Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4466 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב,

ברשותי רנו טווינגו משנת 94 שנוסעת נהדר.

רציתי לדעת *ברכב הספציפי הזה*

איך אפשר למנוע צריכת דלק מוגזמת?

האם אפשרי לעשות הסבה לחלונות חשמל מבלי לשלם אלף שקל? [בירושלים בלבד]

אילו שיפורים, אוכל לעשות לרכב[ג'אנטים וכו'], דברים שיוכלו לשפר לי ביצועים, אך גם מראה.

ובדחיפות ספר רכב, פשוט חייב להשיג אחד, מחפש כבר חודשים שלמים.

והכי חשוב: הבעיה שלי

שאלה מס' 2.

הלוח שעונים שלי *דיגיטלי*

עכשיו, מד הדלק שלי משקר, וכבר נשבר לי, אני ממלא 12 ליטר כשיש לי במיכל כ-7 ליטר, זה נותן לי 4 כדורים[כל כדור, 4 ליטר, 10 כדורים סה''כ.]

למחרת אני אתניע את הרכב ויהיה לי רק כדור אחד, וגם למחרת, בקיצור-מד הדלק שלי משקר וזה קשה לי, אני עלול להיתקע איתו מתישהו, ואני ממש רוצה לסדר את זה, מכיוון שזה דיגיטלי אני לא יודע איך ואיפה אפשר לסדר את זה ומה המחיר[רק בירושלים בבקשה]

שאלה מס' 2

גם בקשר ללוח השעונים, יש אפשרות לכוון את השעון, לאפס את הקילומטר שבוצעו באותו היום, אם כן-איך.

שאלה מס' 3

הגימיק של הרכב הוא שאפשר להפוך אותו למיטה זוגית, נשברו לי כל הידיות ואין בחברה ידיות, איפה אפשר להשיג? והאם יש דרך להזיז את משענת הרכב גם ללא הידיות?

שאלה מס' 4:סודות של הרכב-דברים שאשמח לדעת על הרכב ואני לא יודע-אני לא יודע יותר מידי, ואשמח לקבל אינפורמציה

דבר אחרון:

איפה הכי כדאי לקנות ריפוד+התקנה? [הכי זול שיש], כנ''ל לגבי הבחור שיכול לסדר לי את המד שעונים, ומוסכניק אמין שידע להתעסק עם הרכב ושלא ינסה לגנוב ממני כסף בכל ביקור, שיאהב את הרכב.

תודה רבה! אשמח לתשובות בהקדם.

פורסם (נערך)

כיוון שעון-לחצנים בצד לוח השעונים.

משחק עם הק"מ-טריפ וכו'--כפתור בקצה ידית המגבים.

דלק-האוטו אמור להיות די חסכוני.. מדדת כמה הוא שותה לך?

מד הדלק זו מחלה. אצלי הוא קבוע מראה ריק..:lol:

יש לי ספר טכני מודפס מהאינטרנט(הייינס אולי. לא זוכר) שקיבלתי מבעל הרכב הקודם(yairw, אני מקווה שהוא יגיב כאן) שאני יכול להשאיל לך. אני גם מי-ם.

עריכה אחרונה על ידי אליה

'אבל אותי לא מעניין מה שיכנס. אותי מעניין מה שיצא..'

אלטמן.

פורסם

לא הבנתי את הלחצנים בצד לוח השעונים

משחק עם הק''מ-זה אני יודע, אבל איך מאפסים אותו?

האוטו באמת חסכוני, אבל אני לא יכול לדעת כמה הוא אוכל לי כי המד דלק שלי שיכור מת, אני מאכיל אותו בדלק איכותי והוא עושה טובה שהוא בכלל מאשר אותו.

כל הזמן נשאר רעב[כדור אחד]

ספר-מאוד יעזור

תודה!

פורסם

אתה לא צריך את מד הדלק כדי לבדוק צריכה. תמלא פול עד שהאקדח קופץ. תיסע כ 300 קילומטר לפי השעון. תתדלק שוב , עדיף באותה תחנה, עד שהאקדח קופץ ותראה כמה ליטר נכנס.

פשוט מאוד.

• חודש מאוחר יותר...
פורסם

ספר רכב - העליתי לפה בעבר קישור לספר שסרקתי והעליתי.

אולי יש לך בעיה במצוף. אני מוכר את המצוף והמשאבת דלק הישנה שלי אם אתה רוצה.

חלקים תחפש באיביי.

• תוכן חדש...