Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4500 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הכל מסתכם בך בסוף, הייתי ממליץ לך לעשות סיבוב על כל אחת מהם ולהחליט.

אני יכול להגיד לך שאחרי שנהגתי על ה1.4 לא רציתי את הרכב בכלל וחיפשתי חלופות עד שנהגתי על ה1.2 ואותה קניתי :)

לפי דעתי אם אתה מתכנן להשאר אם הרכב תקופה יחסית ממושכת לך על ה1.2

הייתי ממליץ לך לבדוק אולי שווה להתאמץ וללכת על הלאון .

פורסם

ה1.4 תראה יותר אמינות אך פחות ביצועים. תנסה לבצע נסיעת מבחן בשתי הדגמים ולהחליט האם התוספת כוח הנ"ל משמעותית עבורך.

פורסם

ה 1.2 טורבו נחשב מנוע מאוד מוצלח בכל הקשור לביצועים+דלק. מבחינת אמינות נחשב אחד ה TSI היותר טובים מבית פולקסוואגן. אבל החסכון בדלק בטורבו הללו מאוד מושפע מאופי הנהיגה. ההשפעה יותר גדולה מאשר במנועים אטמוספריים.

ה 1.4 יותר מיושן חלש משמעותית וכנראה פחות חסכוני. עם זאת רקורד אמינות מוכח לאורך שנים. סביר שיהיה יותר אמין מבין השניים

מבחינת ביצועים ללא ספק שלנהג בלי דרישות מיוחדות ה 1.4 יהיה מספק. מנגד ה 1.2 ייתן הרבה יותר.

שווה את הכסף? תחליט בעצמך

פורסם

נהגתי גם על שניי הרכבים , האם יש הצדקה להבדל של 20K בינהן ? לדעתי ממש לא , בנוסף בעוד מספר שנים כשתרצה למכור אני משוכנע שרוב הקונים יעדיפו לרכוש את ה 1.4 הוותיק והאמין מאשר TSI ללא אחריות ועם מוניטין גרוע (בצדק או לא זה כבר סיפור אחר) .

• תוכן חדש...