Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4523 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ניחוח הפרמיום באלפא לא מסנוור אותי..

חוויתי על בסיס יומי רכבי פרמיום כמו מרצדס s-class, אאודי בשלל דגמים וכו..

אחרי שסיימתי להתלהב מהתענוגות של הטכנולוגיה ומהעור הרך וממגע כפתורי האלומניום הקרים, חיפשתי את ההתנהגות, את החיבור הגה שלדה מנוע, את התקשורת, את ערך המוסף, את האופי.

כל רכישה שאבצע היום שהיא לא רכב כזה זה יהפוך תוך כמה ימים לחרטה ולמחשבות של מתי אני מוכר כדי לרכוש את מה שאני באמת רוצה.

אני כנה עם עצמי ומבין שמרכב שנת 2008 אני לא יכול לצפות לסלון מושלם ולהרגשה של רכב חדש.

אני כן מאמין שאני מסוגל לעשות דיטיילינג עמוק ולהחזיר לו חיים.

אני מרגיד שזאת עסקה נכונה, מקווה לא להתאכזב.

מחשבה בוראת מציאות.

• תגובות 44
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אבי, האמת ששכחתי מהמונדיאו (פחות מתחבר אליה - מעדיף את הסופרב). אם לא נהגת באקובוסט, רצוי מאוד שתנהג. מהנה יותר מהסובארו.

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

פורסם

צר לי שאתה חש שהתעלמתי, אבל לקחתי את הדברים שלך והשתמשתי בהם.

לפני חצי שעה חזרתי מנסיעה בסובארו המדוברת, הרכב נראה מעולה, אפילו טוב יותר מבתמונות.

הוא נשמע ומרגיש מוצק, השנים לא נראות עליו והוא נוסע חזק וכיף.. היום נזכרתי למה כל כך אהבתי את הרכב הזה.

כמובן שלא הכל ורד, בכל זאת 6 שנים על הכביש.

הצג המרכזי בתוך הקונסולה לא עובד, מותקנים ברכב רמקולים צד שלישי שמצקצקים תוך כדי נסיעה.

הצמיגים לקראת סוף החיים שלהם, ושם צמיגים מגיעים ברביעייה..

יש גם כמה דברים שמגיעים מהמוכר שגורמים לי לעשות חושבים.

למשל שהבחור לומד נהיגה מתקדמת ואת כל הלימודים הוא מבצע על הסובארו הזאת.

מנסיעה קצרה איתו ראיתי שהוא עם רגל כבדה על הגז והנהיגה אגרסיבית מאוד.

עכשיו ברור לי שרכבים כאלה נקנו כדי לנהוג אותם, וחזק.. הרי שזאת בעצם המטרה שלי בעצמי.

אבל בכל זאת, המחשבה שבמשך 6 שנים הרכב ננהג כל-כך חזק עושה לי כאב בטן.

בנוסף, המוכר "זרק" לי שבבדיקה הוא לא מוכן שהרב ירוץ על הדיינו כי ברכבי 4X4 זה עלול לדפוק את הגיר - יש אמת בדבר ? או שהוא מנסה לברוח ממשהו ?

אני רוצה ולא רוצה, אני רוצה כי הרכב תפור עליי הן ברמת הפרקטיות והן ברמת היכולות.

אני לא רוצה כי הרכב בן 6 וננהג חזק לפחות בחצי מהזמן שלו על הכביש, שזה לא פשע, אבל לי כקונה זה גורם לחשוב.

יש לי מחסום פסיכולוגי שקשה לי לפרוץ, קניתי מעל לעשרה רכבים בחיי, כולם היו מהחברה, בכולם אף אחד לא נהג חוץ ממני ובכולם היה לי לאן לפנות כצצה בעייה.

80 אלף ש"ח+ זה סכום לא קטן עבור רכב מיד שנייה, באותו סכום אני יכול לרכוש רכב משנות מתקדם בהרבה, אבל זה לא יהיה מלווה בערך מוסף שאותו אני מחפש.

