב. כיום לא מרשה לעצמי להוציא על שעונים יותר מ2500 שח בשנה

יש לי פטיש לשעונים ומישקפי ראיה.יש לי מעל 17 זוגות משקפי ראיה

פורסם

רועי,

לדעתי המחירון שצרפת הוא על "טיפול".

אתה מכניס שעון תקין, הם מנקים, מגרזים, מותחים קפיצים, אנא ערף מה עושים בשעון ומחזירים לך אותו לאחר טיפול.

אצלי היה סי-מסטר אוטומטי שהלך בו מנוע, בפעם הראשונה החלפתי אותו ואבא שלי צחק עליי שלסובארו שלו המנוע עלה פחות! :evil:

לצערי, שריפת המנוע הייתה רק סימפטום לאיזה תקלה אחרת, המנוע החזיק 4-5 חודשים, הוחלף לאחר שגם נשרף לאחר חצי שנה וכששבתי אליהם, הם מצאו סוף סוף את התקלה, רצו על החלק התקול+מנוע נוסף+עבודה סכום בן 5 ספרות, לקחתי את השעון ולא שבתי לשם.

רוצה לשמוע את הסיפור מאחורי השעון הזה?

בשנות השבעים אבא שלי יושב במסעדה בצאינה טאון בתפוח הגדול, אוכל השד יודע מה, תוך כדי הארוחה מתישב מולו כושי בגודל של מקרר ומציע לו לקנות שלושה שעוני אומגה בזול, שלושתם בקופסת העור האדומה, וואלה, חיקוי מושקע.

אבל אבא שלי יודע, צאיינה טאון זה שעונים מזויפים, במיוחד במחירים האלה.

אני הייתי לקראת גיוס, אח שלי לקראת סיום תואר, לאבא שלי בטח לא אכפת להתחדש בזיוף חדש, יאללה, התמקח קצת וקנה את שלושתם ב 100 דולר.

מגיע לארץ, אחד לי, אחד לאחי, אחד לעצמו, שלושתנו מבסוטים כל אחד והשעון שלו.

שלי עבד הכי קשה כי היה איתי שלוש שנים בצבא, אז אחרי שיצאתי מהצבא רציתי להחליף רצועה, ניגש לשען מקומי, מבקש להחליף רצועה, השען לוקח את השעון ליד, הופך צד אחד, הופך צד שני, "זה רק בירמיהו מטפלים, זה 100% מקורי!".

אז כנראה שהם היו גנובים! :lol:

פורסם
רועי,

לדעתי המחירון שצרפת הוא על "טיפול".

אתה מכניס שעון תקין, הם מנקים, מגרזים, מותחים קפיצים, אנא ערף מה עושים בשעון ומחזירים לך אותו לאחר טיפול.

אצלי היה סי-מסטר אוטומטי שהלך בו מנוע, בפעם הראשונה החלפתי אותו ואבא שלי צחק עליי שלסובארו שלו המנוע עלה פחות! :evil:

לצערי, שריפת המנוע הייתה רק סימפטום לאיזה תקלה אחרת, המנוע החזיק 4-5 חודשים, הוחלף לאחר שגם נשרף לאחר חצי שנה וכששבתי אליהם, הם מצאו סוף סוף את התקלה, רצו על החלק התקול+מנוע נוסף+עבודה סכום בן 5 ספרות, לקחתי את השעון ולא שבתי לשם.

רוצה לשמוע את הסיפור מאחורי השעון הזה?

בשנות השבעים אבא שלי יושב במסעדה בצאינה טאון בתפוח הגדול, אוכל השד יודע מה, תוך כדי הארוחה מתישב מולו כושי בגודל של מקרר ומציע לו לקנות שלושה שעוני אומגה בזול, שלושתם בקופסת העור האדומה, וואלה, חיקוי מושקע.

אבל אבא שלי יודע, צאיינה טאון זה שעונים מזויפים, במיוחד במחירים האלה.

אני הייתי לקראת גיוס, אח שלי לקראת סיום תואר, לאבא שלי בטח לא אכפת להתחדש בזיוף חדש, יאללה, התמקח קצת וקנה את שלושתם ב 100 דולר.

מגיע לארץ, אחד לי, אחד לאחי, אחד לעצמו, שלושתנו מבסוטים כל אחד והשעון שלו.

שלי עבד הכי קשה כי היה איתי שלוש שנים בצבא, אז אחרי שיצאתי מהצבא רציתי להחליף רצועה, ניגש לשען מקומי, מבקש להחליף רצועה, השען לוקח את השעון ליד, הופך צד אחד, הופך צד שני, "זה רק בירמיהו מטפלים, זה 100% מקורי!".

אז כנראה שהם היו גנובים! :lol:

נראה לי שאתה זה שגנוב יא באגירה, בשעון אוטומטי אין מנוע (Automatic זה אומר שיש מנגנון מכאני נמתח אוטומטית כתוצאה מתנועה חיצונית - מה שאתה מתאר נשמע כמו קווארץ). עדיין אתה מקבל נקודות על הסיפור.

למכירה פנסים קדמיים מקוריים חדשים לGTI MKV

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

Rashid bin Saeed Al Maktoum

פורסם

יש שם מנוע חשמלי זעיר (נדמה לי שכשהשעון יצא זה היה המנוע החשמלי הזעיר בעולם) שהמנוע הזה מזיז זרוע קטנטנה בתדירות גבוהה והתזוזה הזו של החוט שערה מזיזה כל פעם את גלגל השיניים הראשי במהלך של שן אחת.

מהלך מחוג השניות הוא חלק לחלוטין (ללא קפיצות של שניה), ובהצמדה של השעון לאוזן, נשמע צליל גבוהה ועדין שהוא פעולת המנוע הזה.

אם לא קוראים לזה אוטומטי, איתך הסליחה. אבל לדעתי זה בטוח לא קוורץ!

בזה הפגנתי את בקיאותי המופלאה בנושא "מנגנוני שעונים" :wink:

פורסם

אני חושב שבגירה מתכוון לזה :

מדובר על tuning fork. אומגה לא משתמשים בהם יותר, מה שבהחלט מקפיץ את מחירי ה-service.

מנגנון אוטומטי הוא מנגנון מכאני שלא צריך למתוח - הוא נטען מתנועת היד.

A man walks down the street in that hat, people know he's not afraid of anything

פורסם

mystopp'

תודה רבה על ההבהרה, הנה סרטון של המנוע שעולה יותר ממנוע לסובארו:

ניתן לשמוע היטב את הצליל הגבוהה שציינתי שמופק מהמנגנון הזה, מיותר לציין שכאשר השעון סגור ואטום, הצליל נשמע רק אם אתה פיזית שם את השעון על האוזן.

• תוכן חדש...