Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4492 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

קנה אנטנת יאגי חיצונית, חבר אותה בכבל RG6 איכותי מהגג עד לדירה, את הכבל חבר למגבר חד-כיווני פאסיבי 10 דציבלים של APEX שמתאים לעד 1000 מגהרץ (עולה ~120 ש"ח), ואת היציאה שלו אתה יכול לפצל ל-3 טלווזיות.

!CCUWd7!CGk~$(KGrHqN,!iEE0E0OYMTBBNKumvDLdQ~~_35.JPG

אפשרי להשתמש בברזים (TAP) ע"מ לאזן את הקליטה לכל הטלווזיות.

עריכה אחרונה על ידי saay222
פורסם (נערך)

מאוחר מידי לעריכה:

האנטנה החיצונית צריכה להיות מותאמת ל-UHF ואמורה לכסות את הטווח שבין 450 ל-650 מגהרץ.

עריכה אחרונה על ידי saay222
פורסם

לא מחברים מספר טלוויזיות לאנטנה בודדת אלא בעזרת מפצל (מתאם עכבות).

במידה ויש ברשותך כבל RG59 אתה יכול גם להשתמש איתו.

איזה כייף לי :)

פורסם

גם RG59 יחזיק מעמד אבל פחות מ-RG6. אלי לדירה יורדים 3 כבלים של RG58 וגם 2 כבלים של RG59 מהגג למכשירי הקשר שלי והכבלים מחזיקים מעמד כבר 10 שנים ללא התייבשות.

כמובן צריך לרכוש כבל RG59 איכותיי ולא זבל סיני.

הסיבה שאני עובד עם RG59 היא בגלל שקיים מבחר גדול יותר של קונקטורים מסוג BNC ומיני UHF ל-RG59 (לא בלחיצה כמו שמשתמשים המתקינים).

פורסם

10 מטר של כבל זו אנטנה לא קטנה, הבעיה העיקרית ב-59 היא הסיכוך העלוב שלו, שבאורכים משמעותיים ומחוץ לדירה יספחו אליהם לא מעט רעשים.

זה נכון שאם אתה גר בסביבה שקטה מבחינה חשמלית 59 יכול לעבוד, אבל אם כבר סוללים קו חדש, עדיף שהוא יהיה מבוסס על RG6.

ויש גם קונקטורי F הברגה (לא לחיצה) שמתאימים ל-6, אני משתמש בהם לא מעט, להשתמש ב-BNC זה מיותר מכיוון שכל הציוד היום מבוסס על F.

פורסם

סיבכתם את הבחור , מה הוא ביקש?

לפותח השרשור , ניסית אנטנה אחרת שמקבלת מתח הUSB.

לחבר טוב שראה באיכות זוועה זה מאוד עזר.

כדי להיות זקן וחכם צריך קודם להיות צעיר וטיפש (א.ב לא זוכר מי אמר את המשפט הזה)

פורסם
10 מטר של כבל זו אנטנה לא קטנה, הבעיה העיקרית ב-59 היא הסיכוך העלוב שלו, שבאורכים משמעותיים ומחוץ לדירה יספחו אליהם לא מעט רעשים. - ישנם כבלים מסוג RG59 עם סיכוך מצויין לכול האורך.

זה נכון שאם אתה גר בסביבה שקטה מבחינה חשמלית 59 יכול לעבוד, אבל אם כבר סוללים קו חדש, עדיף שהוא יהיה מבוסס על RG6.

ויש גם קונקטורי F הברגה (לא לחיצה) שמתאימים ל-6, אני משתמש בהם לא מעט, להשתמש ב-BNC זה מיותר מכיוון שכל הציוד היום מבוסס על F.

הסיבות שאני משתמש במחברי BNC וכבלים מסוג RG58, RG178 ,RG213 בגלל שחלק גדול מציוד חובבי רדיו מגיע עם מחבר BNC או MINI UHF וקל מאוד למצוא מחברי BNC ומתאמים לכול סוג של חיבור קרי מעבר מקונקטור UHF ל-BNC או מ-MINI UHF ל-BNC ועוד...

פורסם

גם אני הייתי חובב-רדיו, כשאמרת "מכשירי-קשר", תיארתי לעצמי שגם אתה חובב, היום אני לא מתעסק בזה (זה היה נחמד לפני עידן האינטרנט, אפילו השתתפתי בצ'ט המפורסם עם תחנת החלל "מיר" ז"ל), אבל עדיין צריך להיות לי בבידעם משדר של יאסו.

בזמנו היה לי אפילו "פאקט".

פורסם

אני מעדיף לשמור אותו אצלי, בכל מקרה אני לא חושב שהוא במצב עבודה (לפני 5 שנים אחד החתולים הקיא עליו, המשדר נפתח ויובש, אבל אח"כ הוא הפסיק לשדר), זה נוסטלגיה מבחינתי.

סליחה...

• תוכן חדש...