Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4522 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
תודה רבה, אקח את זה איתי!

ד"א, הרכב בחתימה שלך מעניין, אפשר פרטים ותמונות בפרטי ?

אכן הוולוו הקודמת שלי היתה נהדרת

זה S60 AWD , אבל מכרתי אותה לא מזמן לפני שעברתי לגור פה בארה"ב.

עכשיו קניתי פה סובארו לאגסי (יענו B4) מנוע 3.6R גרסה לימיטד.

New - Acura NSX 573BHP of Hybrid Awesomeness

Old - Cadillac CTS-V V8 6.2 562 BHP

Older Subaru legacy 3.6R AWD limited

Oldest - Volvo S60 AWD 240 BHP haldex 4X4

• תגובות 44
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

מנסיון עם גרסת ה2.0R שיש לאבא שלי (יד 1 מאז 2007) הרכב מאוד אמין ומבחינה דינמית לדעתי ניתן להנות ממנו. נהגתי בו לא מעט.

דווקא הפנים שלו מאוד איכותי יחסית ליפניות והאיבזור אחלה. אני מניח שבגרסת ה3.0 האבזור עוד יותר טוב.

המידה של הצמיגים שבאה עליו כסטנדרט קצת יקרה יחסית 215/45/17 ואין הרבה מבחר. (לדוג' : ברידגסטון RE050 עולה 1300 ליחידה)

הרכב מאבד מחירון בטירוף, אבא שלי חושב למכור ונדהם לגלות שלאחר ששילם עליו כ160K כיום המחירון מסתובב סביב ה50K.

בהצלחה

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם
כל פעם מחדש אני מתפלא מתגובות כאלו (לעניין השוק ולא לעניין צריכת הדלק).

הניסוח מלמד שהכותב מתייחס לשוק החלש כחסרון. הרי זה הפוך!!!! השואל רוצה לקנות רכב כזה משומש אז השוק החלש טוב לו.

נכון שיום אחד ימכור אבל עדיין הרווח בקניה גדול בהרבה מהההפסד במכירה (בשנתונים ישנים יותר חשוב מצב הרכב ובכל מקרה המספרים מצטמצמים כי ערך הרכב נשחק).

מסכים.

לגבי הבחור לאביו B4 2.0, ידידי, הסובארו לא היחידה שנפלה ככה במחירון, אתה מוזמןלבדוק רכבים של יצרניות אחרות ולגלות שהמצב דומה.

מחשבה בוראת מציאות.

פורסם
הרכב מאבד מחירון בטירוף, אבא שלי חושב למכור ונדהם לגלות שלאחר ששילם עליו כ160K כיום המחירון מסתובב סביב ה50K.

זה גם המחיר של המתחרות, לדוגמא מאזדה 6 מאותה שנה, שעלתה כחדשה כ-150K ש"ח.

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם

וואי סיפור ההתלבטות שלך כל כך דומה לשלי (סובארו, אהבה ישנה, ספורטיביות בעור של כבש, אוטומט עקב האשה, מקום לילד, בג'אז' גדול).

בדיוק אתמול דיברתי עם החבר שעזר לי בקניית הרכב ואמרתי לו שאחרי שייגמר לי מהסובארו אימפרזה 2.0R המצוינת הזו, ה-B4 3.0R בהחלט תבוא בחשבון.

כל כך כיפית הנהיגה ברכב הזה שזה פשוט ממכר.

משייטת שקט מאוד במהירויות גבוהות, ונכנסת לפניות עקלתון מטורפות ללא התרגשות ובאותו השקט.

לזה אני קורא מגהץ!!!

פשוט התאהבות והגשמת חלומותיי מהימים שהייתי חייל וה-GT עלתה על הכבישים. (הגשמת חלומות בגרסה משפחתית ומתונה יותר.)

אגב, צריכת הדלק שנטען לגביה שתעמוד לי על 1:8 עומדת כיום בין 1:9.7 לבין 1:10.3 תלוי כמה בא לי לתת במיכל הזה. שוב פעם הבנתי שההצהרות של צריכת הדלק בפורום אינן אקטואליות אלי, כי 10% מחיסכון הדלק תלוי בנהג, האם הוא אגרסיבי לחינם או האם הוא נוהג נכון ומנצל את המנוע בהתאם, כך שאם אמרו 1:7 עבור ה-B4 3.0R, בנהיגה נכונה נשיג 1:8.5.