מחשבה בוראת מציאות.

פורסם (נערך)

בקשר למה שהמוכר דורש הוא צודק בקשר לדיינו.

בקשר לננהג חזק אם הוט טופל בזמן אז הרכב הזה בכללי סוס עבודה ואתה גם אמרת שהוא נוסע טוב.

יש מכלולים שהבלאי שלהם מואץ בגלל זה כמו בולמים \ צמיגים ועוד דברים שלא עולים לי לראש כרגע שאתה יכול לבדוק אותם ולהוריד לו את המחיר במידה והמכלול דורש החלפה.

את הגיר והמנוע אתה יכול לבדוק גם באמצעות מכונאי מקצועי שייתן את חוות דעתו, אומנם זה לא דיינו מבחינת המנוע אבל עדיין מישהו עם עין חדה יודע איך דברים צריכים לעבוד.

את שאר המכלולים אפשר לבדוק.

לדעתי הרכב הנ"ל נותן תמורה מצויינת למחיר, במיוחד בדגם הידני אבל אצלך לא על הפרק בגלל האישה :(

כשקונים רכב יד2 תמיד יש חששות בגלל זה אתה משלם שליש מהמחיר של הרכב כשהוא חדש.

בוא נלך למקרה הגרוע שהגיר \ מנוע \ דפרינציאל הולך שם, אף פעם לא יצא לי לבדוק מחירים אבל ידוע שהמכלולים האלו יקרים, אבל בוא נגיד שזה יעלה 30K שקל. זה הסיכון כביכול שאתה לוקח, ולא ה 80K כמו שאתה מציג את זה.

וכמו שציינתי קודם, יש כאלו רכבים שעברו יותר מ 300K קמ עם מכלולים מקוריים שלא טופלו כהלכה, המכלולים האלה מאוד אמינים.

עריכה אחרונה על ידי D1winner

אני אוהב אותך.

סע לאט, סע לאט.

פורסם

אני לא רואה איך נזק יכול להיגרם להילוכים כתוצאה מהבדיקה בדיינו, כי ההילוכים הם אותם הילוכים כבכל רכב. ההבדל כאן שמדובר בהנעה כפולה.

ממה שאני מכיר בנושא הדיינו, אם מעלים רק סרן אחד על הדיינו מפעילים את הדפרנציאל המרכזי בצורה מלאכותית. ומאחר והסרן השני מונח על הקרקע עם התנגדות עצומה, נגרם נזק לדפרנציאל המרכזי.

איני יודע האם קיימת בדיקת דיינו שבה שני הסרנים נמצאים על משטח ללא חיכוך.

אני שמח לשמוע שגם עכשיו אתה מוצא את הרכב מתאים לצרכיך. מפתיחת השרשור חששתי שמא יש לך זכרון מתוק מאותה נסיעת מבחן שערכת לפני שנים, שהפך מתוק יותר ככל שהזמן עבר. אני שמח לגלות שטעיתי, ואתה מוצא את הרכב מהנה ומעניין גם היום.

לא הייתי חושש מכך שהמוכר מתרגל נהיגה מתקדמת עם הרכב. אדם כזה, סביר להניח שהוא רגיש וקשוב יותר לרחשי הרכב, מטפל בו בזמן וכראוי, וודאי לא מנהל תחזוקת שבר. צמיגים זה דבר בר החלפה, והרמקולים הם ברי פרוק.

אין גרסה ידנית של האוטו בנמצא?

פורסם

למה הכוונה בדגמים הנ"ל כאשר נכתב שהם נניח:

Subaru 3.0R Spec-B

מה מסמלת האות R (קיים גם במנועים עם נפח קטן יותר)?

מה הכוונה ב- Spec-B?

תודה.

פורסם
למה הכוונה בדגמים הנ"ל כאשר נכתב שהם נניח:

Subaru 3.0R Spec-B

מה מסמלת האות R (קיים גם במנועים עם נפח קטן יותר)?

