Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ההתקנה החדשה שלי בסיאט איביזה 2013

The Corpse
שימו לב! השרשור הזה בן 3978 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

פוסטים מומלצים

שלום לכולם,

רציתי לשתף אותכם בהתקנה החדשה שביצעתי ברכב שלי. הרכיבים שהותקנו הם:

HU: Alpine W530 BT

Component:Hertz HSK 165

Amp: Hertz He4

Sub:Hertz ES250

הסאב והמגבר היו ברשותי מהרכב הקודם שנמכר, ולאחר תקופה של התלבטות החלטתי שאני הולך להתקין אותם ברכב החדש.

המטרה הייתה לקבל שיפור בשמע ביחס למערכת המקורית מבלי להשתגע יותר מדי עם ההוצאות. אז יאללה לתמונות :-D

הכנת מתאמים:

20140115_124020.jpg 20140115_132612.jpg 20140115_132619.jpg

המשך:

20140205_073824.jpg 20140205_080431.jpg 20140205_081442.jpg

20140205_090721.jpg 20140205_090721.jpg 20140205_104945.jpg

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• תגובות 36
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

יפה מאוד , נראה טוב , אני עומד ליפני התקנה דיי דומה גם כן באיביזה חדשה האמת 3 דלותות לא 5 אבל העיקרון דיי דומה.

תוכל לתת טיפים ולפרט מה היה יותר קשה לעשות מה פחות מה דורש יותק תשומת לב איפה צריך להיות עדין וכו..

כמו כן הרמקולים בדלתות יושבים על הפלסטיק לא בדלת עצמה?

תודה.

2017 Type R

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

תודה. צריך להיות עדין בכל מקום, מומלץ להיעזר בכלים מתאימים (חולצי פנלים, כלים לפתיחת פנלים). הרמקולים יושבים על הפלסטיק בדלתות . אם הרכב שלך הוא 3 דלתות אז האחוריים לא יושבים על הפלסטיק.

מה שדורש צומת לב זה פתיחת הדלת הקידמית משום שהיא שונה מרכבים אחרים. כמוכן אם אתה מתקין איטום חשוב לנקות טוב את הדלת לפני.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

נראית עבודה מקצועית מאוד .

אהבתי את הטבעות הגבהה שהכנת רואים שהשקעת .

את כל ההתקנה עשית לבד ? כמה זמן לקח ? ואם אפשר לקבל תמונות של הטוויטרים בקורות אני אשמח .

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

את כל ההתקנה עשיתי לבד. לקח לי כמעט 3 ימים. לגבי הטוויטר א כל כך הבנתי למה אתה מתכוון. אם התכוונת איך זה נראה מתוך הרכב, אז מתוך הרכב לא רואים את זה, הוא נמצא מאחורי הגריל המקורי.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

על איזה כלים מדובר ואיפה ניתן לרכוש להזכיר ?

מעניין אותי הכי הרבה איך הפירוק של הקורות , חוזר למקום כמו שצריך ? לא רואים שהוסר?

שוב תודה.

2017 Type R

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

יש כלי שנקרא חולץ פנלים. ניתן לרכוש בחנויות כלים או באיי ביי (trim removal tool). אין בעיה להחזיר את הקורות למקום רקצריך לעבוד איתם בעדינות. צריך הרבה סבלנות לכל הסיפור הזה. אתה מתכוון להתקין לבד?

עריכה אחרונה על ידי The Corpse
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

הטבעות עם הפלאש, כבוד!, וכל הכבוד!

הפלטה למגברים- יפה ואסטטית.

באמת עבודה טובה, רק חבל שיש שם בעיה ודיי חייב להתקין את הוופר ישירות על הדיפון.

תהנה מהמערכת!

SCANSPEAK

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

יש כלי שנקרא חולץ פנלים. ניתן לרכוש בחנויות כלים או באיי ביי (trim removal tool). אין בעיה להחזיר את הקורות למקום רקצריך לעבוד איתם בעדינות. צריך הרבה סבלנות לכל הסיפור הזה. אתה מתכוון להתקין לבד?

כן מתכוון לעשות את הרוב לבד עם חבר שקצת יותר מנוסה ממני.מה שכן אצלי יש פרויקט קצת גדול יותר כולל איטום של הדלתות , באגז , שני מגברים פרוססור.

ככה שאני רוצה להיות מוכן להכל :)

תודה.

2017 Type R

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

עבודה יפהיפיה!

אחלה JIG בנית לך!

לתפוס את הטוויטר עם דבק חם עלול להתגלות כטעות בימים החמים - תבדוק עד איזו טמפרטורה הדבק חם הזה נשאר מוצק - ברכב הטמפרטורות יכולות להגיע גם ל70 מעלות כשהוא עומד ללא אוורור - הייתי מנסה להדביק ספוג קשיח מאחורי הטוויטר שיתפוס אותו קצת בלחץ כלפי הקורה מבפנים - שלא יזוז במקרה והדבק משתחרר.

הסיאט לפי מה שאני רואה היא חתיכת פח לא מטופלת כלל וכלל במובן הבידוד - לא היה מזיק לתת קצת תשומת לב לרצפה.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

תודה רבה על הפירגון. אדי הנקודה שהעלת נלקחה בחשבון. הדבק שבתמונה הוא לא דבק חם אלא דבק אפוקסי שעמיד עד 180 מעלות צלזיוס על פי מה שרשום על האריזה.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

כל עוד שגם לא רשום על האריזה "מיוצר בסין" כנראה שזה נכון :-D

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

שימו לב! השרשור הזה בן 3978 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...