מאחל לך להתחדש ברכב, כרגע הוא ברשימת המטרות הבאה שלי (עד 2009 בלבד, כי אחריו הרסו את האוטו עם העיצוב החדש יותר).

בוקסר שש ציל' 3.0 ליטר! זה חביבי, היסטריה!!!

אופנוען

פורסם
מסכים.

לגבי הבחור לאביו B4 2.0, ידידי, הסובארו לא היחידה שנפלה ככה במחירון, אתה מוזמןלבדוק רכבים של יצרניות אחרות ולגלות שהמצב דומה.

שמחת רבים היא לא חצי נחמה...

הפואנטה היתה לא לבכות על ירידת המחירון אלא לומר שיש כאן הזדמנות לקונים לקבל הרבה רכב בקצת כסף.

הרכב שלי דרך אגב, נפל מ225K כחדש לבערך 55K... שלא נדע :) [גם ככה נסחר חזק מעל אבל עדיין]

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

רכב באמת חלומי, הבעיה שמעט מאוד אקזמפלרים עלו לכביש מה שהופך את מלאכת החיפוש לבלתי אפשרית עבור מי שמחפש אחת נקיה..

לפותח השרשור - יש שתיים כאלה ביד 2.. כדאי להזדרז 8)

Mazda CX5

Škoda FABIA

פורסם
במחיר נכון , מוכרים ובקלות ...

חבר שלי מכר תוך יומיים B4 2006 ב 27K ש''ח .

מי היה מאמין, סובארו B4 במחירון של סיטרואן C4... פשוט לא יאומן.

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם

במחירון של C4 אבל לא במחיר של C4

יצא לך לראות איך נראית "עיר המכוניות" החדשה שלנו? (פי גלילות) - מגרשי כדורגל של C4 אחד אחרי השני.

שוק המשומשות היום הוא פנטסטי לרוכשים, גיהנום למוכרים.

חשבתי לעשות טרייד על האוונסיס שלי לפני כמה חודשים בסיטרואן C1 חדשה (כן אני יודע, אבל עברה לי המחשבה שאני שורף דלק על חשבון הילדה שלי ואני לא באמת צריך V6 בחניה) ואז כשהציעו לי 30K על רכב שהמחירון שלו 55K (ועוד אני מדבר איתך על טויוטה) אמרתי תודה, שלום!

שוק המשומשות בקנטים ומי שמחפש הרבה רכב במעט מחיר יכול להעלות חיוך ענק על הפנים.

לא מזמן פגשתי אחד שקנה S CLASS מדוגמת ב50 אלף שקלים שנת 2001 - ביטוח וטסט זולים על רכב מטורף!

הB4 R3 רכב מטמטם בעיניי ובניגוד למעשה טירוף כמו לקנות S CLASS ולחיות באמונה שהאמינות של הרכב תציל אותך מאבדן כלכלי - לרכב כמו הR3 הייתי אומר שזה הרבה פחות עניין של "אמונה".

וגם אם אין הרבה אקסמפלרים כאלה בארץ - יש הרבה כאלו בחו"ל ואפשר לעקוף היום גם את הצרות של המכס עם חברות כמו BUY2USA שעושים את כל עבודת הטיווח בשבילך.

הייתי גם מחפש פורד מונדאו 2 ליטר טורבו באותה הנשימה - המחירון של מונדאו פשוט מחריד.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

ה - B4 3.0R נקנתה בשעה טובה.

הרכב עבר בדיקה במכון וע"י מוסך מורשה סובארו ונמצא במצב לא פחות ממדהים.

אין תיקוני צבע, שלדה נקייה, הרכב נוסע חזק ומרגיש מוצק וטוב.

בימים הקרובים אתחיל דיטיילינג ואשתף בתמונות.

תודה לכם על העזרה !

אחלה יום, אבי.

מחשבה בוראת מציאות.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4522 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...