מה הכוונה ב- Spec-B?

תודה.

הR הוא סימול המנוע המשופר שסובארו הציגה ב2006 כמדומני. השיפור בא לידי ביטוי בעלייה בהספק (מ150 כ"ס ל 165 כ"ס בגרסת ה 2 ליטר למשל) וירידה בצריכת הדלק.

יצור המנוע הזה הופסק משום שלא עמד בתקני הזיהום הנדרשים כיום.

ה Spec B, התחילה את דרכה כגרסת ייצור מוגבלת ובגלל הביקוש העצום הפכה לסדרה בייצור סדרתי (וכך גם הגיעה אלינו). ה SpecB (ויש גם Spec C, שלא הגיעה אלינו) הציעה מתלים שונים מהגרסה ה"רגילה" (מתלים מוקשחים של בילשטיין), חישוקי 18" (להבדיל מחישוקי ה17), אפשרות לגרסה ידנית (שהוצעה גם בישראל), תא נוסעים באבזור מעט עשיר יותר, מושבים במבנה ספורטיבי יותר ותוספות חיצוניות בפלסטיקה.

אם אני לא טועה מערכת ה SI-DRIVE הוצעה רק ב SpecB. אבל אני לא בטוח.

פורסם

חברים תודה רבה על הדברים שלכם, עזרתם לי מאוד.

אני מרגיש שזה מהלך נכון וכנראה שאגש לבדיקה בימים הקרובים.

מבטיח לעדכן.

ד"א ה si drive קיימת גם ב 3.0r "הרגילה".

אחלה ערב, אבי.

מחשבה בוראת מציאות.

פורסם

אבי- בעבר ביצעתי בדיקה בקומפיוטסט עפולה ונאמר לי שיש סניף באיזור המרכז שיש בו דיינו 2 סרנים המותאם לרכבי 4*4.

בדוק זאת אני מניח שלבדיקה כזו הוא לא יתנגד.

פורסם

מכיוון שאני מבאר שבע, ביקשתי מהבחור לצמצם איתי מרחקים כדי שנוכל להפגש כמה שיותר מוקדם בבוקר, אז העיר שמצאנו להכי מתאימה היא אשדוד.

מכירים מכון מומלץ בעיר הזאת?

מחשבה בוראת מציאות.

פורסם

משהו נוסף מזיכרוני , הממיר הקטליטי ב B4 בארץ עשוי לסבול מאמינות לא טובה.

בדוק איתו האם הוחלף ואם כן לאיזה (תחליפי או מקורי) .... זה עוד דרך להוריד קצת במחיר.

אגב בארה"ב נהוג בכל טיפול (7500 מייל) או כל טיפול שני (15,000 מייל) לבצע רוטציה של הצמיגים וכך להאריך את חייהם . מציע לך לאמץ זאת גם.

New - Acura NSX 573BHP of Hybrid Awesomeness

Old - Cadillac CTS-V V8 6.2 562 BHP

Older Subaru legacy 3.6R AWD limited

Oldest - Volvo S60 AWD 240 BHP haldex 4X4

פורסם
הרכב אמין וחזק, קח בחשבון שהשוק שלו מאוד חלש בלשון המעטה ובנוסף צריכת הדלק שלו גבוהה.

כל פעם מחדש אני מתפלא מתגובות כאלו (לעניין השוק ולא לעניין צריכת הדלק).

הניסוח מלמד שהכותב מתייחס לשוק החלש כחסרון. הרי זה הפוך!!!! השואל רוצה לקנות רכב כזה משומש אז השוק החלש טוב לו.

נכון שיום אחד ימכור אבל עדיין הרווח בקניה גדול בהרבה מהההפסד במכירה (בשנתונים ישנים יותר חשוב מצב הרכב ובכל מקרה המספרים מצטמצמים כי ערך הרכב נשחק).

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4523 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...