Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ברבוס מציגה, G קלאס עם 800 כ"ס.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4482 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אפשר ליבא בתור אספנות. ייצור הרכב התחיל ב1979.

באגירה, הדגם הפשוט ביותר שקיים לG בעל מנוע 2.9 דיזל ו5 ליטר בנזין. הדגם הפשוט גם כבר לא כזה פשוט כמו שהיה פעם.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

• תגובות 51
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

באמת? מה שזכור לי, רק גרסאות הAMG (65, 63( נמכרות היום

רגל וחצי, 4 כ"ס.

מדוע לא כדאי לקנות פרארי:

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.
פורסם
יכולות האמיתיות של הרכב הזה, זה מקדם פחד שלו וזכות קדימה בכביש. עם רכב כזה פטור מדו"חות חנייה בא בילט אין, לכן יכולת לעלות על מדרכות מאוד חשובה.

ופה בדיוק מתחיל הוויכוח האידיאולוגי: כיום יוצרים "ג'יפים" כדי לעלות על מדרכות ולהמנע מדוחות, כמו שכתבת נטו למקדם הפחד.

והנה פתאום בה ג'יפ שטח אמיתי, עם שורשים צבאיים, שבנוי בראש ובראשונה לשטח עם מליון נעילות, סרנים חיים והדבר הזה עם הר' ליד הגלגל שהסברת לי עליו בשרשור אחר, עוד מלא מערכות עזר כמו הדלתות ויכולות שטח אמיתיות קודם כל ורק אחר כך יכולות כביש, והפריק הראשי לענייני G בפורום אומר לי שהוא יפה מדי בכדי להוריד אותו לשטח.

מרצדס היא אחת היצרניות האחרונות שעוד יש לה ביצים לייצר רכב שטח קשוח ומצ'ואיסטי ולא איזה X6 שעושה הרבה רוח אבל אין דבר בגו.

אם היה לי הכסף לקנות את הגרסה הזאת או אפילו את הAMG, אני מתאר לעצמי שהיה לי מספיק כסף בכדי לתחזק את הרכב ברמה של תחזוק רכב שטח עם כל הבלאי שכרוך בכך.

דווקא ממך, שאני באמת מחזיק ממך מאוד, הן ברמת ההבנה שלך בכלליות על נושא הרכב, ובפרט ברכבי שטח ומרצדסים, לשמוע אותך אומר שהמקסימום שרכב כזה צריך לעבור זו מדרכה מקומם אותי מאוד.

אם הייתי יכול הייתי מזדווג עם הרכב הזה ומרבה אותו.

פורסם

ככל שזכור לי, יש מגבלת יבוא לרכבי אספנות על 4X4 ועל דיזל (יש גם גרסאות בנזין)/

ה G קלאס נמכר כיום בגירסת בסיס יחידה שנקראת G500, המסכנה מגיעה רק עם 380 כ"ס, 6 שניות למאה קמ"ש

מעבר לזה יש באמת רק את כל ה AMG, ברבוס ושאר חולי רוח שמחליטים לתקוע 800 כ"ס בלבנת אקרשטיין! :lol:

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם
חשבתי בהתחלה לקחת 6X6, גם עבירות טובה וגם כיף לנסוע במדבר. אבל עכשיו יש את G65 ואני כבר לא יודע מה לעשות.

תודה שאתה דואג להזכיר בכל הזדמנות את הבהמה משושת הגלגלים.

לטעמי זה הרכב הכי מרשים שיצא ממרצדס.

:banghead:

עשו עליו כתבה בפרק האחרון של טופ גיר, ויש רק מילה אחת לתאר אותו.

ייאאבללללה.

SCANSPEAK

פורסם

דרך אגב, הפנים של הרכב הזה ברמה יותר גבוהה מ S קלאס.

כולו עבודת יד!

2014-G-CLASS-G550-SUV-MH2-D.jpg

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

זה מסביר את המחיר - גרסת הבסיס (היחידה שאינה AMG למעשה) G350 דיזל מתחילה ב85,000£. בחישוב מהיר זה משאיר עודף מיליון שקל

רגל וחצי, 4 כ"ס.

