Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4495 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הייתה לי בעיית קליטה לממיר עידן שקבוע בטלוויזיה,

לחברה עצמה (עידן) יש שירות הגיע טכנאי וחייב תשלום רק על האנטנה החיצונית שנתנה פיתרון.

המחיר היה מצחיק חפש את הטל' של השירות שלהם ודבר איתם.

פורסם
הבחור ביקש להתקין אנטנה חיצונית ולחבר אותה למספר טלווזיות, הוסבר לו מה לעשות ובאיזה ציוד להשתמש, לא?

קצת נעלם פותח השרשור, לא?

כדי להיות זקן וחכם צריך קודם להיות צעיר וטיפש (א.ב לא זוכר מי אמר את המשפט הזה)

פורסם

תודה על התובנות הרבות, ולא לא נעלמתי :)

מדובר כרגע בשיפוץ דירה ישנה ואני רוצה לדאוג לתשתית טובה לקליטה בשבילה (הבנתי שבאזור יש בעייתיות בקליטה)

לגג לא תהיה לי אפשרות להגיע עם אנטנה (הגג בבניין הוא פרטי). האם אנטנת יאגי שתהיה צמודה מבחוץ לקיר שפונה לכיוון צפון מערב (בצפון רחובות) תוכל לתת מענה לקליטה טובה יותר ? האם יש בעייתיות בעובדה שבמרחק של כ 10 מטרים ובמקביל לקיר עליו תהיה האנטנה ישנו בניין נוסף ?

לגבי הכבל, מכיוון שמדובר בסלילה חדשה אני אלך על הכבל הטוב והמסוכך יותר

פורסם

היא כנראה שתיתן מענה יותר טוב מאנטנה פנימית, אבל כמו שאתה מתאר את העניין, זה יהיה רחוק מאוד מאידיאלי.

הייתי מציע שתנסה לפנות לשכן שבבעלותו הגג ולנסות להגיע איתו להבנה כלשהי.

פורסם
קיבלתי הצעת מחיר ל

4 ממירים

אנטנט גג

מגברים

התקנה + התחיבות שהכל עובד פיקס

1500 שח

נשמע סביר ?

בהנחה שממיר עולה כ 300 ש"ח אז המחיר הכולל לא נשמע יקר.

• תוכן חדש...