Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7901 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

האם כדי להעיף את הרמקולים האחרויים (קנווד 240W) לטובת זוג קומפוננט של מגנט

המטרה עלייה ברמת האיכות תוך כדי קבלת במה קידמית

האם אני יראה הבדל? והאם יש טעם להשאיר את הרמקולים מחוברים לרדיו דיסק לאחר החיבור של קומפוננט ?

נ.ב

הקומפוננט מגיע עם קרוס הקרוס הזה הוא כמו קרוס של המגבר שאפשר לכוון בו תדרים וגיין או זה בלי כפתורים... סליחה על הבורות

בתודה מראש לעונים

אבי.

Polo 16v 6N2 -My Previous ride

EAT SLEEP BOOST

פורסם

להשאיר את הרמקולים מחוברים לHU בנוסף לקומפוננט שמחובר עם סאב למגבר...?

אני מחפש יותר איכות מאשר עוצמה כי גם ככה אני מנמיך את הגיין של הרמקולים ואוהב לשמוע את המוסיקה שלי עם יותר באסים םשוט חשבתי להחליף אותם בקומפוננט שיהוו תחליף טוב יותר...

בגלל זה אני מתייעץ איתכם...

רוצה לשמוע עצות

EAT SLEEP BOOST

פורסם

לא הבנתי..

יש לך כרגע רמקולים אחוריים? למה שתעיף אותם?

שים את הקומפוננט מקדימה, למה גם אחד מאחורה?

"Don't drink and drive, Smoke and fly"

פורסם

יש לי כרגע אחוריים...

הקנווד

אתה שואל למה שאני יעיף אותם..? הבנתי שקומפוננט יותר טוב... ואני רוצה לשדרג את הצליל באוטו..

אני שואל מה לעשות עם להעיף את הרמולים או להשאיר את שתיהם (יש גם סאב באוטו) ולחבר את הרמקולים לHU ?

EAT SLEEP BOOST

פורסם

את הכסף שאתה רוצה להשקיע על הקומפוננט מאחורה תשקיע על שידרוג הבמה הקדמית של הסאונד באוטו אתה תקבל יותר איכות מאשר תחליף את האחוריים שלך יש לך אחלה אחוריים כדי שישלימו את הסונד שצריך להגיע מאחורה תביא דוטק לקדימה אתה תהיה מרוצה עד השמיים...

hu: jvc kdlhx501 amplifier1: nakamichi pa1004 amplifier2: magnat pantera one sub:cerwin vega v-max front stage: xetec gravity 5.25

פורסם

אז אתה אומר קומפוננט לקדימה ולהשאיר את האחוריים שיש לי עכשיו מחוברים לHU והקופננט שאני יביא מחובר למגבר...?

נ.ב

הקומפוננט מגיע עם קרוס הקרוס הזה הוא כמו קרוס של המגבר שאפשר לכוון בו תדרים וגיין או זה בלי כפתורים... סליחה על הבורות

EAT SLEEP BOOST

פורסם

מסכים, זה מה שאמרתי לך בתגובה הראשונה. ואם יש לך תקציב גבוה לקומפוננט מקדימה אז אישית הייתי

מביא את ה Kicker RS6 :)

"Don't drink and drive, Smoke and fly"

פורסם

נעשה קצת סדר.

אני הייתי ממליץ לפי מה שהבנתי שיש לך ומה אין לך ככה:

אני מנחש שאתה מדבר על הקומפוננט הבוול פאוור שמאוד הצליח ולהרבה יש אותו והם מרוצים ויש את הדגם שחדש שיצא ממש לא מזזמן שגם הוא נחשב להצלחה עולה אחלה של קנייה ואכן ישפר לך את האיכות צליל באוטו ויתן לך אחלה של במה קידמית אני ממליץ עליו!!! הקרוס הוא לא אותו דבר מכיוון שרוב הקרוסים גם בסטים היותר יקרים לא חותך את הנמוכים! והקרוס ליתר דיוק מפריד בין הצילים של הטויטר למיד.

אני הייתי מחבר את הסאב למגבר (דא..) ובנוסף אם אתה רוצה במה קידמית הייתי מחבר גם את הקומפוננט למגבר ככה רוב העוצמה תבוא מקדימה (זה מה שרציתה נכון במה קידמית איכותית?) ויהיה לך במה קידמית איכותית מוגברת וכמובן לסאב יהיה את ההגברה שלו והכול יעבוד.

אם הקנווד שלך לא שרוף ומוציא צליל רגיל (יש כאלו שנשמעים ממש לא טוב והם הורסים למרות שהם לא מוגברים והקדמיים כן!) אז אם הם עובדים טוב ויפה תשאיר אותם לא חבל על חור בדש מאחורה? סתם... זה יתן לך "סראונד" ישלים לך את הצליל יתן לך עוד טיפה באסים ולפי דעתי אין לזה חסרון גם בגלל שהוא לא יהיה מוגבר לא יתפוס לך שום ערוץ ולא יהרוס את האיכות.

מקווה שעזרתי

בברכה

• תוכן חדש...