מדוע לא כדאי לקנות פרארי:

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.
פורסם

מפלצת על ארבעה גלגלים , אני מאוהב בו . דרך אגב הוא מצוייד באייפוד , אייפאד מיני , מאק מיני , ואפל tv , משעשע לא ?

יש כאלה שאומרים חבל על מי שמת , אני אומר חבל על מי שחי ולא יודע איך....

פורסם
קח סופה, שים לה איזה V8 גודש משופר ונגמר הסיפור. :lol:

אם כבר התחלת.

אני אומר, בוא נשים לה מנוע של פאביה ספורט, תקבל טיל קרקע לשטח.

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם
ככל שזכור לי, יש מגבלת יבוא לרכבי אספנות על 4X4 ועל דיזל (יש גם גרסאות בנזין)/ :lol:

יש מגבלת יבוא לרכבי דיזל, אין מגבלת יבוא לרכבי 4X4.

בזכות זה, הגיעו לארץ כמה טויוטה לנד קרוייזר בסטטוס אספנות.

ה G היה קיים בגירסאות 200 (109 כ"ס), 230 (125 כ"ס) ו 280 עם 156 כ"ס.

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

פורסם

קראתי או ראיתי באחד המבחנים על הG שבשנים האחרונות 60% מאלו שרכשו אותו בעולם רכשו את גרסאת הAMG. בגלל זה כנראה הורידו את כל הגרסאות הפשוטות למיניהן והשאירו רק את החיות המטורפות האלה.

פורסם (נערך)
הדבר הזה עם הר' ליד הגלגל שהסברת לי עליו בשרשור אחר

סרנים פורטליים זה לדגם 6X6, יש לו באמת יכולות שטח מטורפות לחלוטין. הדגם ה"רגיל" עם סרנים חיים רגילים כמו רוביקון, הוא גם לא פראייר בשטח.

זה לא עינין של אידיאולוגיה, אני מסתכל על כך מנקודת מבט שלי: כל דבר שנשבר לרכב כזה בשטח, ואין מה לעשות: כאשר קופצים על סלעים אז גם שוברים וגם בלאי הרבה יותר מהיר למערכת הגה, מתלים, זרועות, בוקסות וכד'. תחשוב אילו סוכמים בלתי מבוטלים יהיה צריך להשקיע בתיקונים. זה שהרכב יכול, זה לא אומר שצריך לנצל את זה. נניח אם יש רכב שיכול לנעו 250קמ"ש ועושה 0-100 ב7 שניות, אז בהכרח צריך לקרוע את האוטו ברמזורים ולטוס על 250?

אותו דבר כאן. אומנם שורשים צבאיים, אבל בדגם האזרחי יש שינויים שחלקם לא מוסיפים עמידות.

דרך אגב, הפנים של הרכב הזה ברמה יותר גבוהה מ S קלאס.

כולו עבודת יד!

[ATTACH=CONFIG]372454[/ATTACH]

איכות תא נוסעים של הG לא נופלת מS קלאס, אבל היא לא יותר איכותית. לדוגמא זה S קלאס דור קודם, שים לב שדש בורד שלו מצופה עור. וזה עוד הדגם הרגיל, לא AMG ולא סדנא/הזמנה מיוחדת.

S600-Mercedes-benz-42.JPG

והנה גירסא מעט מושקעת יותר של הפנים עם תפירה מיוחד של הכורסאות:

MERCEDESBENZS65AMG-W221--4145_7.jpg

והנה דוגמא לS קלאס מדור העדכני:

new+mercedes+s-class+w222+interior.jpg

עריכה אחרונה על ידי tzvipper

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

נכנסתי לשרשור, ומה אני רואה- ממש את הקצה השני של הסקאלה. אתה יכול לחלום על G קלאס בראבוס, אבל זה מה שיהיה לך בסוף:

untitled.JPG

• תוכן חדש...